Mixtape: Wiz Khalifa – Cabin Fever 2

Wiz gaat door met waar hij mee bezig was voor dat hij zijn album dropte, het droppen van tapes. In maart dropte hij nog de tape ‘Taylor Allerdyce‘ en nu geeft hij zijn eerste ‘Cabin Fever‘ tape een passend vervolg. Check de tracklist en downloadlink van ‘Cabin Fever 2’ hieronder…

Download: Wiz Khalifa – Cabin Fever 2 (Mixtape)

17 October

6 comments

Leave a Reply

6 Comments Aan "Mixtape: Wiz Khalifa – Cabin Fever 2"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
Hoi dames.
Gast
Hoi dames.

Fijne mixtape weer.

smoke
Gast
smoke

nice album.

wizzard
Gast
wizzard

je kan de mixtape luisteren op Everyday Fresh. hoef je hem niet percee te downloaden.. harde mixtape!!

Park of Life
Gast
Park of Life

Taylor

WS013
Gast
WS013

vind m wel mee vallen, er komen teveel van dit soort tracks van de wiz dit jaar. Beats vallen wel mee als je t mij vraagt. wie de wiz niet veel heeft gedraaid zal dit zeker hard vinden, ik ben toe aan een upgraded wiz.

JOJO
Gast
JOJO
@WS013 helemaal mee eens. Hij valt een beetje in de herhaling. Altijd die duitstere bombastische beats, simpele, korte refreinen. En dan die irratante echo aan het einde van elke line. Ik hoop dat hij weer terug gaat naar die zomerse beats van rolling papers / kush and orange juice. Ik heb een beetje het gevoel dat hij met het geld en de fame na rollin papers zijn innerlijke “hippie” aan het verliezen is. Heel jammer, wiz is een tijd lang mijn favoriete artiest geweest juist door zijn zweverige en zomerse muziek. Luister bijna elke dag nog wel een nummer van… Read more »
wpDiscuz