Josylvio, Trobi en Jonna Fraser reageren op het nieuws dat hun muziek van TikTok is verwijderd: “TikTok betaalt al geen moer”

feb 01 , 17:51 NEWS
schermafbeelding 2024 02 01 om 182521
Vandaag kwam het nieuws naar buiten dat Universal en TikTok niet tot een overeenkomst hebben kunnen komen. Het label voelde zich genoodzaakt om al hun muziek van het platform af te halen. Dit heeft gevolgen voor alle artiesten onder Universal, waaronder de artiesten die bij Top Notch/Noah's Ark muziek uitgebracht hebben.
Op TikTok is al deze muziek dus verdwenen en zijn de video's met deze muziek gemute. Inmiddels komen er steeds meer reacties binnen vanuit de scene.Zo deelde Trobi een screenshot van een TikTok video van hem waarin de boodschap staat dat de muziek verdwenen is ivm auteursrechtelijke beperkingen. Hij noemt de maatregelen ziek. Josylvio gooit het over een andere boeg. Hij reageert bij RapnieuwsTV en zegt dat TikTok toch al geen moer betaalt en van plan was nog minder te betalen. Jonna Fraser gebruikt het nieuws om zijn nieuwe single Tuesday te promoten die morgen uitkomt: "Wanneer alle liedjes van TikTok verdwijnen, maar je lievelingssong blijft." De vraag is echter of de video nog steeds geluid heeft als de track van Jonna officieel uitkomt morgen.