Nino – Waarom Ik Geen TV Kijk

Ter promotie van zijn nieuwe EP ‘Pijn Is Mijn Kracht’ was Nino gisteren te gast bij FunX en primeurde hij daar de nieuwe track ‘Waarom Ik Geen TV Kijk’. De EP is vanaf 26 januari te downloaden via iTunes.

11 January

65 comments

Leave a Reply

65 Comments Aan "Nino – Waarom Ik Geen TV Kijk"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
NAMEK
Gast
NAMEK

Big up Nino man een van de weinige waar je echt de realness van voelt!!

Jatog
Gast
Jatog

Ben soms negatief over Nino maar ik hou het real en kan over deze tracks niks negatiefs zeggen. Dope track, dope beat, dope inhoud..

jellethijs
Gast
jellethijs

waarom ik geen Nino luister…

MONEY_NAMEK
Gast
MONEY_NAMEK

Realll

Carl Gustav Jung
Gast
Carl Gustav Jung

De waarheid zoals altijd, realtalk. Love

joey
Gast
joey

True story!!!

media
Gast
media

NINO, vond SWDG een dope album maar je draait nu een beetje door.
Lijkt me vermoeiend om de hele tijd te denken dat alles om je heen een complot is en leugens. Je zoekt veel te veel naar dingen die er niet zijn en noemt ze dan; ‘Real talk’. Het zit allemaal in je hoofd mayne!

Rule ja
Gast
Rule ja

> Haha, jij snapt het leven niet.

Amnees
Gast
Amnees

Lol misschien moet jij uit je glazenbol komen>

Bawz
Gast
Bawz

> het zit niet in hem hoofd vriend jij bent blind.. ben je wel bewust van wat er gebeurd in de wereld??? in de reaieteit achter de tv en achter de nieuws.. mensen zijn gek man

T.J
Gast
T.J

Nino Real Talk !!!.
#NamekBoss

ehhhh
Gast
ehhhh

omdat je geen tv hebt.

Media2
Gast
Media2

@Media
Of jij denkt dat je alle antwoorden hebt terwijl je nog vast zit in de matrix zoals 9 vd 10 mensen in Nederland. Denk maar dat alles om je heen ECHT is en de enige mogelijkheid is.

Nino ga zo door!
Artiesten als jou krijgen hun respect vroeg of laat sowieso!

PIMK
Gast
PIMK

Kom maar op met die EP!
Dit is waarvoor ik toch nog hoop heb in de NL scene!

En I En O
Gast
En I En O

Volgens mij hebben mensen niet door hoeveel boodschap deze man in zijn muziek heeft. En daarnaast kan niemand wat zeggen over de stem, unieke flow en timing. klinkt allemaal perfect!

MM
Gast
MM

nino maakt wel dope muziek,maar wel jammer dat hij niet het grote publiek heeft zoals andere als gers enzo , nino is al jaren in de game zonde

jake up
Gast
jake up

goed bezig!

Rule ja
Gast
Rule ja

Eerste verse voel ik man.

in
Gast
in

Deze voel ik , wat is die man zijn twitter?

@MM
Gast
@MM

@MM, Hij is inderdaad al jaren bezig, en nog steeds jonger dan Gers Pardoel.
Hij heeft bewust gekozen voor dit soort muziek. Hij is ervan bewust dat dit niet door de mainstream wordt opgepakt. Toch heeft hij een Fanbase en aanhang waar vele rappers van Dromen. Toch hoop ik dat hij het ooit een keer maakt bij het grote publiek, de kwaliteit en animo is er.

JR
Gast
JR

Hard hard, maar iets te ver gezocht.
Eerst echt onderzoeken, naar Syrië gaan enzovoort, voordat je ze echt dat we worden gebrainwashed.

drulu
Gast
drulu

Maar de radio vertrouw je wel?
Al die illuminati dingen hou op met janken man.

hoh
Gast
hoh

Mensen die nog niet bewust zijn van het de corruptie door de elite gaan dit sowieso niet waarderen. die zitten nog te diep met hun kop in het zand en lopen Nino en andere mensen die voor de mensheid opkomen af te zeiken.

op een dag gaan jullie het begrijpen!
Nino laat niemand je demotiveren en ik ben zeker benieuwd naar #PIMK
NAMEK 4 LIFE!

