Video: The Pickup #2: Lijpe & SBMG

De komende maanden gaan Hi en TopNotch samen een roadtrip maken door het land. Zo zullen er verschillende artiesten instappen in de klassieke wagen. Om de trip gezellig te houden zullen de artiesten onderweg een beat uitkiezen die ze vervolgens helemaal vol rappen.

In de eerste Pickup sessie kon je zien wat Lil’ Kleine, Ronnie Flex en Ares op een beat van Ramiks te vertellen hadden. Voor The Pickup #2 is het de beurt aan Lijpe en de mannen van SBMG om in de klassieke GMC Sierra te stappen en hun ding te doen. Vanaf morgen kun je ook deze track onbeperkt beluisteren op je mobiel met Hi Eindeloos Spotify.

1 August

21 comments

Leave a Reply

21 Comments Aan "Video: The Pickup #2: Lijpe & SBMG"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
skinnyniggerwillem
Gast
skinnyniggerwillem

Eerlijk is eerlijk de 1e sessie was 100x harder.

Bright
Gast
Bright

de hook is tof

STOPMETLIEGEN
Gast
STOPMETLIEGEN
LIJPE STOP MET LIEGEN!!! JE BENT EEN JOKE. PRATEN OVER DE BUURT ZOGENAAMD JIJ HEBT DIE DINGEN GEDAAN KKOP JIJ WERD VROEGER GEPERST DOOR DE BUURT. JE KREEG KLAPPEN OP SCHOOL. BIJ CENTRAAL BEGIN JE TE SHAKEN EN TE STOTEREN ALS IEMAND TEST. ZOGENAAMD BEN JE HIER IN DE BUURT?? WIE LIGT ER STIL OP BED EN WIE RENT JE BENT 10 KG BIJ GEKOMEN LIEGBEEST WAT REN JE? . MAAR ZEG EERLIJK JE DOEKOE IS LAAG NU JE WEG BENT BIJ ZONAMO? TFU KK BLEDER, MENSEN UIT DE BUURT WETEN DAT IK DE WAARHEID SPREEK. ZOALS WE BIJ DAN… Read more »
wolf
Gast
wolf

Ze zijn musicaal het klinkt leuk, maar ze zijn NEP man. al deze guys zijn niet geloofwaardig en het maakt niet uit met wie je op de foto of in de club te zien bent. rap over normale dinges dan doe je teminste iets met je talent.

NVE
Gast
NVE

lijpe straks bij topnotch?

cocolini
Gast
cocolini

jazeker man!!!! 1e sessie was 1000x beter. et was gwn scherper.

Benny
Gast
Benny

De kilos poeder vliegen als warme broodjes onder de tafel door hoor.
Weet niet wat voor gare lekkende drugsdeals deze boys gewend zijn maar kan begrijpen dat ze willen rappen omdat ze niet weten hoe ze iets goed moeten doen op straat. Blijf lkkr in de studio beter voor ze en voor hun moeder.

tuigeersteklas
Gast
tuigeersteklas

mooi initiatief om de top-notch youngboys hun shine te geven. t zijn geen rappers waar ik voor warm van loop, maar ze kunnen zeker rappen.

Glock44
Gast
Glock44

Lijpe valt zeker door de mand.. praten alsof die millies maakt en ondertussen zie ik hem in een waggie zitten van 3 barkie, hou op man.. ga rappen over je stroggle in plaats van de Bigboy uithangen. (z’n wordplay, flow en lyrics zijn wel hard maar just be yourself main voordat je een keer echt getest wordt.

Goedbedoelt
Gast
Goedbedoelt
Huh? sorry man, maar je moet nooit naar de auto kijken en dan denken dat iemand een bigboy of smalltimer is Ken jongens met een paar miljoen zaak geopent en nog rijden ze in een goedkope wagen. Heb geleert van de grote mannen in het circuit dat je beter voorzichtig kan zijn dan de stoere kijk mij ik ben untouchable rn roekeloos john gotti spelen door t hele land. Maar ja ligt aan je persoonlijke keuzes …. Je kan nooit aan een auto zien wie wat is. Maar ben j rapper en doe je slsof je millies hebt dsn val… Read more »
Percykootsekaderotterdam
Gast
Percykootsekaderotterdam
Allemaal onzin, pak je money dan pak je het. Of je het nou onopvallend doet of je wilt patserig doen. Iedereen word gepakt , t gaat erom wanneer stop je en heb je genoeg gepakt dat je eruit kan stappen en er wat positiefs mee kan gaan doen. meestal worden ze gierig of denken ze dat ze untouchable zijn dat is het moment eigenlijk dat je ff goed moet gaan nadenken of je alles nog straight ziet. ieder zijn keuzes. je ziet t de top crimineel gaat vaak de kist in. Omdat ze zover zijn dat ze er niet meer… Read more »
Glock44
Gast
Glock44

veel kinderen hier… ik begrijp nu voor welke doelgroep hij rapt..

Percykootsekaderotterdam
Gast
Percykootsekaderotterdam

En dat zegt iemand die zichzelf glock44 noemt op een hiphopplatform op internet Moppen topper.

Benny
Gast
Benny

Glock44. Is ook dom hij denkt dat je in eeen dure auto moet rijden om een bigboy te zijn
De gedachte gang van een 12 jarige

Percykootsekaderotterdam
Gast
Percykootsekaderotterdam

Glock44 os eigenlijk net zo nep als lijpe
Gaat straks in een dure auto rijden
Maar heeft geen cent te makken
Alleen maar praatjes die gast

Morro
Gast
Morro

Wat een haat op die Lijpe. Ik kom uit Utrecht niet Maarssen en ik vind deze muziek niks, maar wat hij verder wel of niet doet kan mij niks schelen. Je kan zeggen wat je wil maar deze gasten kunnen rappen. En dat ze geen Don Corleones zijn weet ik nou ook wel, gangsters rappen niet. Daarnaast vind ik het stoerder als een man bikkelt in een baan en zijn gezin voedt. Dat gangstergedoe maakt je moeder niet trots en jaren later schaam je je.

Percykootsekaderotterd
Gast
Percykootsekaderotterd

Ik heb meer respect voor iemand die het goed doet en zichzelf blijft
Of het nou drugsdealer is of een hardwerkende burger.

Benny
Gast
Benny

@percy. Egoist lol. Je heb het weer over jezelf.

Percykootsekaderotterdam
Gast
Percykootsekaderotterdam

Hahaha sssht hou je muil nou!

Wat-zijn-dat4 kinderspelletjes
Gast
Wat-zijn-dat4 kinderspelletjes

Haha een deurintrappen lukt j niet eens wat ben j voor vlikker En dan nog wel wann ik in bed lig dank j god dat j niet binne b gekomen. Dan had je een 9 mm door je koppie gehad nu.

Wat-zijn-dat4 kinderspelletjes
Gast
Wat-zijn-dat4 kinderspelletjes

@die mocro of turk in die grijze autootje

wpDiscuz