Prijsvraag: Win een exclusieve luistersessie met Duvel & Nikes

DNA, het album dat de Rotterdamse rapper Duvel met de Nijmeegse producer Nikes maakte als Duvel x Nikes, verschijnt op 8 juni bij Top Notch. “Het wordt geen Aap-o-Theek, Puur Kultuur of Nieuwe Moves, maar echt nieuw”, meldt Duvel. “Met dingen die mensen van ons zouden verwachten en dingen die ze niet zouden verwachten zoals funk.” DNA bevat 15 tracks samengepakt in zo’n 45 minuten en bijna geen featurings, maar wel veel input op onder meer toetsen en zang van Eugene Latumeten.

Op woensdag 23 mei geven Duvel & Nikes in samenwerking met Puna.nl een exclusieve luistersessie. Wij mogen 15 mensen blij maken met 2 gastenlijst plekken voor de luistersessie. Het enige wat jij hoeft te doen is in een leuke comment ons uitleggen, wat DNA en de dode duif op de cover volgens jou betekenen? De leukste inzendingen krijgen toegang om samen met Duuv & Nikes het album te beluisteren…

Tracklist:

1. Intro
2. Kouwe kermis
3. Gedraag je
4. Nothing changed
5. Alien funk
6. Duvel in een lauwtje
7. Schuif
8. Storm
9. Hoge Bomen
10. Get wasted
11. De bus
12. Kom kijken
13. Ik ben ut
14. Eigenzinnig
15. Big boy music

15 May

44 comments

Leave a Reply

44 Comments Aan "Prijsvraag: Win een exclusieve luistersessie met Duvel & Nikes"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
young
Gast
young

Duif Na Aanrijding

hiphopisdope
Gast
hiphopisdope

illuminati

tom
Gast
tom

Duvel Nikes Album. Duiven zullen sterven na dit album!

Mohmed
Gast
Mohmed
If you watch the debate Mohler is not clniimag that justice is not part of the salvation offered in the Christ or even an absolute requirement for the life of the Christian. He is clniimag that the mission of the church as an institution is not essentially to work for societal aspects of justice, but to worship and make disciples. This is the classical Reformed description of the Church as institution and the Church as organism. Mohler agrees that all Christians are required to seek justice for all people; the disagreement is whether that is the mission of the Church… Read more »
Word
Gast
Word

duif na aanrijding hahaha goeie

Dude
Gast
Dude

Duidelijk Niet Allerdaags

tobias
Gast
tobias

de N van Nikes daarvan de een kruis gemaakt als een x van samenwerking en de doode duif is dat duvel de enige echte pappie is en dat echte hiphop op uitsterven ligt

Dieco
Gast
Dieco

Dope nagelnieuwe abnormaliteiten
Een duif is teken van vrede, Als dat album gereleased is en ik heb hem dan is het gedaan met de vrede hier in huis!

mr.
Gast
mr.

Daglicht Na Aanvaring

mr.
Gast
mr.

> Dit album blaast nieuw licht in je (muzikaal) leven.

Juntemannetje
Gast
Juntemannetje

Arwork: dat jullie fly zijn en dat het in jullie DNA zit. Jullie stijgen boven de dood uit!
DNA staat wat mij betreft voor de Dag Na Ademhalen. Beiden Pioniers van de scene, sowieso!

Alex
Gast
Alex

De dna van een dooie duif komt het dichtst in de buurt van de styllo van duv x nikes

kevinnn
Gast
kevinnn

de dode duif heeft te maken dat het album zo hard is, dat als je de vlume knop voluit zet dat de duiven die op je dak zitten eraf worden geblazen en dan komt de scotoe en die komen dan en vinden het dna van duivel en nikes op de duif en dan zet je, je muziek aan en word de scotoe verliefd op hiphop

Jetset
Gast
Jetset

het feit dat DNA, het leven, voor je het weet over kan zijn, wat wordt gesymboliseerd door de dode duif

SalariS
Gast
SalariS

Stiekem wou ik toen ik de cover zag gaan voor ‘Duif Na Aanrijding’ of ‘Duif Na Auto-ongeluk’, maar toen ik zag dat de eerste reactie al zoiets was, besluit ik te gaan voor:

DNA staat gelijk aan 645.
Dit getal staat voor de tracktitels van het album. Als je alleen de eerste letters hiervan leest staat er DNA. Check:

6. Duvel in een lauwtje
4. Nothing changed
5. Alien Funk

Het is 2012 kil, pel een banaan!

