Prijsvraag: Win een exclusieve luistersessie met Fresku

Vrijdag 11 mei 2012 verschijnt het tweede album van Fresku ‘Maskerade’. Maskerade is de opvolger van Fresku’s selftitled debuutalbum uit 2010, waarmee hij hoge ogen gooide bij een breed publiek. Op het nieuwe album werkt Fresku samen met onder andere Y’Skid, Teemong en Louis Bordeaux, Acteur/Cabaretier Theo Maassen en Ali B.

Op woensdag 25 april geeft Fresku in samenwerking met Puna.nl een exclusieve luistersessie in Eindhoven. Wij mogen 30 mensen blij maken met 2 gastenlijst plekken voor de luistersessie. Het enige wat jij hoeft te doen is in een comment te laten weten waarom jij het verdient om deze luistersessie bij te wonen!!

16 April

115 comments

Leave a Reply

115 Comments Aan "Prijsvraag: Win een exclusieve luistersessie met Fresku"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
Max Bolink
Gast
Max Bolink

Ik wil me vrij voelen na deze sessie!

Stein Jongerius
Gast
Stein Jongerius

Omdat ik de ware fresku wil ontmaskeren bij zijn maskerade.

tijmen
Gast
tijmen

Omdat ik altijd zo geniet van dat flexe kapsel van fresku!

Sjoerd
Gast
Sjoerd

omdat ik geen geduld heb tot vrijdag 11 mei

derestkomtlater
Gast
derestkomtlater

Omdat ik zin heb om te naaldhakkuh!

Chris
Gast
Chris

Ik wil graag de wereld voelen zonder haar façades.

brian
Gast
brian

fresku is dik. geef mij kaarten

Senzh
Gast
Senzh

Fresku vind ik lyricaal de beste rapper van Nederland. Dit zeg ik niet omdat ik er iets mee kan winnen, maar omdat ik het echt vind. Het nummer ‘Alleen’ vond ik echt (een van) de beste lyricale hiphop nummers in Nederland (van tegenwoordig). Fresku is een grote inspiratiebron voor mij. Zowel in het luisteren van muziek, maar ook in het leven van muziek. Zo laat hij me bijvoorbeeld beseffen dat het leven veel slechter kan dan ik het soms meemaak.

Daniel
Gast
Daniel

Waarom ik bij deze luistersessie wil zijn is omdat ik sinds het begin af aan dat Fresku begon al naar zijn muziek luister en altijd hem nog de beste rapper in Nederland blijf vinden. Toen ik het nummer Maskerade voor het eerst op het Festival Tweetakt hoorde stond ik toch ff met me mond open hoe goed deze man is, en hoe hij zijn gevoelens kan ombrengen in woorden en het je echt goed raakt. Prachtig nummer dus wil ik graag meer horen bij de luistersessie!

robert
Gast
robert

Omdat een kromme kaas geen rechte tafel is

Rik
Gast
Rik

Omdat ik zijn muziek geweldig vind, en als ik 2 kaartjes zou winnen ik graag iemand mee zou willen nemen om diegene te laten horen wat HipHop is.

kaboem
Gast
kaboem

omdat ik dan een goede reden heb om een keer in Eindhoven te komen

Maskerade
Gast
Maskerade

Laat me duidelijk zijn, waarom ik de kaartjes moet winnen, weet je pas als je luistert naar mij.

Gerbuh
Gast
Gerbuh
Om dat het me tof lijkt om met “Fresku” te praten en dingen te “Doen”. Om op twitter te kunnen zetten, een exclusieve luistersessie met Fresku en “Ik ben hier”. Onderweg naar Eindhoven al ze tracks te draaien zoals “Het beloofde land”. Omdat ik een wil vragen hoe die komt op liedjes als “Twijfel” of dat echt alleen komt door ze “Kutkop”. En dat soort zaken want volgens mij kun je super nice “Lamballen” met Frisse, daarnaast lijkt het me tof om het “Maken van muziek” van Fresku van dichtbij te zien. En ik wil hem laten weten, wij, je… Read more »
Eijer
Gast
Eijer

Bij het vorige album heb ik me al ingeschreven voor de prijsvraag die toen geldde. Toen heb ik niet gewonnen en het album wél gekocht. Ik zal het album sowieso weer kopen en wil graag bij een luistersessie aanwezig zijn (Ook voor ervaring op te doen en ervan te leren)

Serdar
Gast
Serdar

Omdat, Fresku -> Vrijheid is

Jorrborr
Gast
Jorrborr

Omdat ik me net zo ‘goed’ autistisch voel als Fresku ..

