Tony Yayo vertelt dat 50 Cent er alles aan deed om hem te beschermen, zelfs nadat hij zelf neergeschoten was

mei 23 2023, 11:23 NEWS
schermafbeelding 2023 05 23 om 114950
Tony Yayo was onlangs te gast in de Hotboxin' podcast van Mike Tyson. De rapper besprak zijn tijd bij G-Unit, zijn rapcarrière, liefde voor de Mike Tyson's Punch Out!! game en zijn band met 50 Cent. Hij vertelt dat 50 er alles aan deed om hem te beschermen. 
Volgens de So Seductive rapper werd dat vooral duidelijk toen 50 zelf met schotwonden in het ziekenhuis lag. Er was negen keer op 50 geschoten en hij werd o.a. in zijn hand en mond geraakt, maar overleefde de aanslag en rapte er meerdere malen over. Als zijn vriend wilde Yayo hem bezoeken in het ziekenhuis, maar 50 liet dat niet toe. "50 was always a thinker because when he was in the hospital, he didn't want me to see him shot the f**k up, banged up. And I would always be like, 'Yo, why you didn't want me to see you?' And the n***a was like, 'Because it will f**k with your mental. It would have made you scared seein' me f***ed up like that. Bullet in my face, bullet in my arm. It would've made you like, 'Yo I gotta move out of town.' It's just always a mental thing with Fif in the streets," aldus Tony Yayo. 
Yayo denkt terug aan die tijd en was er van overtuigd dat hij de volgende zou zijn: "They was like, 'You next, Yayo, they gon' kill you," zo vertelt hij in gesprek met Mike Tyson en Whoo Kid. "And 50's still shot up. I'm like, 'Damn, I'ma die? N****s gonna kill me out here. I gotta move safe.'" Check het volledige gesprek hieronder en de 50 Cent anekdote vanaf 50:30.