Dylan K
Gast
Dylan K

het is een vector illustratie en een random dooie duif gewoon puur omdat je het nooit zou verwachten (net zoals het album).

Esneider
Gast
Esneider

It was disappointing me to me becmoe an adult and find out that I still had some of those uncomfortable in my own skin feelings . I had assumed that was just a teenage thing. I AM more comfortable in my own skin now (even though there is a lot more surface of it than there was back then!) but I still have a long ways to go.

Ruud
Gast
Ruud

D N A

Duvelduvel Nikes Alldayz. Sowieso omdat ik mad veel respect heb voor de persoon Duvelduvel. Nikes omdat hij een van de beste beatmakers is, en ‘Alldayz’ omdat ik (je) die shit gewoon elke dag moet pompe!

wokkelbaard
Gast
wokkelbaard

Die duif ligt er, omdat die Twitterrappertjes (nieuwe generatie swaggerboybillies) het niveau niet aankunnen. Ze zijn niet op het level van duuv en nikes. Die duif staat voor het vogeltje van Twitter. DNA staat eigenlijk heel gewoontjes voor Desoxyribo Nucleic Acid. Maar dat wisten we al. DNA staat in dit geval voor Doe Niet Aap of Doe Niks Anders. iets in die trant.

credou
Gast
credou

sumerian wisdom & annunaki dna …

vita aeterna
Gast
vita aeterna

de macht van 3

Red
Gast
Red

Duvel en Nikes hebben het DNA van deze Duif afgepakt waardoor ze nu flyer dan ooit zijn.

Davor
Gast
Davor

DUVELxNIKESxANARCHIE…. Kill those pigeons…
De duif is de scene en hij vliegt maar wat rond, die shit wordt gekilled zodra deze tori dropped..

Big Up!!

O24
Gast
O24

DNA, het zit hem in de genen om hiphop te maken. DNA is de code..
De duif heeft niks met twitter te maken, maar staat meer voor afgenomen vrijheid van tegenwoordig…

Felipe
Gast
Felipe
Possibly on their way to a photoshoot? The hubs and I (before being mrraied) were on vacation in the Caymans. We had the same Lucky hat but in different colors. We rarely wore them when together but there was that ONE day. Shopowners were calling us mr and mrs lucky.Yes, I was mortified.What a fun topic! Love your perspective.[] Reply:September 14th, 2010 at 11:46 amlol! I live near a town that has a very famous beach that is extremely popular for annual family photo shoots. I always smile when I see a herd of people in white shirts and jeans… Read more »
Maxi_Maal
Gast
Maxi_Maal

Duvel laat zijn werk achter als DNA bij een delict.
Ongeacht de tijd, iedere nederhopfan of toekomstige nederhopfan zal Duvel vinden. Dit album gaat een klassieker worden.

Thijs
Gast
Thijs

de titel van het album (dat 100% classic gaat worden) heet het :Duvel Nikes Album.
DNA staat ook voor bouwstenen; bouwstenen van het leven en van de hiphop.” Muzikaal valt een mix van hiphop met verrassender genres te verwachten: funk, oldskool, wat soul en rock. Eerlijke muziek, met eerlijke en eigenzinnige raps. “Ik denk dat mensen het leuk gaan vinden, meer ga ik er niet over zeggen.

Thijs
Gast
Thijs

: Duvel *

Billssz
Gast
Billssz

Die duyvis er omdat er een fuif is!

zo,

en nu Dronken Naar Afluistersessie.

