Kanye West vertelt over mishandeling van tweeling en benadrukt nogmaals dat zijn vrouw ongepast aangeraakt werd

apr 24 , 12:06 NEWS
schermafbeelding 2024 04 24 om 131751
Kanye West heeft meer duidelijkheid naar buiten gebracht over het incident met de Houston Brothers van afgelopen week. Hij had één van de broers in zijn gezicht geslagen voor het aanraken van zijn vrouw Bianca op een volgens hem ongepaste manier. West heeft in de podcast The Download van Justin Laboy uitgelegd wat er precies gebeurt is, althans, van zijn POV.
Kanye, Bianca en de Houston Brothers waren afgelopen dinsdag nacht alle vier aanwezig in het hotel Chateau Marmont, waar Bianca en de broers elkaar tegenkwamen. Ze zou daar op een ongepaste manier zijn vastgepakt door één van de broers. Volgens meerdere bronnen leek dit onschuldig, maar volgens Ye was dit niet het geval. Daarna vertelde Bianca aan Kanye wat er gebeurt was, aangezien hij er zelf niet bij was, waarna de rapper gelijk tot actie kwam. 
Hij confronteerde de broers en vroeg ze om het gebouw te verlaten. De rapper zou zelf de security van het hotel hebben ingeschakeld. Nadat de broers zeiden dat er niks aan de hand was kreeg West kortsluiting, omdat hij vond dat er wél wat aan de hand was. De controversiële artiest verteld aan Justin Laboy dat de tweeling "had to go to bed early and tukked this n**** in." Mede door deze bekentenis wordt Kanye momenteel verdacht van fysiek geweld, blijkt uit bronnen bij de politie.
Uiteindelijk is gebleken dat Kanye de verkeerde broer van de tweeling heeft geslagen. Het is niet bekend welke van de twee nou is geslagen, of welke van de twee in aanraking met Bianca kwam. De Houston Brothers, bestaande uit Jonnie en Mark zijn grote namen in de restaurant branche van L.A. en bezitten veel bekende locaties waar verschillende celebrities komen.
Bekijk het fragment uit de podcast hieronder.

AANBEVOLEN

HET LAATSTE NIEUWS

shutterstock 2419988499

Het gelekte thuisshirt van Ajax kan rekenen op een stortvloed aan negatieve reacties

NEWS mei 05, 13:07
schermafbeelding 2024 05 05 om 020951

Kendrick Lamar laat Drake niet ademen en dropt vierde disstrack ‘Not Like Us’

MUSIC mei 05, 1:54
schermafbeelding 2024 05 05 om 113546

Metro Boomin reageert op Family Matters disstrack en openbaart e-mail waarmee Drake Like That van de radio wilde houden

NEWS mei 05, 11:07
schermafbeelding 2024 05 05 om 130249

Zwevende schapen, gewelddadige kippen en losse ledematen in bloederige nieuwe trailer van The Boys

NEWS mei 05, 12:52