Priester – Selecta (Remix)

SELECTA REMIX COVER

We hoorden bijna een jaar geleden voor het laatst van hem, maar vandaag laat Priester weer van zich horen. Zoals hij in het verleden ook al een keer deed met Mischien Wel He? van Cho, remixt Priester dit keer het nummer Selecta van Dopebwoy en Jayh. Het resultaat is hieronder te beluisteren. Wil je als eerste op de hoogte zijn van Priester’s nieuwe muziek? Volg ‘m dan op instagram @priesbaby.

28 March

5 comments

Leave a Reply

5 Comments Aan "Priester – Selecta (Remix)"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
Oliebol
Gast
Oliebol

Clown

DJ
Gast
DJ

Pfff ben je serieus kill. Is gewoon schande je ff goedkoop shine wil pakken op deze productie. Stop gewoon met poging tot ‘rappen’ of hou t lekker tussen vier muren. Bon dit man

B.K
Gast
B.K

Ik weet niet waarom jullie haten op Priester.
Want deze man heeft altijd harde lines.
Gouden duo met Keizer.
Is een tijdje weg geweest omdat hij zijn money pakt in het buitenland met ballie.

DJ
Gast
DJ
Is geen haat hoor. Tegenwoordig denkt iedereen maar dat ze ‘rapper’ zijn als ze random tracks droppen. Dat betekent dan niet dat ik iedereen dan maar hard moet vinden. Maar draai lang genoeg mee in de scene om te weten wat hard is en niet hard. En als je dit harde lines vind??! Sorry hoor dan vind je waarschijnlijk alles hard. Goedkope lines droppen op een gaande productie van dopebwoy, wat wel een clubbanger word nu. En vergelijk deze kill echt niet met keiz. Want kan niet eens bij keizer in de schaduw staan kwa nivo artiest. Dan kan je… Read more »
ollie
Gast
ollie

Remix op level! Like it!!

wpDiscuz