NoizBoiz – Dansen Hier (Radiorip) + Prijsvraag luistersessie

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Gisteren bij 3FM draaide Roosmarijn een nieuwe track van NoizBoiz. ‘Dansen Hier’ is na de titeltrack het tweede geluid van het aankomende album ‘Oase’. De track is geproduceerd door Mucky en Boaz van de Beatz.

De mannen zullen hun album op 14 november presenteren tijdens Rotterdam Beats in de Perron te Rotterdam. Voordat de plaat uitkomt hebben ze een hele speciale luistersessie ingepland. De sessie zal op een unieke locatie plaatsvinden en een aantal verassingen bevatten. Wij mogen 5 x 2 plaatsen weggeven voor bij de luistersessie. Vertel ons hoe jouw perfecte Oase eruit ziet en maak kans op 2 kaarten!

23 October

13 comments

Leave a Reply

13 Comments Aan "NoizBoiz – Dansen Hier (Radiorip) + Prijsvraag luistersessie"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
Lars
Gast
Lars

De perfecte ‘Oase’ is in mijn oogpunt een plek die erg vruchtbaar is, en is in verschillende oogpunten op te vaten. Zo kan het zijn dat het voor de natuur een erg vruchtbare locatie is maar zo zijn er nog tal van voorbeelden. Voor de Noizboiz zal het vooral een plek zijn waar inspiratie en muziek tot elkaar komen en waar iedereen van de muziek geniet.

ewout
Gast
ewout

de perfecte oase is voor mij deze luistersessie bijwonen.

Karel
Gast
Karel

Midden in de woestijn, palmbomen en een heerlijk verkoelt zwembad, met een cocktail in mijn hand en de track Oase op de achtergrond!

Freek
Gast
Freek

De perfecte oase is t zicht door de witte bril van Don. Aangezien ik de originele witte bril over heb genomen en die van Don gesneuvelt is, zal deze witte bril zeker aanwezig moeten zijn bij deze luistersessie. Ik zie in deze oase springende tangas en heel veel goeie tories!

Jorick
Gast
Jorick

Wat een heerlijke productie van Boaz en Mucky zeg!

nelis
Gast
nelis

hele harde track, ik gun deze gasten wel echt een keer een radio hit

Jansens
Gast
Jansens

Gekke track hoor

niels
Gast
niels

hahaha grime op 3fm dope hoor
ze zijn grondleggers

Marcel
Gast
Marcel
Oase; een plek in de woestijn, waarbij een waterbron wordt aangeboord om onder andere landbouw te praktiseren. Thans, per definitie perfect, als in ‘perfecte oase’, voor iemand die landbouw wilt praktiseren. Niet voor mij dus. Immers ga ik naar school om alles te worden behalve een tractor-rijdend dialect-sprekend mannetje dat luistert naar de naam Harm of Dirk. Daarnaast nooit geambieerd om een zandbak te bewonen. Neen. Schuif mij maar in een collegezaal tussen de kakkers en de techno-trance-house autisten, druk een brok literatuur onder mijn neus waarvan ik vast en zeker ooit scheel ga kijken en vergeet vooral niet om… Read more »
WESS
Gast

Coupon Don, kortingsbon de Baron tegenkomen in de Paradiso bij een dubstepfeest en een jonko’tje delen! OASE.

YoungSkob
Gast
YoungSkob

Mijn perfecte oase bestaat, en zij heet “pussy”. Het zoutgehalte van haar wateren varieert, net als de diepte. Als je niet voorzichtig bent schraap je zo over de bodem.
Soms tref je een oase met een oerwoud van palmbonen en lianen; liever heb ik er 1 met een paar sprietjes gras. Helder water is ook belangrijk, zeker als je er head-first induikt.
Elke keer als ik de juiste oase heb gevonden, ben ik de gelukkigste man op aarde. Shout out naar al jullie bi.. oases.

Marokkaanse kruiden
Gast
Marokkaanse kruiden

Mijn oase is Rotterdam!! niet sceptisch denken maar los gaan! Niet populair luisteren naar die nieuwe album, maar los gaan!! Mensen zoals ik heb je nodig bij die luistersessie, want het gaat allemaal om los gaan!! De bass de beat de lyrics alles is los gaan!!! En dat in z’n geheel maakt het een prachtige oase, mits ik erbij ben!!

Marokkaanse kruiden
Gast
Marokkaanse kruiden

Ik heb trouwens niet 2 kaartjes nodig, 1 is voldoende!!

wpDiscuz