Win kaarten voor een exclusief optreden van Mr. Probz, Akwasi & MC Fit

Mr. Probz recording track at Red Bull Studios Amsterdam, on February 28th 2014

Op vrijdag 30 mei zal er in de Melkweg, Amsterdam een speciaal optreden plaatsvinden van Mr. Probz, Akwasi en MC Fit. Zij zullen hier het podium betreden met nieuwe muziek in het kader van ‘Red Bull Studios Live’, een initiatief die artiesten van de studio naar het podium haalt.

Tijdens dit concert zal Mr. Probz nieuw materiaal laten horen, dus zal het een unieke kans om zijn nieuwe muziek als eerste te horen. Akwasi zal samen met zijn band muziek van zijn aankomende plaat laten horen, aangezien zijn mini-album een voorproefje was. De voorverkoop is afgelopen zaterdag begonnen, maar wij mogen namens Puna.nl 10×2 kaarten weg te geven en uiteraard maak ook jij daar kans op.

Wil jij graag 2 van deze kaarten winnen? Laat ons dan in de comments weten waarom jij hierbij zou moeten zijn! De meest originele/grappige/boeiende comments maken kans op 2 kaarten.

8 May

39 comments

Leave a Reply

39 Comments Aan "Win kaarten voor een exclusief optreden van Mr. Probz, Akwasi & MC Fit"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
delano
Gast
delano

ik ben al sinds mr probz wise old man fan maar nooit de kans gekregen dus miss bij deze wel

droopy
Gast
droopy

Ik volg mr. Probz al sinds zijn most wanted tijd en sindsdien ben ik fan. Helaas heb ik nog nooit de mogelijkheid gehad hem live te zien. Dus ik moet hier bij zijn.

roshan
Gast
roshan

Jullie zeggen ik ben goeie fan van way back, ik ook ?! Dus ik dacht gewoon simpel lekker genieten van muziek en ben superbenieuwd naar zijn nieuwe plaat en ben ook benieuwd naar akwasi en ook ik helaas maar waar hun nooit zien optreden en het lijkt mij super om daar aanwezig te mogen zijn liever gun ik mezrlf de kaarten, maar 10% voor anderen sorry guys hahah 😉

Mo
Gast
Mo

ik win koulo nooit iets ik verdien dit

ivo
Gast
ivo

ik ben fan van alle 3 en heb geen reet te doen de komende maanden. een tof optreden is altijd ziek. gun me iekssssss

Daniel
Gast
Daniel

Mr. Probz, Akwasi en MC Fit maken geen muziek om geld te verdienen, maar omdat muziek de enige taal is waarin zij zich kunnen uiten. Omdat ik mijn waardering uit in geld, koop ik hun muziek. Helaas, is er daardoor geen geld over om hen ook eens op te zien treden. Laat dat nou zijn wat ik echt graag eens mee zou maken! En nu ook nog eens drie spreekwoordelijke “vliegen” in één klap…

GritRose
Gast
GritRose

Van alle 3 hun platen genoten de afgelopen maanden, lijkt me super om hier bij te zijn!
Zeker mr Probz want die heb ik nog nooit live gezien!

Eelke B.
Gast
Eelke B.

Al zeker vijf jaar probeer ik heul heul heul vaak (zeker drie keer) allerlei quasi creatieve comments te verzinnen, maar ik heb nog nooit wat gewonnen. Op zich mythisch natuurlijk, maar ik zou het niet erg vinden om met tickets voor deze drie Nederlandse zeer muzikale topartiesten die mythe te doorbreken.

mike
Gast
mike

I am so blue I’m greener than purple.

TM
Gast
TM

3 hele muzikale artiesten, niet zomaar rappers maar artiesten. En dit is niet zomaar een optreden, dit is een echte show waar bloed zweet en tranen in word gestopt. Akwasi, fit en mr probz staan ook bij mij in m’n top 3 rappers van dit land. Dus ik zou het een eer vinden om dit bij te mogen wonen en te genieten van de nieuwe muziek die ze laten horen.

junkie
Gast
junkie

het zou voor mij een treatment zijn om te gaan, als ik niet mag stuur ik mn backup op jullie af en die zijn fakkin fit, men!

Max de Beijer
Gast
Max de Beijer

omdat ik niet alleen Mr Probz zou willen zien maar ook Akwasi met zijn nieuwe plaat en Fit na zijn ijzersterke plaat van vorig jaar.

joppe min
Gast
joppe min

Waarom zou ik hier niet bij willen zijn is een betere vraag

Max
Gast
Max

3 Best wel verschillende artiesten met ergens wel de zelfde sound. Een geweldig trio als je het mij vraagt. een unieke gebeurtenis waar ik bij MOET zijn. Buiten om dat is 30 mei de verjaardag van mijn beste vriend. Ik zou graag met hem dit optreden bezoeken,

bryan
Gast

Probz voor Mc Akwasi, daarom!

