Prijsvraag: Win een exclusieve Jayh koptelefoon & T-shirt

Aanstaande vrijdag (19 aug) is het zover en ligt Jayh zijn eerste echte debuut album in de platenwinkels. Het album dat de titel ‘Jayh Jawson’ heeft meegekregen is deze week exclusief te verkrijgen in de Coach stores. Daarnaast zal Jayh een promotietour doen langs enkele selected Coach stores.

Naast deze promotietour, hebben de mensen van ASICS en COACH een unieke Jayh koptelefoon tot stand gebracht, zie foto hierboven. Nu mogen wij hier op Puna.nl 6 van deze unieke koptelefoons, 3 witte en 3 zwarte, gratis en voor niks weggeven aan onze bezoekers. Drie van deze winnaars zullen ook een exclusief Jayh x Asics shirt winnen. Het enige wat je moet doen is, aangeven waarom je graag deze speciale ‘Jayh’ koptelefoon wilt. De leukste inzendingen maken kans op een zwarte of witte koptelefoon!

18 August

229 comments

Leave a Reply

229 Comments Aan "Prijsvraag: Win een exclusieve Jayh koptelefoon & T-shirt"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
dendieculemborg
Gast
dendieculemborg

Ik wil heel graag een Jayh Jawson koptelefoon winnen omdat ze er keihard uitzien, ik heb nog een nieuwe koptelefoon nodig heb en zo kan laten zien dat ik slordig ben.

Ceesus
Gast

Omdat ik nooit iets leuks kan verzinnen en ook een keer een prijsvraag wil winnen, en zeker deze prijsvraag.

bianca
Gast
bianca

omdat ze zo leuk bij het T-shirt staan dat ik ook ga winnen!!

lennert
Gast
lennert

moet ik dus zonder jayh-muziek want kheb geen oordopjes… dat gun je toch niemand? en als je ze hebt weet iedereen dat je muzieksmaak hebt. 😀
#TeamJawson

Joey
Gast
Joey

Beats By Jayh

blok
Member

Waarom ik ze wil hebben spreekt voor zich, een keihard design! Ook was ik van plan een nieuwe koptelefoon te kopen, maar dit ding lijkt me beter! Big up naar Jayh en Coach voor dit harde initiatief.

Robbin
Member

Ik wil gewoon geCoach worden door Jayh, met die koptelefoon op en in mijn Asics!

thomas
Gast
thomas

Waarom ik die koptelefoon wil is om keihard muziek te blazen en en stijlvol uit te zien op de straat.En omdat ik dan nog beter naar Jayh zijn muziek kan luisteren.

..
Gast

Ik wil zo’n koptelefoon omdat mijn oortjes stuk zijn ik anders zonder zijn muziek moet reizen, ze zien er kei slordig uit & ik moet natuurlijk wel met swag naar jayh ze muziek luisteren #teamjayhjawson

Lars slob
Gast
Lars slob

Die koptelefoons zijn echt zo tantoe hard. En voor die muziek van Jayh moet je natuurlijk wel een goede koptelefoon hebben ,omdat zen songs uber Nice zijn :p dus zou wel vet zijn om met die koptelefoon ingeplugd in me iPhone 4 over straat te lope :p

hosnie
Gast
hosnie

omdat hij gwn kei hard is en ik er stylo uit wil zien met de schoenen en kop telefoon,
en ik graag zijn t-schirt draag om hem te showen .
ps.hij heeft ook gewoon mooie kapsels .

hosnie
Gast
hosnie

ik heb de foto van de schoenen ook al op mijn achtergrond gedaan

Delano
Gast
Delano

waarom ik graag deze speciale ‘Jayh’ koptelefoon wil is omdat, ik een enorme fan van Jayh ben. ben altijd up to date met zijn muziek. Net wanneer Jayh naar de Coach in Enschede komt. (25 aug.) ga ik net op vakantie die dag. Baal er van dat ik Jayh dus niet kan checken. Peace

carlos23
Gast

waarom beats van Jayh luisteren als je geen koptelefoon van hem hebt.

