Win kaarten voor speciale ‘Retro’ releaseparty van Reverse op 8.6

reverse_retro

Op 8.6 zal het langverwachte ‘Retro 8.6’ album van producer Reverse verschijnen. Op het album staan unieke tracks met o.a. The Opposites, Cho, De Jeugd van Tegenwoordig, The Partysquad, Ronnie Flex, Sharon Doorson, Adje, Kempi, MocroManiac, Idaly, Bokoesam, Lil Kleine en nog vele andere artiesten.

Het uitbrengen van dit album kan natuurlijk niet zomaar voorbijgaan zonder een bijbehorende releaseparty. Deze zal aanstaande zondag op 8.6 plaatsvinden in het MC Theater, Amsterdam. Uiteraard kun je release van dit veelzijdige album niet missen.

Wil jij hier ook graag bij zijn? Dan is dit je kans, wij mogen namelijk 25×2 kaarten weggeven. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is het volgende:

Noem je favoriete Reverse productie en vertel ons waarom juist die track!

De meest inspirerende/grappige/originele comments maken kans!

6 June

31 comments

Leave a Reply

31 Comments Aan "Win kaarten voor speciale ‘Retro’ releaseparty van Reverse op 8.6"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
Haagse Willie
Gast
Haagse Willie

Ik ga dan zeker voor Shenkie – De Jeugd van Tegenwoordig. Dat is zo een klassieker, niet teveel bij nadenken en gewoon lekker luisteren. Blijft makkelijk hangen, de clip erbij is ook fantastisch.

YSF
Gast

Yes-R – Stel Je Voor ft Baas B.
Eén van zijn eerste producties die een hit is geworden!
Klassieker van een klassieker dus.

droopy
Gast
droopy

Ik ga hard. Omdat als ik op de releaseparty ben ik ook heel hard ga

Wouter
Gast
Wouter

Wat ga je doen dan, met the partysquad en Spacekees, is toch wel een hele goude ouwe, ook omdat een paar van de artiesten die ook op dit album staan zijn begonnen met rappen door dit nummer. Dit nummer betekende zoveel voor HiphopNL, dat Reverse er eigenlijk te weinig credits voor heeft gekregen.

Mussie
Gast
Mussie

Adje – Draf

Simpelweg omdat het een lekkere track is dat altijd voor een good vibe zorgt. Ik ga ook draf als ik op de releaseparty ben (hoop ik). En dat wil je natuurlik met de makers van de track zelf, een levenservaring. Ook niet te vergeten, track past bij veel situaties!!!

svgboy
Gast
svgboy

Adje – NIKSZEGGINGS

het is echt een goeie sound. De beat is relaxed, en dan nog die lyrics van Adje erop ya bish #sloddervosgang
That’s why nikszeggings!

LaticottaBeats
Gast
LaticottaBeats

Reverse, Adje & Jayh – Nieuwe Shit

Omdat toen ik dit nummer voor het eerst hoorde kreeg ik dat gevoel van dat je lang niet meer zo’n goede track zoals deze hebt gehoord. Zelf ben ik namelijk ook een producer en kijk ik heel erg naar hem op. Hij heeft een eigen sound, en vooral in deze track is hij daar heel creatief mee bezig geweest wat je duidelijk ook kan horen! Kwa featuring passen Adje en Jayh er perfect op.

Jimmy
Gast
Jimmy

Reverse, Adje & Jayh – Fok wachten

Omdat die beat lekker ruw klinkt en precies past bij de featurings.
Het is echt een reverse sound dat hoor je gelijk.

Heerlijk!!!

Kennethg
Gast
Kennethg

Reverse ft adje & jayh – fock wachten omdat ik die fucking kaartjes wil en niet van wachten hou (Y)

Arhm
Gast

Reverse ft adje & willy – hoelaat, want ik kan me zelf wel echt terug vinden op deze track kom namelijk overal telaat en dan als ik die van reverse luister nou dan is de stress wel wat minder hoor !

Sebastiaan Jansen
Gast

Hef ft. Donis – Uitpakken

Ok, ten eerste die beat is te vies en pompte te lekker in de Audi kofferbak in 2009! Ten tweede horen jullie wel wat die mannen zeggen op die track!? Vraag me gelijk af waarom er geen Hef, Adje, Reverse album is… Anyway ten derde niemand die dit nummer heeft gezegd of misschien zelfs gaat zeggen, dus het is sowieso het meest originele antwoord!

Deuces

p.s. Alsjeblieft, voor iedereen die dit nummer was vergeten en em nu weer blaast.

Richard
Gast
Richard

Partysquad – wat wil je doen, naar de releaseparty van retro! Omdat dit nummer de reden is dat ik nederhop ben gaan luisteren.