Ruud
Gast
Ruud

Sorry bro’s, just one post.. Duvel Nikes Album sowieso. Past in het rijtje van Duuv qua collectie’s van z’n geproduceee albums. Vanaf Rijmpappie Nr 1 al!! Geld voor Nikes toch wel, kijk naar die baas..ZoMo, FTG & nu Duuv!? Ja respect voor die man!!! “Duuv Nikes Album” iijamang!! Lobi #DNA

Einstein
Gast
Einstein

DNA staat volgens mij voor de snelle ontwikkelingen die we maken en de duif voor de einde van de wereldvrede. Maak je maar klaar voor de derde wereld oorlog met kamikazi duiven 😉

Willem
Gast
Willem

Duivensoep voor Duvel, extra sterk van smaak. Dit album zal ook extra sterk worden ontvangen, dus wel enig verband

max
Gast
max
ik zal jullie het werkelijke verhaal vertellen. DNA staat voor Dienende Noah’s Ark. ofwel, de duif die van de ark op reis werd gestuurd om een takje en land te vinden. De verwijzing naar de ark is een directe verwijzing naar een nieuw begin. Deze plaat is immers anders dan al het voorgaande. Het overlijden van de duif bevestigd dit nogmaals. De duif kon namelijk geen boom oid van het ‘oude land'(verwijzing naar het oude werk van duvel) vinden en wijst op een nieuw werk dat zijn inspiratie niet vindt in oudere werken. Topgeheim, dus ik kan jullie helaas niet… Read more »
poepiedie papedie
Gast
poepiedie papedie

je weet toch als je een duif ziet lopen dan lijkt het alsof hij met zijn hoofd bounced
en dat zit in die DNA van die duif en als duvel en nikes met hun muziek komen gaan die duiven te hard met hun hoofd bouncen en dan BAM !!!! breeken al hun nekken en zijn ze mors DOOD !!!

Blazin
Gast
Blazin

Dood Na Ademgeur

peterpost
Gast
peterpost

Omdat Duuv gewoon Nijmeegs is voor Arend.

Sander
Gast
Sander

De Duif Viel (Duvel > de Duuf Viel) en dat was waarschijnlijk omdat z’n Nikes te zwaar waren om mee te vliegen

Lenraps
Gast
Lenraps

De dode duif denk ik voor duvel de oude is “dood” en er is een nieuwe duvel
DNAomdat hij met nikes een nieuw dna vormt het nieuwe ding dat ze brenge
ben in ieder geval benieuwd!

Big up uit Antwerpen!

Bas Dekker
Gast
Bas Dekker

Zoals iedereen weet staat de duif voor vrijheid. Wij zien hier een duif op de grond liggen, vermoedelijk in een dode staat. Dit betekend dat we hier een dader hebben, en die dader is… DNA! DNA heeft de vrijheid vermoord. Duvel probeert te zeggen dat hoeveel je ook wilt veranderen, dat je altijd gebonden zit aan je DNA en je bent wie bent…

Of het waren natuurlijk een paar apuh apuh die de duif van de rotzz gegooid hebben.

abel
Gast
abel
Ik heb geen idee wat het betekend. Duvels kunst hoeft niet altijd duidelijk te zijn. Daarom ben ik ook een fan. Ik ken al duvel zijn muziek uit mijn hoofd van rijmpappie nummer 1 tot puur kultuur en ALLES wat daar tussen komt. Echt je hebt geen idee. ik ken echt AL zijn nummers uit mn hoofd. Nu denk je oke leuk, maar echt ALLES. Dat is heel wat! Ik ben zonder twijfel zijn nummer 1 fan. Harde kern. Nikes heb ik ook heel hoog zitten ik heb de zomoeilijk albums ook helemaal door en door geluisterd. Gun me deze… Read more »
Jeppaaa
Gast
Jeppaaa

De mannen gaan met hun plaat murderen.

Jemoer
Gast
Jemoer

lijkt op swastika

hiphopisdope
Gast
hiphopisdope

IK HEB GEWONNEN HEEY

Comprar Calzoncillos Calvin Klein Baratos
Gast

Hi there, I found your blog by way of Google even as looking for a similar subject, your web site came up, it seems good. I’ve added to favourites|added to bookmarks.

wpDiscuz