Pepe – Capuchon

Op aanvraag van fans brengt de Eigen Makelij artiest Pepe vandaag zijn nieuwe track “Capuchon” uit. De instrumental is van Kno (CunninLynguists) en de track is hieronder te downloaden…

DOWNLOAD: Pepe – Capuchon

18 December

39 comments

Leave a Reply

39 Comments Aan "Pepe – Capuchon"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
Bookin-dj
Gast
Bookin-dj

Hij komt weer lekker hard!!

Triple J
Gast
Triple J

Puna plz stop met belgische dingen te plaatsen… kunnen de belgen geen eigen “puna” fixen?

--
Gast
--

hoe durf je een beat van Kno zo te verneuken? waar haal je het lef vandaan, idioot

geenhaatmaarjewasslecht..
Gast

Stoer hoor pepe, rappen over hoe jij steelt.
Erg volwassen ook, en niet te vergeten cooooool

Ik hoor liever Kleine Jay op Graveyard..

edyr
Gast
edyr

dopeee! die tracks op vol 3 waren ook al nice

Pepefan
Gast
Pepefan

Zwaren track
Ik als nederlander geef men lobi wel aan de belgen, het is mss moeilijker te verstaan, maar als je het een paar keer luisterd versta je het wel. En Pepe van EM heeft meer inhoud dan vele Nederlandse Emcee’s te samen.

Boeler
Gast
Boeler

Haha, wtf zeg je nou? Ik ben een Belg en vind ‘Pepe – Op de bank’ wel Flex. Dit ‘Capuchon’ is het voorbeeld waar die domme knulletjes naar opkijken. Kruimeldief rap, die voor een paar tientjes gangster spelen, op pleuren graag!! Wat zeg je nou? Meer inhoud? Belgie zit nog te kutten op het niveau waar Nederland in de tijd was van Extince.

blieb
Gast
blieb

big up naar boeler

bobros
Gast
bobros

Dope album van Kno ( Death is Silent ), zeker het luisteren & het kopen waard. Beats zijn ook van heel hoog niveau!

bobros
Gast
bobros

ohja en dit is dus niet zo dope, een of andere belgische flikker die mensen een beetje berooft. kogel door z’n kop

Boeler 2
Gast
Boeler 2

Ow ja en even ter toevoeging. Laat die Nederlandse straattaal, je hebt je ziel verkocht! Je woont in Antwerpen gast, daar zijn andere woorden van toepassing op de straat. De enigste dope gast op jou label is Tourist en de Pepe met het niveau van op de bank!

zja
Gast
zja

u ziel verkocht? ondertussen worden een paar hollandse woorden ook van toepassing gebruikt op de straten van antwerpen of wnr benjij overlaatst nog op straat geweest manneke

Vriendje
Gast
Vriendje

Haha, de straat is mijn vader wat praat je? Ik spuug gasten die Nederlandse straattaal praten in hun face! Geloof me, wij hebben ons eigen ding en zijn geen Surinamers, Antillianen of Marokkanen. Blijf van andere hun taal af, in Antwerpen is de straattaal berust op Marokkaanse woorden. Ik ben een trotse Belg opgegroeid in Borgerhout en woon nu in Rotterdam Zuid en weet je. Ik spreek nog steeds trots mijn eigen Antwerps, Sinjoorke tot de dood, ik hoef niet te kopieren. Voel je me?

zja
Gast
zja

ja ik snap je zo zijn de mannen ouder dan 20 maar jonge je wilt nie wete hoe de jongeren hun straattaal hebben ingewijd, er zit meer engels en hollands in dan antwerps?
Ben zelf ook van Borgerhout en Marokkaan, plat Antwerps is nog alleen te horen in fabrieken en Marokkanen ouder dan 25 Borgerhout en Hoboken

asim
Gast
asim

veel haters weer, misgunners

Johnny!!
Gast
Johnny!!

Wi weten wat hip hop is, dick rijder.

Johnny!!
Gast
Johnny!!

*Wij

Joey Farts
Gast
Joey Farts

Dit is echt 3 x niks. Het niveau daar is gewoon echt beduidend lager dan in NL.

