Tabitha beschuldigd van het stelen van de tekst van haar nieuwe single met Jonna Fraser, zangeres reageert

jul 06 2023, 12:31 NEWS
schermafbeelding 2023 07 06 om 125329
Tabitha staat op het punt om haar nieuwe single Hou Me Los Van Dichtbij uit te brengen in samenwerking met Jonna Fraser. Het nummer moet op 14 juli uitkomen en klinkt alsof het kan werken.
Een aantal mensen in de comments onder de preview denken echter dat Tabitha niet helemaal origineel is met het nummer. Zij claimen dat ze haar tekst heeft van het gedicht met dezelfde naam van schrijver Lois Kruidenier. Na de tags onder de post besloot Kruidenier een uitgebreide tekst over credits op haar Instagram te plaatsen waarin ze lijkt aan te geven dat ze ook het gevoel heeft dat de woorden van haar komen.
Tabitha besloot direct op de comments te reageren, door te zeggen dat Lois niet de enige is die deze woorden heeft gebruikt. Ze verwijst daarbij naar auteur Da Costa en zijn boek 'Hou Me Los, Laat Me Vast' en zangeres en theatermaker Nynka Delcour met de show Hou me Los. 
Life Of Yvonne bemoeide zich ook met de zaak en zei dat het wellicht een beetje zelfoverschatting is van Lois om de drie woorden te claimen. Daar heeft de schrijver ook weer op gereageerd door