TVCO
Gast

Omdat ik geen geld heb voor kaartjes en fan ben van FIT, Akwasi en Probs 😉

yeah
Gast

Ik zou heel graag kans willen maken op kaarten. Omdat ik nooit de kans heb gekregen om Mr.probz live te zien. Ik ben fan van hem omdat hij altijd zich zelf is hoe groot zijn succes ook is. Naar mijn mening steekt hij er in nederland met kop en schouder boven de rest uit. Daarnaast is het heel uniek dat hij zijn eigen productie doet. Mijn vriendin is ook fan van zijn muziek maar ook omdat ze hem een lekkerding vind (zucht) lol 😛

koenklein
Gast
koenklein

Ik moet kaartjes winnen omdat….. shiiit de namen zeggen genoeg!!
Dit zijn drie rappers die de scene verbreden, door met een geheel eigen stijl te komen.
Het is ook nog zeer muzikale rap, er zit soul in!
Groot fan!! greetz from Enschede!

namekian
Gast
namekian

een kameraad won ooit is kaarten voor een rap concert jaren terug, hij nam mij mee.
We zijn allebei fan van het gehele trio, zou tof zijn als ik won en hem ermee kon verassen!!

777
Gast
777

Ik vind dat ik deze prijsvraag moet winnen omdat ik nooit een prijsvraag heb gewonnen.
Ben fan too haha

ryan
Gast
ryan

ik heb geen echte reden waarom ik zou moeten winnen, maar dit zijn de de 3 meeste lyrische rappers van nederlanders, echt geweldig!

Damien
Gast
Damien

Ohh man, ik dwaal weg bij het horen van deze guys.. ze nemen me mee in hun muziek, hun wereld.. kan je nagaan bij zo’n live optreden ! als ik daar bij kan zijn moeten ze me slapend weg dragen, de rust die deze jongens me geven met hun stem,muziek en teksten is niet normaal.

Ik moet daarbij zijn !

jamiro
Gast
jamiro

Omdat het kan

Ramon
Gast
Ramon

Als jullie me er gratis naartoe laten gaan, dan heb ik nog genoeg money om hun muziek daar te kopen!

sidar
Gast
sidar

broer, gun me gewoon dan.

sidar
Gast
sidar

gun mij 2 kaartjes, en ik geef jullie 2 kaartjes voor mijn aankomende voorstelling:
ik was 8 en ik voetbalde, 23 mei, in Podiummozaiek.

Epic
Gast
Epic

Zet er gewoon even bij waar je kaarten kan halen, wil je? 😀

oj
Gast
oj

Deze formatie is voor mij goud waard. Jammer genoeg heb ik geen goud of geld dus gooi wat kaartjes op me puna!

JesseB
Gast
JesseB

Zou heel tof zijn als ik hierbij zou kunnen zijn. Ik heb de huiskamerconcerten van akwasi gevolgd en dat was super! Mc Fit heb ik dit jaar ook erg veel geluisterd. Alle jongens vertellen een verhaal en geen straat swag rap. Komt Rob Dekay ook?
Hier wil ik bij zijn met mn broertje!!

skeeritos
Gast
skeeritos

Omdat je nigga skeer is en toch een beetje wilt libi mang.

Gun de boy

Dennoes
Gast
Dennoes
Omdat ik Mr. Probz al volgde vanaf het moment dat ie underground bekend was rond 2006. Ik had toen der tijd al zijn tracks een keer geupload om te delen op ML75. En het leuke was dat Mr. Probz het leuk vond dat ik zelfs nummers van hem had die hij zelf niet meer had en hij mij toen dat via een prive berichtje ervoor bedankte. Daarnaast is hij een naamgenoot van me; Dennis en ben ik trots dat hij of ik zijn naam mag dragen. Verder ben ik een keer naar ‘Hart op de tong’ geweest waar MC Fit… Read more »
lewis
Gast
lewis

Alle drie gewoon keiharde next level artiesten dus daarom wil ik erbij zijn.

Henkie
Gast
Henkie

Ja hallo! Ik heb meer dan recht op vrijkaartjes want ik ben directeur van de Mr. Probz van club!! Iemand anders nog wat? JOEJOE!

WESS
Gast

Ik ga zeggen dat ik ze alledrie al superlang ken, van toen ze superunderground waren en niemand ze nog kende, want dat is mega hip. En ik dronk al Red Bull toen iedereen nog fockte met Golden Power. Hipsterpower!

Robin
Gast
Robin

Ik moet mn aankomende verloofdes natuurlijk wel eerst ontmoeten voordat ik met ze trouw.

Annika
Gast
Annika

Ik wil heel graag mijn vriend verassen met de tickets, aangezien we beiden erg fan zijn van Mr. Probz en zijn CD al maandenlang in de autoradio zit.

macy noordegraaf
Gast
macy noordegraaf

Ik wil heel graag naar het concert van Mr Probz, mijn nicht is groot fan van zijn muziek. En aangezien haar vriend 3 maanden geleden is verongelukt tijdens een vakantie. Dus ik hoop dat ik haar hiermee kan verrassen

Kaleidoscope
Gast

Ik wil dat mijn beste vriendin een kind verwekt.

Eva van der Zaan
Gast
Eva van der Zaan
hee bassie daar kom adrie aan! whaaa, grappig xD jullie hebben allemaal hele leuk reacties achter gelaten 🙂 maar die van mij wordt toch echt wel de beste xD nja mijn punt is, mijn vriendin is echt een super grote fan, kent al z’n liedjes, en ik wordt helemaal gek van d’r, heel de dag door hoor ik het zelfde: hee goedemorge Eva, heb je gehoord van dennis (mrs probz) hij heeft dit gedaan he, en omg hij is nu daar. pfoe om gek van te worden. maar goed, ik zou het heel leuk vinden om haar blij te mogen… Read more »
wpDiscuz