Album: Eigen Makelij – Volume IV: Bon Vivant

Gisteren kon je al een voorproefje horen in de vorm van de track ‘Morgenland‘ van Spreej, maar vandaag kan je het vierde album van Eigen Makelij beluisteren op Spotify. De officiële release van het album, genaamd Bon Vivant, is op 6 oktober. Beluister het album alvast hieronder.

3 October

14 comments

Leave a Reply

14 Comments Aan "Album: Eigen Makelij – Volume IV: Bon Vivant"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
Rommel
Gast
Rommel

Knetterhard!

Wortel Anders P
Gast
Wortel Anders P

Morgenland…

ran collar
Gast
ran collar

En maar afvragen waarom er zo weinig van de grond komt in Vlaanderen. Wie heeft deze gasten in vredesnaam wijsgemaakt dat je je spullen op spotify en soundcloud zou moeten releasen?
De hele Nederlandse, Duitse en Franse scene draait op youtube, en dan kom je hier publiceren op een (betaal)platform?
Allemaal triest weer. Jammer.

-
Gast
-

> anders ga je even onder die steen vandaan, fok wat ben jij irritant ignorant

johnney
Gast
johnney

shit is aan

Rd
Gast
Rd

Dope!

amateurs
Gast
amateurs

friethop moewhahahahahaha gtfooh!

@zagevent
Gast
@zagevent
Asap
Gast
Asap
Ik gebruik (bijna) alleen nog maar Spotify. Dat is de plek waar kwaliteitsmuziek doorgaans het vroegst wordt gereleased these days, door grote(re) labels althans. Dat jij (nog) geen Spotify hebt, vind ik erg jammer voor je. Het mooie is ook, goed luisteren want dit is nieuw voor je, dat je gratis (beperkt) gebruik kunt maken van Spotify. Ja, met reclames. Ja, beperkt. Maar hey, ik word ook volgegooid met reclames op Youtube. Verder vind ik je bewering dat de hele Nederlandse, Duitse én Franse scene draait op Youtube, veel te ruim geformuleerd. Ik ben ook erg benieuwd welke artiest, die… Read more »
ran collar
Gast
ran collar
@asap Vrijwel alle grote artiesten publiceren eerst via youtube. Dat is waar je begint. Daar zit het volk. Daar is het open en ongefilterd. Dat is waar je populair kunt worden (of niet). Platforms als Spotify en itunes zijn extra tools voor en beperkt aantal artiesten om nog wat geld te genereren. Buiten dat, betaalt youtube in Nederland en Frankrijk gewoon per klik. Dat dat in Belgie NIET zo is, ligt aan de lage muziekproductie, de weinige kliks, de incompetentie van SABAM, en het feit dat de grotere Belgische acts al bij het Franse SECAM zitten (Stromae bv). Ik denk… Read more »
Vos
Gast
Vos
@ran collar Dus jij vindt dit niet goed en netjes gereleased? Lijkt me niet. Gasten van Eigen Makelij hebben hun zaken volgens mij prima op orde. Als je zoals jij zegt alles op Youtube gooit, en het is zo gratis en ongefilterd, hoe moet een opkomende act/groep zich er dan onderscheiden? Juist door het anders te doen toch? Buiten dat vind ik dat bijvoorbeeld Soundcloud prima werkt, en Spotify al helemaal. Ook kan ik me zo voorstellen dat die jongens niet per se muziek voor iedereen hoeven te maken, ‘eigen wereld’ zogezegd. Ik denk dat als je harde muziek maakt… Read more »
aardappel
Gast
aardappel
het punt is dat ,voor mij (al decennia lang nederhop volger), vlaamse acts nog behoorlijk onbekend zijn en dat ik niet bereidt ben geld uit te geven voor opkomende groepen, eerst maar eens laten zien wat je kan, zoveel mogelijk je platen (gratis) naar buiten brengen, op youtube (zoals alle grote namen het doen, voor in de States , zie Clear Soul Forces etc.) fanbase opbouwen en pas dan zul je mij zien bij je show. En ik denk dat dit voor veel mensen geldt. Earn it. Zo ging het bij opgezwolle en zo gaat het nu nog bij de… Read more »
Asap
Gast
Asap
Ze vragen geen geld. Je betaalt voor een platform waar je ook je ‘normale’ muziek kunt luisteren. Ik gebruikte Youtube ook altijd, op de middelbare school. Maar het is super onpraktisch om Youtube nu nog onderweg op de smartphone en op werk, om maar wat te noemen, te gebruiken. Ik denk dat dé doelgroep van deze jongens sowieso niet echt meer op Youtube hangt. Want dit spreekt natuurlijk geen enkel persoon aan die norma liter een playlist samenstelt met Hef, Hydroboyz, Rasskulz en Bokoesam. Om maar wat artiesten te noemen die wél profiteren van Youtube. Het gaat er mij ook… Read more »
DaVinci Records
Gast
DaVinci Records

Check de Nieuwe Video Van Stitsko! #BlijfGaan

wpDiscuz