Des Rombout
Gast
Des Rombout

ik was al jaren lang op zoek naar de koptelefoon, die mijn wereld op zijn kop zet, nooit geweten dat ik er een vinden zou, die de vreugde in me opwekt, ik wil hem laten trillen op mijn kop, 24/7, alsof het mijn telefoon is, want wij horen bij elkaar, ik en mijn koptelefoon! (daarnaast, de koptelefoon ziet er gewoon fresh uit, sooo) #gooihemopme

Jokkie
Gast
Jokkie

Wat een slijmerds allemaal…

rawr
Gast

Als ik Jayh zijn muziek luister uit die koptelefoon lijkt het alsof hij echt tegen me praat. alles.

Jayh
Gast
Jayh

Ik Vindt de samewerking van Jayh en ASICS Master. Brengt Hip Hop in nederland naar een hoogere level. En ik wil graag zo een koptelefoon omdat die echt cool uitziet (Verfrissend) en ik heb zelf thuis een home studio dus die kan ik zeker wel gebruiken. Bij deze s.o Naar Jayh en Asics Voor dit geweldig product Nu nogh de sound testen :P(En Zoon witte die vind ik wel gaaf) hahah

virinn
Member

Waarom je hem nodig heb.
Je moet togg shine op de streetzz

Viktor
Gast
Viktor

First of all ben ik helemaal crazy op de sound van Jay H!

+ ik ben 19 augustus jarig en ik kan me geen mooier geschenk wensen dan dit! (dus gun me mijn beste verjaardag ooit!)

Jesse
Gast
Jesse

Ik wil Graag de Prijzen omdat,

Het is gewoon stylo !

Shinee,

Omdat Jayh de Normal Hip Hop Back in The streets brengt !

Bang !

ness
Member

Omdat ik gek ben, Hard ga, en de naam van me golddiggende chick is Delilah 🙁

Frederik
Gast
Frederik

Omdat we in België ook dikke beats willen rocken op de bus!

Grit
Gast
Grit

Shit is dope, ik ga niet slijmen> never vriendje
Als ik win zeg ik jayh!

sm1tje
Member

Ik wil die headphone winnen, omdat ik zo ontzettend lekker ben.

jjar
Member

Ik wil hem hebben want dan kan me sloddervos ook meeluisteren als ik jayh pomp.

MB
Gast
MB

Ik wil die koptelefoon gewoon omdat het kan! #ballinalsjayh

Mitchell
Member

Ik heb het door nu, ga niet meer uit want motherf*ckers rappen in me oor nu.

fabiogrr
Gast
fabiogrr

mawfakka,ik heb ze nodig man ik heb geen oortjes en ik heb een kant weggeschoren van me haar en zo kan ik promoten ik word 2ling van jayh wauwwww

Sallah
Gast
Sallah

de zwarte past goed bij(in) mijn afro, kan ik em verstoppen in mijn haar word tie tenminste niet afgepakt tijdens de les

rodje
Gast

ik wil een koptelefoon winnen omdat ik dan heel de dag naar zijn liedjes kan luisteren daar gaat het alleen bij mij om.

ruuddd
Member

Ik zou graag een uniek exemplaar van Jayh Jawson willen winnen omdat ze gewoon erg hard zijn. Tevens vind ik dat zijn muziek ook steeds meer en meer groeit, kijk dus ontzettend uit naar z’n album. Plus het feit dat ik zo de man Jayh kan supporten/steunen om z’n album te promoten toch 😉

Holla!

Owen
Gast

ik wil deze koptelefoon winnen omdat hij r uit ziet als een hooftelefoon en het digine r nog eens ubber dope uit ziet ook dus ja en hij zal niet mistaan in mijn studio greets

Peter
Gast
Peter

ik zou graag een uniek exemplaar van Jayh Jawson willen omdat ik dan door de stad dat geschreeuw van al die mensen niet meer hoef tehoren maar alleen maar sloddervosGANG 😀

laterss

DamianS.
Gast

Ik zou graag een Jayh Jawson willen hebben omdat ik een liefhebber ben van muziek. En met Jayh door je “Jayh” hoofdtelefoon wordt het alleen maar beter! Liever dit dan iedereen nadoen met een Dr Dre. headphone die echt heeel veel mensen al hebben. Orgineel en mooi uitgewerkt!

lennymusic
Gast
lennymusic

Ik zou graag deze koptelefoon willen omdat ik vandaag geopereed ben en moet nog even een tijdje in het ziekenhuis blijven.
Ik hoop met deze koptelefoon mezelf te kunnen vermaken en muziek te kunnen luisteren.

