Mr. Polska komt in maart met het nieuwe geluid van Nederland

De mensen van 3voor12 hadden een gesprek met ‘Pool van het jaar’ Mr.Polska en vertelde ze dat er nieuw werk aan zit te komen. Niet zo lang geleden bracht hij nog ‘De Boswachter EP‘ uit.

In oktober, bij de release van zijn Boswachter EP, vertelde Hollandse Nieuwe Mr. Polska al druk bezig te zijn met zijn album. Nu, twee maanden later, heeft hij een releasedatum: 2 maart 2012. Als grote winnaar van de State Awards en met de titel Pool van het Jaar op zak heeft hij het ook direct voor elkaar gekregen om een stuk of twintig liveshows te plannen in de drie maanden na de release. Polska: “Absurd, maar wel heel erg tof om te zien dat mensen er net zo in geloven als wij zelf.” Lees het artikel hier verder…

23 December

16 comments

Leave a Reply

16 Comments Aan "Mr. Polska komt in maart met het nieuwe geluid van Nederland"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
luisgespuis
Member

Tenminste geen emo hop zoals meeste NL rappers tegenwoordig maken.

blieb
Gast
blieb

Idd, heb ook liever 1 tonige boaz beats met slecht rapje erop.. lol. Dat het geen club battie beat heeft betekend niet meteen dat het emo is. Dan zijn dus bijna alle hiphop classics ook emo muziek of niet? 2Pac, Nas, Mobb Deep. De waarheid is hard, en hun rappen de waarheid. Als je daar emo van word ben je gewoon zwak, of je hebt geen levenservaring dat je niet kunt relaten. Dat kan ook nog.

Rozay
Gast
Rozay

jij voelt je wel aangevallen zeg

blieb
Gast
blieb

misplaatste frustraties toch 😀 mag ook wel eens

luisgespuis
Member

Mobb Deep en Nas emo ? Get the fuck out. Met emo bedoel ik shit als Drake en Gers. Laten we het ook niet hebben over het laatste album van Kempi en Winne. Mobb Deep en Nas zijn verre van emo, ik weet niet hoe je erbij komt dat ik hun emo vind.

Nouveau Riche gaat tenminste niet met die hype mee en daar heb ik respect voor. Hun doen hun eigen ding gewoon. Ik heb geen zin om weer een jank nummer te horen zoals je vaak hoort de laatste tijd van rappers.

blieb
Gast
blieb

lol dan is het goed, meeste classics muziek zijn redelijk somber. denk komt er weer een swagger noob te haten op de real shit. excusi ma boy

luisgespuis
Member

Somber is heel iets anders dan een zeik nummer zoals het gehele repetoire van Gers. De beats van Mobb Deep klonken op The infamous misschien soms somber, maar hun teksten gaan tenminste niet over ”hihi ik vind een meisje leuk” of wat dan ook.

No offence taken hoor 😉

LOVEIT
Gast
LOVEIT

jebroer

Kimberlo
Gast
Kimberlo

Pool van het jaar?
Wie deden er nog meer mee dan?

JanFlexyFlexOner
Gast
JanFlexyFlexOner

OPKJANKERE MET DEZE POEPERT!

kadaver
Gast
kadaver

@ Opkjankeren met jou.

kadaver
Gast
kadaver

@JanFlexyFlexOner

Opkjankeren met jou. *

RB
Gast

WAT EEN NEPPE GAST ZEG, DEZE MAN MOET ECHT SNEL STOPPEN VIND HEM HELEMAAL NIKS AAN!! DOMME GAST MAN, ER IS MAAR 1POOL IN NL DIE RAPT EN HET IS EEN GRAPPE MAKER OOK NOG (0 -)

BangBro
Member

Wat is er mis met een grappenmaker? Heb 1 keer een liveshow meegemaakt en heel NR doet wel zijn best om de hele zaal weg te blazen, en het lukt ook nog. Voor in de club is dit prachtig. Hiphop? Nah. Care? No.

Joost
Gast
Joost

Waarom iedereen haat ….. Deze Pool heeft minimaal 10 optredens per maand gaat in 2012 een landelijke tour doen en hij verdient geld met dit en heeft fans over het hele land !!!! Zolang jullie thuis zitten en niks doen dan een btje haten op artiesten zou ik als ik jullie was beginnen met nadenken wat jullie in je leven doen, want jullie kunnen niet eens rappen whahahahah (ga niet zeggen dat je het wel kan, anders was je wel bekend)

Polska voor life 1

handmade urns to give honor to your pet friends9
Gast
handmade urns to give honor to your pet friends9

family tour israel, , ,guided tours in israel handmade urns to give honor to your pet friends9 http://www.zhangshunjian.cn/forum.php?mod=viewthread&tid=440754

wpDiscuz