Nesim Najih haalt noodgedwongen Dit Is De Wijk video offline en vertelt waarom

Nesim Najih heeft afgelopen vrijdag zijn album ‘Altijd Dankbaar Nooit Tevreden‘ gedropt met daarop onder andere het nummer Dit Is De Wijk. Het nummer kreeg een bijbehorende videoclip, maar inmiddels heeft Nesim Najih de video van Youtube gehaald.

In een filmpje op zijn Youtubekanaal legt hij uit waarom hij ‘Dit Is De Wijk’ offline heeft gehaald. Hij kreeg vanuit de moslimgemeenschap veel commentaar op het nummer. Eén van de lines waar het om ging is “Je hoofddoek gaat uit wanneer ze je er money voor geven”. Check hierboven de hele uitleg van Nesim.

14 December

6 comments

Leave a Reply

6 Comments Aan "Nesim Najih haalt noodgedwongen Dit Is De Wijk video offline en vertelt waarom"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
Thuigcommissie
Gast
Thuigcommissie

Raar mannetje zo is hij toch populair geworden door iedereen te kakken zetten en achterbaks te beschouwen

Rareshit
Gast
Rareshit

Vind dit hele gedoe onnodig, en zeg nou eerlijk hoe vaak hoor je boys om de hoek dit zeggen.. en dat word er niks gezegd ? Beetje raar toch.. maar het is zoals hii beetje zegt als iemand zoiets zegt met klein beetje naam word het onder een vergrootglas geplaatst. 😉 dus nesim blijf lekker je ding doen ! En het blijft nog altijd zo “only Allah/God can judge you & iedereen die anders zegt moet misschien de Koran gaan lezen”

WAKEUPAHOOFD
Gast
WAKEUPAHOOFD

Vind dit raar man. Al die mensen die zich Schijnheilig achter hun geloof verschuilen. Accepteer de reality of ga bidden in je hoekje.

wauw
Gast
wauw

It’s the islam stupids! Jammer dat hij bezweken is onder de druk.

Ismael Damsko
Gast
Ismael Damsko

Oef, klinkt inderdaad wel alsof hij is bezweken. Blijkbaar vindt hij meisjes (met hoofddoek!) die dinges doen in de auto, nu SLECHT. Dat is al een vrij ouderwets uitgangspunt. Ik vind het verontrustend dat blijkbaar jongeren van de X-ste generatie zoveel druk voelen vanuit conservatieve islamieten om te voldoen aan De Voorschriften. Ik hoop van hart dat voldoende jonge moderne islamieten weerstand bieden en hun geloof op eigen manier belijden en uitdragen. Zoals past in een samenleving zoals NL!

Jay74
Gast
Jay74

Alles dat geen kritiek kan hebben spoort niet. Klaar.

wpDiscuz