Lepel
Gast
Lepel

Corruptie, lluminatie, mensen die niet bewust zijn? Mensen die wel bewust zijn: Kom nou eens met een voorbeeld dan, het klinkt allemaal als bladiebla wat jullie zeggen alleen maar om slim over te komen.

Vork
Gast
Vork

@Lepel ik kan je genoeg video’s sturen die je leven veranderen.
Maar dat gaat niet via deze comments. dus vraag aub niet naar onmogelijke antwoorden als je iemand bent van “eerst zien, dan geloven”.

Lepel
Gast
Lepel

> Nou maar namen van de filmpjes, zoek ik ze zelf wel op. Eerst zien dan geloof ik is inderdaad de motto. Anders krijg je gekke dingen zoals geloof.

HIJ DIE NIET GENOEMD MAG WORDEN
Gast
HIJ DIE NIET GENOEMD MAG WORDEN

chek op youtube : The American Dream NL subs, Zeitgeist (1,2 of 3) (NL Subs), i pet goat 2 cartoon.

giigi
Gast
giigi

wie deed er ook al weer mee met ali b op volle toeren?

tsjaah
Gast
tsjaah

> begrijpje eerst janken dat je niet wordt uitgenodigt voor een ”Tv Show” vervolgens is het dan wel zo ver, pak je brood, vervolgens i het brood op en release je een track van fok de tv haahahaha come on mensen zie het in Nino is een artiest die gewoon ze fanbase kwijt is en weer back naar de top wil klimmen of dat em gaat lukken is discussieerbaar ..denk het niet thoo..

0001
Gast
0001

Nino zijn fan base kwijt? Jij weet niks.

Carl Gustav Jung
Gast
Carl Gustav Jung

> Volgens mij snap jij die hele trackt niet… Fok de tv? Hahah grapjas

njew
Gast
njew

aaaaghhh gossie toch

j
Gast
j

Ik vind Nino altijd een beetje zeurderig en nep overkomen met zijn tracks. Hij flowt soms ook slecht en weet de message niet goed over te brengen.
Waar Fresku zulke tracks wel weet over te brengen door er meer emotie in te leggen en beter de flowen waardoor het bij hem wel pakt..

Youngbelegen
Gast
Youngbelegen

hahaha als hij morgen bij dwdd mag komen slaapt hij vanavond voor de studio. fake ass revolutionaire.

UHUH
Gast
UHUH

^
|

MONEY_NAMEK
Gast
MONEY_NAMEK

Real meer kan ik niet zegen

nice
Gast
nice

killuminatie <3

Morro
Gast
Morro
Afghanistan heeft geen olie, maar gas. Olie zit in Irak. Syrie wordt minder om gegeven omdat Syrië geen grote olie of gasvoorraden heeft anders waren er al lang Europeanen en Amerikanen. Waarom? Omdat Europa en Amerika samen grotendeels uitmaken wat er gebeurt op de wereld. De grootste en sterkste jongetjes in de klas. Moet je daar boos over zijn? Dat kan, maar je profiteert er wel van. Jij zit hier met eten, veiligheid en kansen op een goede toekomst. Je kan iets terug doen voor zwakke in je omgeving en ergens anders, maar je hoeft geen Ghandi te worden. Shout… Read more »
HIJ DIE NIET GENOEMD MAG WORDEN
Gast
HIJ DIE NIET GENOEMD MAG WORDEN

goed gezegd !>

Supporter
Gast
Supporter

Toffe track, maar Afghanistan heeft geen olie. Zou beter zijn als hij Irak zou zeggen, maar goed we snappen de message wel ga zo door.

joej
Gast
joej

Wederom gewoon een keihard nummer!
Niet zoveel janken en bekritiseren mensen. Deze gozer mag van mij blijven en zijn EP ga ik 26 Januari zeker even downloaden. Support brengt mensen verder dan anoniem lopen haten.

ejjeeh
Gast
ejjeeh

Mijn TV gaat alleen maar aan voor porno. Verder niet.

Ehm
Gast
Ehm

Het kan ook gewoon dat Nino liegt en geen zijn heeft die paar donnies per maand aan kabel te betalen.

