Onkel Omar – Je weet dat ik je bos

9144
Ome Omar laat met het nummer ‘Je weet dat ik je bos’ weer van zich horen. Beluister de track hieronder.

30 May

9 comments

Leave a Reply

9 Comments Aan "Onkel Omar – Je weet dat ik je bos"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
Krenkt
Gast
Krenkt

Slechter kan niet

Poeh na na
Gast
Poeh na na

Slechter kan haast niet

sjawel
Gast
sjawel

gooi dat album nou maar ipv deze tijdverspillende onzin, de grap is er nu wel weer af

Rasengan
Gast
Rasengan

De titel alleen al..

Lastig
Gast
Lastig

drama

onklo
Gast
onklo

Die eerste couplet is straight fire

tuigeersteklas
Gast
tuigeersteklas

Als hij chief keef wilde nadoen, poging geslaagd.Klinkt net zo wack. C’mon onkeltje, je kan veel beter.

SVVVGX
Gast
SVVVGX
ik wil zo kanker hard huilen om puna comments om degene die zei dat chief keef wack was. ik kan niet stoppen met commenten ik moet lezen ik moet haten op al jullie commenters die niks kunnen. je weet deze shit is kanker fire niet eens serieus bedoeld gewoon die man heeft kankerlang niks gedropt. check andere shit. hij had een poku op noahs ark mixtape exclusive poku die ding was kanker mooi. deze ding is kanker grappig. fuck puna en youtube comments toch ben ik daarin. ik moet het doen ik moet op jullie haten. chief keef is kanker… Read more »
jetrowillems
Gast

Okey man get of his dick, jezus..

wpDiscuz