30-jarige man beweert zoon van Jay-Z te zijn en probeert DNA-test af te dwingen

mei 10 2023, 13:39 NEWS
Jay Z
De Amerikaanse rapper en succesvolle ondernemer Jay-Z en zijn vrouw Beyoncé zijn een one happy family samen met hun drie kinderen Blue Ivy, Sir en Rumi. Maar misschien zijn dit niet de enige kinderen die van de rapper zijn; een 30-jarige man beweert het oudste kind van Jay-Z te zijn en doet er alles voor om maar erkend te worden.
Rymir Satterthwaite, die beweert de verloren zoon van de artiest te zijn, heeft zelfs een gerechtelijk bevel ingediend om Jay-Z te dwingen een DNA-test af te leggen. De bewering van Rymir begon allemaal bij zijn moeder. De hiphopartiest zou namelijk een kortstondige relatie hebben gehad met zijn moeder toen hij begin 20 was. Toen Rymir werd geboren was de relatie voorbij en vermeldde zijn moeder een hele andere naam op de geboorteakte, namelijk Robert Graves. Robert was de jeugdliefde van Rymir zijn moeder waardoor het voor haar overduidelijk was dat hij de vader was. Naarmate Rymir acht jaar was, zou zijn moeder hebben gezegd dat Shawn Carter, de echte naam van Jay-Z, zijn vader zou zijn. In 2010 werden de rapper en Robert gevraagd om een vaderschapstest te doen, waar werd bewezen dat Robert Graves niet overeenkwam met het DNA van Rymir. Jay-Z kwam echter niet opdagen dus wie wel zijn vader was, wist Rymir nog steeds niet.
Ondertussen is de moeder van Rymir overleden en doet hij er alles aan om bevestiging te hebben dat Jay zijn vader is: "Ik wil gewoon mijn leven leiden en aan het einde van de dag, hoop ik dat Jay-Z een deel van mijn leven zou willen zijn, als dat Gods wil is. Ik zal niet stoppen met vechten tot ik deze zaak win. En ik zal winnen omdat de wet aan onze kant staat". Nadat zijn verzoek eerder is afgewezen, heeft Rymir opnieuw een verzoek ingediend die op dit moment nog in behandeling is. Jay-Z heeft tot nu toe geen reactie gegeven op de zaak.

AANBEVOLEN

HET LAATSTE NIEUWS

schermafbeelding 2024 04 26 om 112442

Yvonne Coldeweijer komt met extreme beschuldiging aan het adres van Ali B

NEWS apr 26, 10:50
schermafbeelding 2024 04 26 om 072203

Sticks en Jiggy Dje verdedigen Top Notch en reageren op Ronnie Flex in nieuwe track Pincodes: "Niemand is groter dan 't team"

NEWS apr 26, 8:43
schermafbeelding 2024 02 06 om 134716

Drake haalt Kendrick Lamar disstrack offline

NEWS apr 26, 14:11
foto 26 04 2024 om 1240

Eminem kondigt nieuw album aan met behulp van 50 Cent en nostalgische trailer: “He’s a psychopath”

NEWS apr 26, 12:50