Alle muziek die je vandaag nodig hebt met o.a. Bizzey, Kraantje Pappie, Donnie, Sjaak en K1D

jan 25 2019, 10:41 Nieuws
FUEGO
Rockywhereyoubeen, Bizzey & Kraantje Pappie - FUEGO
Na Drup komen Kraantje Pappie en Bizzey vandaag met hun nieuwe samenwerking met Rockywhereyoubeen. De track heet FUEGO en je beluister 'm hieronder:
Jayboogz ft. Era - Streetlife
Na zijn track Take Time brengt Jayboogz vandaag zijn nieuwste samenwerking met Era: Streetlife. Era zit de laatste tijd ook niet stil, hij dropte vorige maand nog zijn maxi single New Hiphop Era. Je checkt Streetlife hieronder:
Ir Sais - Enjoying The Sun
Terwijl in Nederland de temperaturen onder de nul graden zakken brengt Ir Sais vandaag een zomerse track. Hij dropt vandaag Enjoying The Sun. De zanger was voor het laatst te horen op de Mr Lova track van Yung Felix. Beluister Enjoying The Sun hieronder:
Bouzzy - Hayati
De Belgische rapper Bouzzy sloot zijn 2018 af met het nummer Schets. Vandaag presenteert hij zijn eerste nummer van het nieuwe jaar: Hayati. Beluister 'm hieronder:
Dave Roelvink ft. FMG - Heisa
De heren van FMG presenteren vandaag hun nieuwste samenwerking met Dave Roelvink. FMG en de Amsterdamse DJ kennen elkaar natuurlijk al van hun eerdere track Tequila. De nieuwe single heet Heisa en je checkt 'm hieronder:
Childsplay & Sjaak - Tractor
Nieuwe muziek van Sjaak en Childsplay vandaag, ze droppen hun nieuwste nummer Tractor. Beluister de track hieronder:
DODO - Problemen
Na zijn samenwerking met BKO presenteert DODO vandaag zijn nieuwste track Problemen. Onlangs was de rapper ook nog te gast bij FunX om daar een freestyle te gooien over de beat van The Real Slim Shady. Beluister zijn nieuwste nummer Problemen hieronder:
K1D ft. TheColorGrey - Regular
Begin vorige maand kwam K1D met zijn single K1DS WORLD naar buiten. Vandaag is hij terug met zijn nieuwe samenwerking met TheColorGrey. Regular staat vanaf vandaag online en je beluistert de track hieronder:
Donnie - Kwijt
Na Knalplanga komt Donnie vandaag met zijn nieuwe nummer Kwijt. Begeleid door deuntjes van niemand minder dan Bas Bron brengt de blonde rapper zijn nummer ten gehore. Check 'm hieronder:
Spakekees - Just Right
Na zijn single I Do This brengt Spacekees zijn track Just Right naar buiten. Je beluistert Just Right van Spacekees hieronder:

AANBEVOLEN

HET LAATSTE NIEUWS

schermafbeelding 2024 04 29 om 105324

Anouk lijkt ongestoord na ophef over racistische uitspraak en Ronnie Flex weet waarom

NEWS apr 29, 10:21
schermafbeelding 2023 08 02 om 153843 64ca5c739475d

Quavo geeft optreden in een bijna leeg stadion: Volgens fans de schuld van Chris Brown

NEWS apr 29, 11:46
vonneke

Vonneke Bonneke vertelt waarom ze bekeerd is tot de islam: "Mijn geloof is mijn houvast in het leven"

NEWS apr 29, 11:19
schermafbeelding 2024 04 29 om 122841

Diddy eist dat aanklacht van seksueel misbruik verworpen wordt, omdat de wet toen nog niet bestond

NEWS apr 29, 12:19