Jutta Leerdam wordt afgeschilderd als schurk en haar vriend Jake Paul heeft de oplossing: “It’s more fun, you make more money”

apr 25 , 12:09 NEWS
schermafbeelding 2024 04 25 om 130046
Schaatster Jutta Leerdam zit momenteel zonder ploeg en is ontevreden over de huidige gang van zaken. Eerder noemde ze de woordkeuze van haar oude team Jumbo-Visma 'heel respectloos.' Vriend Jake Paul maakt daaruit op dat ze hun reputaties door de war halen.
Jutta Leerdam reed de afgelopen twee jaar voor Jumbo-Visma en behaalde veel succes. Haar contract liep deze maand af en er waren gesprekken om te kijken naar de mogelijkheden voor een verlenging. De directeur van de ploeg, Sven Kramer, heeft deze week laten weten dat er geen verdere gesprekken zullen komen. "Niemand bij ons is groter dan het team," vertelt de oud-schaatser. Hiermee suggereert hij dat Leerdam denkt dat ze dat wel was en daar is de schaatser het niet mee eens.
Het schaatsseizoen is inmiddels geëindigd en samen met Jake Paul vliegt de 1000-meter specialiste door de Verenigde Staten en Midden Amerika. Ondertussen traint ze gewoon door. Maar alle ophef laat Leerdam niet aan haar voorbij gaan, blijkt uit meerdere posts op haar TikTok-account.
In de TikTok gaat ze in gesprek met haar vriend. Jake verteld dat ze hun reputaties mixen. "Ze maken van jou nu de schurk, omdat de media van mij een slechterik maakt. En nu maken ze van jou ook de slechterik." Jutta zegt tegen hem dat ze die reputatie niet wilt hebben. Jake stelt haar gerust en zegt dat het misschien maar beter is; "Het is wel leuker en je verdient ook meer geld." In de andere TikTok gaat Leerdam verder in op de negatieve reacties rondom het geschil met Jumbo-Visma: "Die willekeurige Nederlandse mannen van 50plus die samenkomen onder elke Facebook-post over mij en kritiek leveren terwijl ze zitten te snacken op de bank." Daarna rolt ze met haar ogen. 
Bekijk de TikTok's hieronder.

AANBEVOLEN

HET LAATSTE NIEUWS

schermafbeelding 2024 05 04 om 072927

Drake claimt dat Kendrick Lamar zijn verloofde mishandelde op nieuwe disstrack 'Family Matters'

NEWS mei 04, 7:31
schermafbeelding 2024 05 04 om 194911

'Appa gearresteerd na vermeende oproep om dodenherdenking te verstoren'

NEWS mei 04, 19:38
schermafbeelding 2024 05 05 om 020951

Kendrick Lamar laat Drake niet ademen en dropt vierde disstrack ‘Not Like Us’

MUSIC mei 05, 1:54