Nieuwe wending in moord op 2Pac; ex-vrouw van Suge Knight zou de opdracht hebben gegeven

1 van de grootste mysteries uit de geschiedenis van de hiphop is de onopgeloste moord op 2Pac. Er bestaan veel verschillende theorieën over wat er gebeurd is en omdat het de verjaardagsweek van Pac is zette Vice de 6 belangrijkste op een rijtje en voegde daar een nieuwe aan toe.

Dit zijn de 6 belangrijkste theorieën die bestaan rondom de dood van de rapper:

1. Orlando “Baby Lane” Anderson, de Crip met wie 2Pac enkele uren voor zijn dood had gevochten heeft het gedaan.
2. Suge Knight heeft opdracht gegeven.
3. Crips hebben Biggie betaald om het te doen.
4. De overheid heeft het gedaan.
5. Puff Daddy heeft Duane “Keffe D” Keith Davis een miljoen betaald om Pac en Suge te vermoorden.
6. Tupac leeft nog.

De zevende theorie is afkomstig van een gerespecteerde ex-rechercheur van de LAPD, genaamd Russel Poole. Hij gelooft dat Sharitha Knight (de toenmalige vrouw van Suge Knight) en Reggie Wright Jr. (het hoofd van de beveiliging van Death Row Records) samen een plan bedacht hebben om Suge en Pac uit de weg te ruimen. Suge wilde scheiden van Sharitha, maar als hij zou overlijden voor de scheiding zou zij het grootste deel van het bedrijf erven.

Ze zouden de broers Malcolm en Danny Patton en een Long Beach Crip, genaamd Donald Smith, ingehuurd hebben om de auto van Pac en Suge onder vuur te nemen in Las Vegas. Smith rapte bij Death Row onder de naam Lil ½ Dead en had volgens Poole zijn eigen motieven om mee te werken aan de moordaanslag. 2Pac werkte aan zijn debuutalbum 2Pacalypse Now toen hij Lil ½ Dead ontmoette. Hij zou Pac een demo tape hebben gegeven, maar vervolgens niets meer gehoord hebben. Op de demo tape zou het nummer ‘Brenda’s Got A Baby’ gestaan hebben, wat uiteindelijk Pac zijn eerste hit single werd.

Check het hele artikel hier.

19 June

2 comments

Leave a Reply

2 Comments Aan "Nieuwe wending in moord op 2Pac; ex-vrouw van Suge Knight zou de opdracht hebben gegeven"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
Wateenonzin
Gast
Wateenonzin

Sorry maar dit is echt grote onzin. De enige logische en betrouwbare theorie is nummer 5. Deze theorie is namelijk afkomstig van de rechercheurs die daadwerkelijk het moordzaak geleid hebben nadat het gebeurt is. Eén van deze rechercheurs was Greg Kading. De theorie van Russel Poole is inmiddels al zo vaak onjuist gebleken. Theorie nummer 5 is terug te lezen in het boek Murder Rap van Greg Kading. De waarheid over deze moordzaak is al jaren bekend. Die miljoen is overigens nooit uitbetaald aan Keffe D.

see
Gast
see

Nou uhmm zoals je ” LEEST ” en ” HOORT ” bij elke verhaal van de zaak is nog niks zeker, ze hebben alleen grote vermoeddens maar weten nog niet wat, en bij Greg Kading verteld hij alleen de verhalen die niet in het social media is gekomen tussen Biggie & Pac niet hoe ze zijn vermoord anders was dit zwz niet geposted op Puna of wel ?

wpDiscuz