Opnieuw show van Jebroer geannuleerd door druk vanuit de kerk


Afgelopen tijd is er veel commotie ontstaan rond de track Kind van de Duivel van Jebroer. Zo werd eerder een show in Hardinxveld geannuleerd en schreven dominees in Vriezenveen een brief naar ouders om hen aan te moedigen met hun kinderen in gesprek te gaan over het nummer. Ondertussen blijven de streams en views van Kind van de Duivel en Engeltje stijgen.

Volgende week woensdag zou Jebroer optreden in Ouddorp, maar zojuist is bekend geworden dat de show niet doorgaat. Terwijl zowel de burgemeester als de discotheek eigenaar eerder nog lieten weten dat ze ondanks protesten vanuit de kerk, de dorpsraad en een school niet van plan waren de show te cancelen, is de eigenaar toch gezwicht onder de druk. Jebroer reageert via Twitter op de situatie.

13 July

2 comments

Leave a Reply

2 Comments Aan "Opnieuw show van Jebroer geannuleerd door druk vanuit de kerk"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
Afghaanse strijder
Gast
Afghaanse strijder

Echt zielig voor jebroer
Hij dacht eindelijk Yes gimmick gevonden.. word ie gescot door pedoseksuele pastoortjes en dominee’s.. als je moslim was had je mogen optreden omdat “afvallige moslims” podium krijgen hier in nl… hahahahahahahahhaha jebroer en zijn management heb whiplash Ahaha

Sander
Gast
Sander

Je onderbouwing is nog slechter dan een track van anbu.

wpDiscuz