Lil Kleine vertelt in openhartige docu over de mishandelingen door zijn moeder: "Ze zette me op de snelweg uit de auto"

jan 18 , 11:19 NEWS
s1 episodicstill 16x9 evrgrn clean vam 1920x1080 pv en us 1 00002
Morgen verschijnt de driedelige docuserie Jorik, waarin Lil Kleine gevolgd wordt vanaf het moment dat hij de gevangenis verlaat na een een voorarrest van twee weken op verdenking van mishandeling van zijn ex Jaimie Vaes. Wij mochten de docu alvast bekijken en zagen een Lil Kleine die zich kwetsbaar opstelde en in zag dat er dingen moeten veranderen.
De rapper vertelt over de 'giftige' relatie die hij had met zijn ex en hoe het tot de mishandeling heeft kunnen komen. Daarin verklaart hij dat hij zich bewust is van de fout die hij gemaakt heeft en het nooit zo ver had mogen komen. Kleine zag zijn zoontje Lio een jaar niet, vanaf het moment dat hij gearresteerd werd en in de docu zijn we erbij als hij hem voor het eerst weer mag facetimen en tijd met hem door mag brengen. Het gemis van zijn zoontje is niet het enige waar de Alleen rapper mee te dealen heeft. De beelden van de mishandeling hebben ervoor gezorgd dat iedereen zijn handen van hem aftrekt. Hij heeft geen shows meer en Sony draait de deal terug. Hij moet drie miljoen terugbetalen en mist 100 duizend euro per maand aan inkomsten uit shows. Ondertussen heeft hij naar eigen zeggen een hypotheek van 10 duizend euro per maand. In de docu zien we dat hij zijn kleding verkoopt om wat extra geld binnen te halen.
In de tweede aflevering komt zijn eigen jeugd aan bod. Hij vertelt over de band met zijn vader en vooral wat er is gebeurd met zijn moeder. Hij laat weten dat ze hem regelmatig mishandeld heeft en hem zelfs op de snelweg uit de auto zette als kind. Hij moest dan lopen naar huis, waar ze hem vervolgens weer in haar armen sloot. De avond voor zijn zestiende verjaardag kwam ze zijn kamer in en begon ze hem weer te slaan. Hij pakte haar vervolgens naar eigen zeggen vast en zei 'Dit was de laatste keer dat je me aangeraakt hebt'. Vervolgens liep hij van huis en hoorde jaren niks van haar.
De derde aflevering draait er vooral om dat hij weer aan het werk kan gaan. We zien hem op schrijverskamp met $hirak, we zien hem shows doen, maar het is ook duidelijk dat hij weer vervalt in oude gewoontes van overmatig drankgebruik. Ook manager Breghje ziet dit en spreekt hem er streng op aan. Hij besluit voor de zomer dan ook een maand naar Thailand te gaan om te detoxen en fit te worden voor zijn zomertour.
Al met al is de docu een mooi beeld achter de schermen bij Lil Kleine, die zelf inziet dat hij te vaak Lil Kleine was en niet genoeg Jorik. We zien hem meerdere keren in tranen uitbarsten en hij is eerlijk en open over zijn drugsgebruik, zijn angst om alles te verliezen, de band met zijn kind en ouders en de relatie met Jaimie. Vanaf morgen is de volledige docuserie exclusief te zien op Prime Video.

AANBEVOLEN

HET LAATSTE NIEUWS

schermafbeelding 2024 04 27 om 105117

Anouk reageert op disstrack van Ronnie Flex en noemt hem ‘Little Crying B**** N***ah’

NEWS apr 27, 10:51
soranouk

Sor schrapt zijn voorprogramma bij Ziggo Dome shows van Anouk na racistische opmerking van de zangeres

NEWS apr 27, 18:51
schermafbeelding 2024 04 27 om 194333

Geertruida wakkert geruchten aan over vertrek naar Liverpool met bericht op social media

SPORTS apr 27, 19:45
shutterstock 2346419261

Rechtszaak tegen Andrew Tate gaat binnenkort officieel van start

NEWS apr 27, 16:25