MocroManiac kondigt na roerige periode solo EP met Top Notch aan

mocromaniac1
MocroManiac vertelt in een gesprek met Noisey dat hij zich na een roerige periode nu weer wilt focussen op nieuwe muziek maken.

Die periode begon toen hij uit de formatie Hydroboyz stapte. Vlak nadat Hydro vrij kwam stapte RQS al uit de groep en volgens MocroManiac was het vanaf dat moment niet meer hetzelfde. Na uitvoerig gesproken te hebben met Hydro, besloot ook hij Hydroboyz achter zich te laten en solo verder te gaan.

Beef:

Wat volgde was de track ‘Net Als Mij‘ waarop F.I. uithaalt naar ondere andere MocroManiac. Daarop volgde verschillende interviews van beide kanten en had iedereen wel een mening over de rapper uit Kraaiennest. “Je bent in deze tijden niet relevant als je niet over MocroManiac praat, daar lijkt het een beetje op” vervolgt Maniac als hem wordt gevraagd wat hij van de rol van Lexxxus in de hele situatie vindt. “Ik ben ook maar een mens” voegt hij er nog aan toe. De hele situatie laat hem niet koud, maar reacties zal men enkel nog horen via zijn muziek.

Muziek:

En muziek is waar hij nu mee bezig is. Momenteel werkt hij aan een nieuwe solo EP. Het is zijn eerste solo project sinds zijn mixtape ‘Maniac4President‘ waarop hij over bestaande beats rapte. De nieuwe plaat zal echter origineel materiaal zijn en zal 8 tracks bevatten zonder gastoptredens. De EP zal uitgebracht worden via Top Notch. “Hij komt er snel aan, we zijn ermee bezig.” aldus Maniac.

16 September

15 comments

Leave a Reply

15 Comments Aan "MocroManiac kondigt na roerige periode solo EP met Top Notch aan"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
SD300
Gast
SD300

Kan iemand mij die beef tussen maniac en F.I. uitleggen? Want als ik naar de interviews van F.I. luister versta ik er geen ene fuck van

Domie
Gast
Domie

MocroManiac Had volgens F.I. iemand verraden maar dat zegt MocroManiac zelf in een interview omdat MocroManiac hem wou terug pakken met iets maar F.I wist het al een tijdje maar wou niks zeggen drm is het nu naar buiten gekomen maar zoals MocroManiac als hij het is oude koeien uit de sloot hallen

nelis
Gast
nelis

FI is echt een fool die weet dat hij niet kan rappen

Amsterdamsestraatweg030
Gast
Amsterdamsestraatweg030

Aminagoyum lan!! Jullie kunnen niet tegen dat een mocro heel bijlmer runt! Fuck die hele greengang jungle

geen neppe shit
Gast
geen neppe shit

Mocromaniac is een van de realest rappers in heel nederland. F.I wou volgens mij gewoon de shine van mocro maar die zal hij nooit krijgen. Niemand verstaat hem. En als iemand snitcht en jij opent het aan heel nederland ben je ook gewoon een snitch dan moet je niet stoer gaan praten dat je nooit snitcht.

.......
Gast
.......

fuck FI, maniac voor president!

heisenberg010
Gast
heisenberg010

en hier gaat dat kinderachtige bijlmerverhaaltje gewn weer veder …je word er toch schijt ziek van

Sebba
Gast
Sebba

stoere internet gangsters met fock f.i dit dat donder op man maniac snitch whaha
Moonwalk Maniac
f.i is realest

Ryo
Gast
Ryo

Word sws weer keihard! Laat die FI maar lullen, maniac is nu met topnotch en fi kan niet eens rappen haha

xd
Gast
xd

@Amsterdamsestraatweg0304

o is dat zo? een mocro? hij is indd een geboren marrokaan .. met een identiteitscrisis want hij klinkt alles behalve een mocro .. hij klinkt als een wanna be Antiliaan.. naast dat lijdt hij aan grootheidswaanzin en blowt hij teveel als hij denkt dat iedereen over maniac praat ik geef hem 2 a 3 jaar dan weet niemand meer wie die is.. (15 minutes of fame) #feit

reall
Gast
reall

MOCRO HEEFT GEPOPT OP F . niemand is untouchable onderschat niet

Hamzi
Gast
Hamzi

EEN ECHTE GOON MAAKT GEEN MUZIEK DIE MAAKT GELD EN HOUDT ZE BEK OVER ALLES, DE HELE GAME IS 1 LEKKAGE IEDEREEN HUN MOND LEKT !

Morro
Gast
Morro

lijkt me sterk dat maniac heeft gepopt op F. dat maniac zegt “ik ben geen superman” is juist omdat hij F niet kan raken. Mocro is een rapper en rapt ook voor entertainment, F lijkt mij juist meer een gangster die sowieso niet een rapcarriere wil. F kan niet rappen zoals mocro. Deze hele beef lijkt gemaakt voor commotie om shine te pakken. Ga voor samenwerking en minder beef. Rotjoch heeft zoveel opgebouwd met zn sessies en aan goodwill, een paar domme mannen kunnen dat zo kapot maken.

Poppenkast
Gast
Poppenkast

@Hamzi is de enige hier die iets zinnigs zegt. De rest doet mee met de circus en heeft nooit met echte goons gerold. Of ze kennen een kennis, die een mattie heeft die omgaat met een echte goon. Poppenkast tories man. “Real goons move in fucking silence”.

Vrijheidsstrijder
Gast
Vrijheidsstrijder

Mocro is 1 van de harste rappers op dit moment vind ik, maaar, wat zou jij doen als f.i met je wilt ‘praten’? Een paar tikken vangen of weglopen en het ERBIJ LATEN? 2 keuzes om te kiezen;) aan zijn teksten te horen in zijn tracks had ik niet verwacht dat ie weg zou lopen en zo zou responden op deze hele comotie.. Jmmr

wpDiscuz