Bawz
Gast
Bawz
kijk hoe laag die mentaliteit is van mensen op panna, obsessie met illuminatie.. het gaat niet over illuminatie.. het gaat om de realiteit wat er gebeurd in de wereld en wat er gebeurd achter de tv en achter de schermen van het nieuws, mensen moeten bewust zijn, want niks is wat het lijkt mensen zijn verdwaalt zij weten niet waarvoor ze leven en wat zij hier doen dus zoeken zij nieuwe dingen, en volgen ze allen hun begeerde en gaan zich gedragen als dieren , Let op dat wat belangrijk is en niet op dat wat jou geen warde brengt.… Read more »
ABC
Gast
ABC

Goed gesproken Bawz, niks aan toe te voegen!
Moet zeggen die track heeft sommige mensen wel laten nadenken en ik denk dat dat nou juist de bedoeling is van Nino

Messenger
Gast
Messenger
Haal je landsgrenzen weg en wat hou je over? Je geloof. Geloof in jezelf, familie en anderen dichtbij je. Geloof in de mens, ook in de mens die je niet kent. Een klein percentage mensen wil slecht, maar de meeste mensen willen goed en met liefde nodig je uit naar het goede. Geloof in een hogere macht als je wil. Je hebt geld nodig en allerlei andere dingen om het leven gemakkelijker te maken. En je hebt begeerten waar je van geniet, maar natuurlijk heeft dat grenzen. Alleen ben je op een hiphopsite waar de meeste rappers het hebben over… Read more »
Bawz
Gast
Bawz

Ik praat niet over geloven, ik praat over verstandelijk denken over het leven wereld en mij bestaan.

Bawz
Gast
Bawz

dat van een MENS

Nayand
Gast
Nayand

Weer een geweldige track van Nino die iedereen wel zal voelen !!!

sk0jayjay
Gast
sk0jayjay

sws weer netjes man maar nino heeft ook echt wrede tattoo’s haha

Uhmm
Gast
Uhmm

Hij heeft de klok horen luiden, maar weet niet waar de klepel hangt
typisch Nino

@Uhmm
Gast
@Uhmm

I agree. +taalfouten. Elke zichzelf respecterende lyricist zou zn teksten moeten laten screenen op taalfouten. Natuurlijk spreektaal kan je rappen en schrijven, maar sommige fouten zijn te jammer. Laat je tekst nakijken door iemand die studeert of gestudeerd heeft met een redelijk niveau Nederlands, mocht je het belangrijk vinden Nederlands van een hoger niveau te spitten. Taalfouten leiden namelijk af van de boodschap en getuigen van onprofessionaliteit, daarom maken juristen en hoogste geloofsorganen geen taalfouten. De beste taalkundigen vind je onder juristen en gelovigen.

beng
Gast
beng

Yeahh true talk dit!
The old Nino is back

Yobu
Gast
Yobu

Wel een beetje hypocriet om dan muziekvideo´s op te nemen voor de mensen die wel tv kijken.

clyde
Gast
clyde

Hij probeerd echt over te komen. FAIL! ga het ergens anders zoeken ouwe de scéne heeft geen plek voor jou, je gangster Act is allang ongeloofwaardig vandaar dat je nu de schuld geeft aan mannen die het goed doen. en dat is in de ogen van nino de illuminati. step ya fakkin game up or leave it!

mm
Gast
mm

hij probeert niet echt over te komen, wat hij hier verteld verteld is gewoon echt over hoe de situatie IS in deze realiteit waar wij nu in leven>

MightyMike
Gast
MightyMike

Real talk, zijn teksten zijn true, met inhoud en delivery. Jammer dat er zoveel mensen op hem zij uitgekeken, evengoed respect blijf je ding doen!

Tvkijker
Gast
Tvkijker

Hoe wil je weten wat op TV is en mensen afraden te kijken zonder tv te kijken……..? Ja Nino, je hebt jezelf verluld. Stiekeme tvkijker. Je weet zelf je zit nu daar op die zolder achter een klein Philips tveetje met zo een half kapotte antenne erop. Voice of Holland, was het niet?

Gert-Jan Verbeek
Gast
Gert-Jan Verbeek

Mooiste en lekkerste swagrap die ik ooit heb gehoord! meer van dit soort swag op me bord graag jongens!!!

Jryderrr
Gast
Jryderrr

Nino blijft zichzelf dat maakt Nino zo baaas !!!!!

wpDiscuz