Nickster
Member

Omdat ik het waard ben, Jayh toch ook ..

Davy
Gast
Davy

Omdat dit een land is van nederlandse hiphop, en een koptelefoon om die nederlandse hiphop te beluisteren, met deze heb ik geen beats by dre nodig

Sven
Gast

Big up naar Jayh Jawson voor deze actie. Iedereen loopt met Beats by Dre en andere standaard shit. Deze koptelefoon is vies hard, en hiermee moeten harde beats mee geluisterd worden. Puna.nl geeft me deze beats en ik wil ze pompen door deze hoofdtelefoon.

Erik Groenendijk
Gast

ik wil graag die koptelefoon winnen omdat mijn vriendin is geopereerd aan haar keel amandelen. en toen ze in het ziekenhuis lag luisterde ze alleen maar naar Jayh. en wil ik die sneakers kopen voor haar nu ze die lange tijd heeft doorstaan. en als ik die koptelefoon zou winnen zou ik hem geven aan haar als. om haar te bemoedigen.

maleeq
Member

ik zouw graag deze koptelefoon willen om dat ik het altijd zouw dragen dus jayh altijd kan representen en ik heb nieuwe koptelefoon nodig om dat mijn laatste kapotzijn gegaan de t-shirt zouw ik willen omdat het een setje dan wordt:P

JeWeetJesper
Gast
JeWeetJesper

Waarom? Anders matchen mijn dopjes niet bij m’n patta’s. Je moet toch met aasicsswagg over straat. Keep up the good work!

R
Gast
R

ik win nooit wat laat mij een x wat winnen puna

dat niet piet
Gast
dat niet piet

Iedereen zit bij Jayh in zijn billen voor die koptelefoon!

Jullie zijn allemaal vriendjes en willen slordig zijn,

Niet haten als ik win en met die headphone shine!

dat niet piet
Gast
dat niet piet

ehh dat niet piet!

Martijn
Gast

Jayh is niet zomaar een standaard rapper/zanger hij heeft styl in wat hij doet en doet het op zijn eigen manier, dat maakt die gozer zo dope, i would be honored to wear this on my head

Flap
Gast
Flap

Misschien dat ik dan hier op kantoor de mensen kan laten zien hoe hard de muziek is in plaats van alleen te laten horen.

kassoman
Member

Jayh aka Jawson komt met een unieke stijl en laat zien dat je voor respect niet altijd de standaard wegen hoeft te nemen. Hij voegt op elke track iets toe doordat hij een eigen fris geluid heeft. Hij maakt stappen snap je. Verder zijn die koptelfeoons ook gewoon overdreven dope.

Jayh, keep up the good work!

Luuk vd Heide
Gast
Luuk vd Heide

Omdat JAHWSON nog MEER gedraaid moet worden in de club zoals DJS als mij. En om eerlijk te zijn; ik heb nieuwe kicks nodig 😛

Sloddevosgang!!!

Quinten B.
Gast
Quinten B.

Omdat ik van het weekend jarig ben en mezelf geen beter verjaardagscadeau kan wensen, dan zo’n dope hoofdtelefoon en sneakers.
Daarnaast volg ik Jawssonn al een hele tijd vanaf de mijn hossel, de slordig mixtapess tot en met zijn nieuwe album. Waarbij ik het zeker eens tijd vond worden dat hij een album dropte, want ik vindt dat hij als artiest niet genoeg probzzz krijgt voor wat hij zelf achter de schermen in muziekscene doet.

Jeffrey
Gast
Jeffrey

Waarom ik deze koptelefoon wil.. is gewoon omdat het kan:D

BeatsByJayh

Aisa
Gast
Aisa

Ik zou deze koptelefoon willen hebben omdat ik al best wel lang een leuke koptelefoon nodig heb want mijn moeder wordt gek doordat ik zoveel liedje van Jayh enzo luister

David
Gast
David

Ik ben een van van Jayh Jawson en ik heb de zwart witte sloddervos gang t-shirt en die headphones matchen erg goed : )

wpDiscuz