Mr. Probz – Drivin’ (Prod by Mr. Probz) (CDQ)

Nadat er wat gaten in de weg zaten, rijdt rapper Mr. Probz weer op volle kracht vooruit met zijn nieuwe, intense track Drivin’, een veelbesproken artikel in Nieuwe Revu en een aankomende videoclip die nog meer een weerspiegeling van zijn leven is dan oorspronkelijk de bedoeling was.

Drivin’ is een bezielde track waarin de trials en tribulations van Mr. Probz weerklinken; een ontspannen wegdroomtrack van een peinzende muzikant die het leven op een weegschaal legt, de dood op zijn borstkas voelt kloppen en zich afvraagt of ze zijn muziek nog zullen afspelen wanneer hij dood is. Saxofoon klanken verzorgd door Tim Wes aan het einde van het nummer zorgen voor nog een extra dimensie.

Over de recente gebeurtenissen van Mr. Probz, die vorige maand werd neergeschoten in het centrum van Amsterdam, en de toekomst van zijn muzikale carrière, staat een veelbesproken artikel in Nieuwe Revu. Schrijver Saul van Stapele bezocht Mr. Probz in het AMC, samen met The Alchemist, de producer van o.a. Mobb Deep en de tour-dj van Eminem, met wie Mr. Probz regelmatig samenwerkte.

In dat artikel vertelt Mr. Probz aan The Alchemist hoe de clip van Drivin’ eruit zou zien, die hij oorspronkelijk zou opnemen in de week nadat hij werd neergeschoten. ‘Ik zou worden doodgeschoten in die clip; de camera zou uitzoomen, alsof mijn ziel uit mijn lichaam verdween…’ De clip voor Drivin’ kon in die week niet worden opgenomen, maar zal binnenkort alsnog gemaakt worden. Het is de vierde single van zijn aankomende EP; eerder verschenen al Who Are You?, My Old Self en Get My Props.

DOWNLOAD: Mr. Probz – Drivin’

25 September

1 comment

Leave a Reply

1 Comment Aan "Mr. Probz – Drivin’ (Prod by Mr. Probz) (CDQ)"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
Apa
Gast
Apa

“Boys are always too deelpy invested in their studies to be aware of what girls look like.” Is this true? If so I’ve been wasting my time.Thank you otherwise.”the fuck is this advice, seriously? no matter how ‘invested in their studies’ they may be, teenage boys always suss out anything with a vagina within the first 10 minutes of meeting them. whether or not they take further action is a different story. so to the post-apocalyptic midget with the blonde bob – just make a move!

wpDiscuz