Rotterdam010
Gast
Rotterdam010

Deze is man komt gewoon hard, respect van uit Rotterdam!

ran collar
Gast
ran collar

Ik mag die Pepe ook wel. Rapt heel behoorlijk in goed standaard Nederlands. Dat is al een wonder. Vergeet niet dat de Vlaamse tv 60 % van de eigen mensen moet ondertitelen. Geen idee wat ze daar op schoool doen. Meestal zijn alleen allochtone rappers uit Vlaanderen goed te verstaan . Big up voor Biest, Yuboyjeffrey, alle tuigen uit Genk, Kain, Pita, Kleine Ben en Pepe!

fakpepe
Gast
fakpepe

ahahahahha, pepe fakking h0ertje, ik klap je als ik je tegenkom op straat, je bent een battiiboy, ahahahahaha, met je b!ttchraps, je leeft niet wat je praat zemel

haha
Gast

Klinkt redelijk.
De tekst vind ik echt erg triest.
Het doet IETS met me, maar niks goeds
Je zou dit soort dingen kunnen rappen in de zin van je zonden overdenkend.
Maar dit klinkt alsof hij trots is op erg triest gedrag.
Gebruik je skills nuttigere is mijn advies!

Petitefrere
Gast
Petitefrere

pepe komt hard net als altijd!!!

AAAA
Gast
AAAA

Belgen mogen niet op een beat van kno rappen. en ja dat is mijn bekrompen mening

--
Gast
--

en gelijk heb je, zeker niet over zulke onzin.

d0pe
Gast
d0pe
Ik snap niet zo goed wat hier gebeurt. Hef, Kempi, Steen0, Badboy Taya, THC, Greengang, rappen ook allemaal over criminele activiteiten. Bij de bovengenoemde artiesten zie ik nooit ‘ ooooh je rapt over bricks en stacks en coke, triest!’ reacties, en bij deze man begint iedereen te janken omdat het over een beroving gaat. Het niveau van Pepe is overigens prima, dus dat ‘Belgie heeft een super laag niveau’ komt bij deze track in ieder geval niet tot z’n recht. Geloof verder wel dat hiphop in Belgie nog wat jonger is als het ware, maar buiten dat heeft elk land… Read more »
Bookin-dj
Gast
Bookin-dj

Eindelijk eens een verstandige opmerking!!! Pepe is hard!

Rd
Gast
Rd

True that!

SayWhat
Gast
SayWhat
whathefuck, de enige dope van EM tourist? C’mon, er zitten veeeel meer artiesten dan Pepe of Tourist hoor. Check de Mechelse SAFI, die man killt ‘m gewoon. Check Jizz! (Made Man Muzik) En wat Nederlandse woordjes overnemen? Muziek ik ALGEMEEN, als je het in muziek hoort en je het ook graag beluisterd is het mss nog al logisch dat je bv als ‘skirr’ ofzo overneemt.. Ik bedoel, thefuck wil je ermee zeggen? Is daarom de track wack ofzo? En ja, Vlaanderen zit in groei. Maar door het niet te blijven suporten kom je er ook niet. Je moet toch ook… Read more »
ran collar
Gast
ran collar
1) Belgische rap heeft llaang een hoog niveau > Maar dan alleen de Franstalige rap. De term ‘Belgisch’ is ongelukkig. 2) De reden dat rap uit Vlaanderen (vaak) een laag niveau heeft komt mede door het feit dat er in gedeeltes van die rapscene nog steeds dat nare sfeertje heerst dat een rapper ‘te Hollands’ zou kunnen zijn (een misdad vor sommigen) . In taal of in flow. Nog nooit iemand in Brussel horen zegen over een Franstalige rapper dat ie te Frans is. 3) De media in Belgie zijn bij de Franstaligen gericht op Frankrijk (en dus de rapcultuur),… Read more »
zuenroker
Gast
zuenroker

alsof deze kil iemand kan rippe, ik kier em zo

tiph
Gast

foeii veel haat hier. Ik ken andere tracks van hem en begrijp daarom dit nummer ook meteen beter. Luister dat nummer van hem Samen met Jimmy G en Ori. Hij killt daar heel die track

Larr
Gast
Larr

Nederlanders die zeggen van het mag hier niet gepost dikke bullshit jonge..
Zonder Eigen Makelij zouden nooit zoon grote name zovaak in belgie kunnen staan hebben.. EM runt heel Vlaanderen met hiphop. dus neem er wat respect voor op..

CrazyboyParaa
Gast
CrazyboyParaa

Er is maar een PePe, en dan is Spacekees.

Petitefrere
Gast
Petitefrere

spacekees is pepe geworden!! pepe is als pepe geboren!!!!!!!!!!!!!!!!!!

zbiebooe
Gast
zbiebooe

Daamn deze shit is ziek!

eindelijk hiphop

lamawaajuh
Member

Snoeiharde beat

sanka
Gast
sanka

Eigen makelij !!!

young houdini
Gast
young houdini

gillette aan de nek die janet mag alles afdokken!!!!!!!

wpDiscuz