Ondanks verzoek om vrijlating blijven Frenna en Priceless vastzitten in Suriname

sfb-cashikuit
Vlak voor de jaarwisseling werden Frenna, Priceless en KM gearresteerd op verdenking van verkrachting, seks met een minderjarige, ontuchtige handelingen, verfilming en verspreiding van de videobeelden.

Vorige week werd bekend dat de moeder van het meisje uit de video haar aangifte heeft ingetrokken. Mede daardoor heeft de advocaat van de Haagse rappers aan de rechter gevraagd om vrijlating van Frenna en Priceless. KM is de enige die toegegeven heeft dat hij seks met haar gehad heeft, terwijl Frenna en Priceless ontkennen dat ze erbij waren. Ook KM zegt dat zijn collega’s er niet bij waren.

Zojuist heeft de rechter-commissaris in Suriname bepaald dat Frenna en Priceless vast blijven zitten. Advocaat Humphrey Shurman heeft aan de Surinaamse krant De Ware Tijd laten weten dat het verzoek is afgewezen. De gronden op basis waarvan de rechter-commissaris het verzoek heeft afgewezen, zijn Schurman nog niet bekend.

NOS meldt dat de advocaat in beroep gaat tegen de afwijzing van het verzoek en dat hij binnenkort ook om vrijlating van KM zal vragen.

Bron: De Ware Tijd

10 January

6 comments

Leave a Reply

6 Comments Aan "Ondanks verzoek om vrijlating blijven Frenna en Priceless vastzitten in Suriname"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
Mijo
Gast
Mijo

Vrijheid is priceless.

Moneymay
Gast
Moneymay

ENIGSTE WAT WE NU KUNNEN DOEN IS BIDDEN TOT DE HEER MULA B VOOR VERGEVENIS, EN HOPEN DAT HIJ DE VLOEK DIE HIJ HEEFT UITGESPROKEN OP SFB ONGEDAAN WIL MAKEN. #WWNATION #WAARISFRENNA?? #BAASVANDENHAAG

flakoe
Gast
flakoe

Jaaaaa Duh !!

Ze komen sowieso deze maand nog niet vrij

Qwuaai
Gast
Qwuaai

Wat denken ze nou? Die moeder trekt haar aangifte in en alles is klaar? Natuurlijk niet. Ze zijn aangewezen op iets strafbaars voor de wet. Dat is niet ineens ‘niet strafbaar’ volgens de wet. Ze hebben een strafbare feit gepleegd en daar zullen ze nu onderzoek naar doen en passende maatregelen op treffen. Zo simpel is het. Overigens is het raar dat ze het aangifte intrekt want dat betekent dan toch dat haar aangifte “Vals” waren? Vreemd verhaal…

pedohunter
Gast
pedohunter

Dat ze daar nog maar een tijdje zitten zal ze leren die vieze pedo’s….

Franko
Gast
Franko

Van mij mogen ze vrij op voorwaarde nooit meer een poku te maken

wpDiscuz