Donald Trump en zijn favoriete rapper maken gehakt van Super Bowl Half Time Show van Rihanna

feb 13 2023, 15:54 NEWS
Opera Snapshot 2023 02 13 145622 iytimg com
Zeven jaar na haar laatste optreden was Rihanna vannacht weer live te zien tijdens de halftime show van de Super Bowl. Met voorgaande wereldsterren zoals Micheal Jackson, The Weeknd en Bad Bunny is de halftime show misschien wel het grootste jaarlijkse 13 minuten durende optreden. Rihanna's show viel bij fans en liefhebbers in de smaak met meer dan 150 miljoen kijkers van over de hele wereld. Desondanks is negatieve kritiek onvermijdelijk.
Donald Trump was echter niet onder de indruk. Op zijn eigen platform Truth laat de oud-president weten wat hij van de show vond: "EPIC FAIL: Rihanna gave, without question, the single worst Halftime Show in Super Bowl history. This after insulting far more than half of our Nation, which is already in serious DECLINE, with her foul and insulting language. Also, so much for her ‘Stylist!'"
Rihanna heeft nooit onder stoelen of banken gestoken wat ze van Trump vindt. In 2018 noemde ze zijn bijeenkomsten ’tragisch’ en vroeg ze om haar muziek niet op zijn evenementen te draaien. Daarnaast deelde ze in 2020 ook een foto op Instagram waarop ze "FUCK TRUMP" op een auto leek te spuiten. Daarop liet Trump al weten dat hij vindt dat de zangeres van Barbados 'geen talent' heeft.
Trump lijkt bijval te krijgen van zijn favoriete rapper Kodak Black. Die filmde het optreden en zichzelf en zei: "Uncle Trump said that shit is garbage, man." Trump was enkele jaren geleden verantwoordelijk voor de vrijlating van de rapper uit Florida en Kodak heeft meerdere malen zijn steun uitgesproken voor Trump.