O.a. Snoop Dogg, Sticks, YG en Fresku reageren op de verkiezing van Donald Trump als president van de VS

trump-hands-head
Amerika heeft gestemd en Donald Trump is als winnaar uit de strijd gekomen in de presidentiële verkiezingen. Een uitslag waar veel mensen logischerwijs niet blij mee zijn; zo erg dat de Canadese immigratie website zelfs gecrasht is.

Ook de hiphop wereld heeft gereageerd. Check hieronder de reactie van zowel Nederlandse als Amerikaanse artiesten op de winst van Trump.

9 November

3 comments

Leave a Reply

3 Comments Aan "O.a. Snoop Dogg, Sticks, YG en Fresku reageren op de verkiezing van Donald Trump als president van de VS"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
ludwig
Gast
ludwig

Gelukkig! Rappers zijn mijn moreel kompas! Geslaagde, hoogopgeleide personen midden in de samenleving, met veel werkervaring en een gezonde levensstijl. Vooral de Nederlandse rappers, die precies weten wat er speelt onder de Amerikaanse bevolking.
Doei!

tammer
Gast
tammer

Politici kunnen hier van leren dat celebrity-huggen contra productief is. Een fotootje met Beyonce en dan denken dat de meute zo dom is op je te stemmen.

Awi
Gast
Awi

Haha en op comedy central geeft snoop donald nog een hand ekte donald duck if you where real dough you didnt shake hands ezel

wpDiscuz