Buren willen dat Nicki Minaj vertrekt uit de wijk, vanwege angst voor haar veroordeelde man

jun 23 2023, 13:49 NEWS
schermafbeelding 2023 06 23 om 143239
Nicki Minaj woont momenteel in Hidden Hills in Californië met haar man Kenneth Petty en hun zoon. Als het aan de buurtbewoners ligt is ze echter zo snel mogelijk vertrokken.
Er gaat een petitie rond van de bewoners van Hidden Hills waarin gepleit wordt voor een vertrek van de rapper en haar gezin. De reden ligt vooral bij haar partner, die in 1995 veroordeeld werd voor poging tot verkrachting en uiteindelijk ruim vier jaar vast zat. Beverly Bardan is degene die de petitie gestart is, vlak nadat Petty zijn adres veranderd heeft naar de woning in Hidden Hills.
Volgens Bardan heeft alleen de aanwezigheid van het gezin al een negatieve invloed op de waarde van de woningen in de buurt. Ook zou het zorgen over de veiligheid met zich meebrengen dat er een geregistreerde zedendelinquent woont. Bardan wil dan ook dat zoveel mogelijk buurtbewoners tekenen om te laten zien dat ze tegen de aanwezigheid van zedendelinquenten zijn.
De petitie 'SAY NO TO SEX OFFENDERS IN HIDDEN HILLS' werd al snel gestart nadat Nicki 19 miljoen dollar had neergelegd voor het huis, maar kreeg afgelopen dagen veel tractie.