Openbaar Ministerie eist 15 maanden cel tegen Kempi

kempi_koppijn
In september van vorig jaar werd Kempi gearresteerd toen bij hem een CZ Scorpion, ofwel een pistoolmitrailleur van Tsjechische makelij, en 5,4 gram cocaïne was gevonden. De rapper uit Eindhoven zit sindsdien vast in de penitentiaire inrichting van Grave. De arrestatie van Kempi in september vond iets meer dan een jaar na zijn vrijlating voor zijn vorige celstraf plaats. Vandaag stond Kempi voor de rechter en werd de zaak behandeld.

Het wapen dat gevonden werd, was volgens Kempi voor de opnames van een nieuwe video. De officier van justitie geloofde dit echter niet en er werd gerefereerd naar zijn eerdere veroordeling voor wapenbezit. Dit, plus de gevonden cocaïne, resulteerde in een eis van 15 maanden tegen de rapper. Omdat hij nog in de proeftijd van zijn vorige straf zat, komt daar nog de 97 dagen bij die hij over had, omdat hij vervroegd vrij kwam. De uitspraak van de rechter zal plaatsvinden op 22 januari.

Het verhaal van Kempi over de videoclip komt in ieder geval wel overeen met de berichten over nieuwe muziek. Zo heeft hij in de studio gezeten met Amerikaanse producer Alchemist en verscheen onlangs de video Fuck Jullie Allemaal, waarop hij samenwerkt met Jermaine Niffer en Sevn Alias.

8 January

14 comments

Leave a Reply

14 Comments Aan "Openbaar Ministerie eist 15 maanden cel tegen Kempi"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
Shuen033
Gast
Shuen033

Pff….echt zielig voor hem.

Sjef
Gast
Sjef

Hoe lomp kun je zijn godverdomme. Je vriendin bellen voor huishoudelijk geweld en dan dit in huis laten slingeren had het dan goed verstopt ofzo. Lijkt bijna wel opgezet plan man zo dom ziet het er uit

Drop
Gast
Drop

Eigen schuld…

Hitman
Gast
Hitman

Sad junk is het nooit heeft die geld op zak maar zit om het half jaar binne die fucking hoerezoon

Trollawards2016
Gast
Trollawards2016

Fuck deze slangen in de comments , free kempi ????????

Swag
Gast
Swag

Kempi is en blijft een baas, grondlegger nl rap.

Jebentnietgoed
Gast
Jebentnietgoed

Hahahahahaha grondlegger zegt je

Sjoerd Sjoerdsma
Gast
Sjoerd Sjoerdsma

w.m.b. gelijk 15 jaar vastzetten. man vervalt telkens in herhaling. gedoemd te mislukken, maar misschien dat jullie interviewtje met kees de koning kunnen plaatsen, waarin hij dit het gevolg noemt van kolonialisme en racisme.

boefassa
Gast
boefassa

Hij is ingeluisd. Ratten willen dat hij geen succes meer maakt.

oezie
Gast
oezie

Jammer joh, maar hij kiest er toch echt zelf voor welk pad hij bewandeld. Wat ik voornamelijk erg triest sneu en zielig vind, zijn die Fanboys die altijd gelijk “Free Kempi” beginnen te roepen. F* dat, laat hem maar lekker in zijn (vertrouwde) celletje zitten, hij kan ook gewoon gaan werken en op normale manier zijn geld verdien.

vakantie
Gast
vakantie

Kleine Torries.
Niet erg , kan gebeuren..
Blijf muziek maken.

Nederlands
Gast
Nederlands

gerefereerd aan, verwezen naar.

dusdat
Gast
dusdat

Wie zijn billen brand moet op de blaren zitten. En als je met een smoes als je eh dat pistool is voor een videoclip komt dan is ie nog dommer dan dat hij eruit ziet al had is zijn domheid natuurlijk al lang bewezen als je aan de lopende band gepakt word voor je shit ben je sowieso niet 1 van de snuggerste mensen

oezie
Gast
oezie

hahaha, sukkel

wpDiscuz