Jivex
Gast
Jivex

Sowieso adje – hele meneer prod by reverse?? Aangezien ik mezelf die hele meneer voel waneer ik kaarten win voor de release party.

christiaan
Gast
christiaan

reverse-portemonnee, omdat het nieuwe album gewoon nu al facking hard is.

Remo Karelse
Gast
Remo Karelse

Jayh – Mijn hossel met hef, adje en kempi omdat die beat zo hard is dat ik een week lang alle andere beats vond klinken als de josti band

DB
Gast
DB

Elke F””ck”ng Productie van Reverse is een favoriet, maar ik denk dat Nieuwe shit in mijn ogen de gruwelijkste is
veel peeps zijn die tijdloze classic vergeten no doubt about it

DB
Gast
DB

Ik heb om 11 42 die comment verzonden er staat 9 42 dat is niemand opgevallen nog een reden om mij die kaartjes op te sturen
trouwens Negativ – Kutdag Reverse productie die shit is ook niet meer leuk dat zijn pas beats
Noem het oefenstof voor de wannebee

Stuur die kaarten Puna I’m Not Playing peace

stefanv
Gast
stefanv

Fock wachten, gooi die kaartjes!?

Sebastiaan
Gast
Sebastiaan

Wat weet je nou – met jayh, dio, adje en sef. De track is hard de beat is sowieso hard. Een perfect voorbeeld van reverse zijn eigen sound met natuurlijk met jayh en adje erop. Reverse was toen hard en nu nog harder als ik naar de samples luister, zou echt heel gaaf zijn om de release mee te mogen maken.

Kumar
Gast
Kumar

Sowieso ik ga hard!
Reden: toen ik dat nummer aan het luisteren was kreeg ik van reverse deze
mail.
Hey kumar,

Ben helaas super druk heb geen tijd momenteel

dope dat je dj bent hoop dat je beste word in wat je doet homey
geloof in jezelf alles is mogelijk

En reverse ja is gewoon de beste producer in Nederland!!.

YoungSkob
Gast
YoungSkob

Shenkie. Een simpele beat, eigenlijk is alles aan die track simpel, maar hij ademt zo-veel sfeer. Ik gebruik ‘m als voorbeeld om mijn tracks naar te modelleren.

Murrayz
Gast
Murrayz

The Opposites – Okee ft. Reverse & Dio

Heerlijke rauwe (onbekende) productie van hem!

Sanderover
Gast
Sanderover

Kom En Doe Het Voor Me!!!
Beat is kneiter hard, Sjaak op de track… Straightup pimpin mayne!

Wil die kaarten graag! Kom en doe het voor me!

winniedepoe
Gast

Adje – Hele Meneer

Deze track neemt mij vanaf het begin dat ie aan staat helemaal mee en blaast me vervolgens weg! De track klinkt super nasty, van de overstuurde snares tot de boemmende kicks, die ook geniaal werkte in combinatie met de vocalen van Adje. Ik kwam achter deze track omdat me vriendin er als een idioot op aan het dansen was in de woonkamer. Ik zette hem harder, bestudeerde hem en kon alleen zeggen wauw. Props naar Adje en Reverse voor deze track!

YungJethro
Gast
YungJethro

Die ene met Dr. Dre en Snoop Dogg was wel aan

Daan
Gast
Daan

dice cream – whoop whoop omdat reverse zo hard komt en dat hij er ook echt keer op rapt en ik wil natuurlijk ook heel graag de kaartjes hebben

Charrisha
Gast
Charrisha

Adje – Draf ft Reverse! Omdat zodra deze binnenkomt de vloer al begint te trillen van alle mensen die opspringen om zich helemaal “Draf” te dansen.

En van het nieuwe album vindt ik Reverse – Portemonnee ft. Idaly & Willem zo een lekker nummer. Hoorde van de week het interview op FunX toen ik onderweg was naar mijn werk, was bijna te laat maar toen ze een stukje van dit nummer aanzette dacht “Ok, dan maar te laat, deze moet ik ff horen :P” Heb daarna gelijk naar de preview van het album geluisterd! Supergoed!!!

Gaab
Gast
Gaab

Wat ga je doen, omdat dit 1 van de nummers is waardoor ik begon nl hiphop te luisteren

Max
Gast
Max

Reverse, Partysquad, Adje, Gers Pardoel & Jayh – Ik ga hard

Die tune is gewoon perfect! De beat die laat je met head bouncen, of je nou wil of niet. Daarnaast heeft hij harde Mc’s op de track gegooid die er precies op passen.

Blesss

nigszeggings
Gast
nigszeggings

Fock wachten.

Gooi nu nou maar Retro op ons.

Romy de Rave
Gast

wat wil je doen dan, omdat dat het echt begin van de hiphop scene was.

wpDiscuz