Giovanni
Gast
Giovanni
Omdat Fresku teksten schrijft uit het hart, zoals zijn tekst bij ‘Twijfel’ die is echt geweldig en dat is misschien omdat ik het geen uit zijn tekst zelf zie in mijn leven. Het is gewoon dingen die hij zegt bekijk ik en vind ik meestal hetzelfde zoals in zijn lied ‘We hebben je nodig’ : ”Waar zijn de vrouwen die de waarde van hun lichaam beseffen vrouwen die trots op hun lichaam zijn dus hun lichaam bedekken” , daarom vind ik hem zo geweldig en hij is en blijft gewoon de beste Nederlandse rapper die ik ken. En ik zou… Read more »
Cor
Gast
Cor

omdat ik fresku niet leerde kennen doormiddel van gino pietermaai.
En ik draai het debuutalbum nog steeds grijs. Standaard in de auto als ik aan het werk ben.
Bovendien ben ik zeer benieuwd naar de geniale lyrics die de man maakt en zijn verhaal erachter.

Yuri
Gast
Yuri

Omdat hij de beste rapper van Nederland is
Omdat ik een kutkop heb
Omdat ik benieuwd ben naar Maskerade
Omdat ik er ook bij was tijdens de vorige luistersessie
Omdat ik naar fucking veel optredens ben gegaan
Omdat Fresku dik is geworden
Daarom

maxx
Gast
maxx

omdat ik er gewoon bij moet zijn, omdat ik met de release party op vakantie ga..
en het niet meer kan verzetten:(

Robertico
Gast
Robertico
Ik wil graag bij de luistersessie aanwezig zijn, omdat ik een zeer grote fan ben van FRESKU. Ik volg hem als sinds ‘’ Brief aan Kees’’ en tot op de dag van vandaag blijf ik hem steunen met alles wat hij doet. Ik ga bijna altijd naar zijn optredens als ik in staat ben om te gaan. Zijn lyrics zijn echt van een hoog niveau, ik vind hem op dit gebied een genie. Zijn genialiteit heeft hij vaak bewezen met de tracks en het album (FRESKU) die hij heeft gedropt, en ik ben daarom ook zeer benieuwd naar zijn komende… Read more »
Sam
Gast
Sam

Omdat ik al zijn tracks uit mijn hoofd ken, al zijn eerdere releases heb gekocht, al zijn shirts heb, naar BIJNA al zijn optredens ben geweest en omdat ik gewoon zijn grootste fan ben.

stefan
Gast
stefan

Dan ken ik hem de groeten uit Woensel geven, kut!

luca
Gast
luca

ik wil de kunst, soms matige kunst, matige kunst maar het is kunst en meer dan praten op maten met drums graag horen
omdat fresku laatst vertelde dat hij ging van onzinnige kunst zinnige kunst naar zinnige kunst en zette zo al mijn zinnen op drums. daarom wil ik graag zien hoe de plaat is geworden

ENGELHART
Gast
ENGELHART

Ik zeg: altijd blijven lachen

MVd
Gast
MVd

Ik zoek mijn emotie en uitweg in de nummers van Fresku!

gangster
Gast
gangster

Ik wil die kutkoppen van Teemong en Fresku in het echt zien.

Tim
Gast
Tim

Omdat ik ze debuut album zowat in me brein geprint hebt, deze gozer is geniaal, niet alleen ze teksten maar ook ze creativiteit en manier van omgaan. Zou me vereerd voelen als ik deze man mocht ontmoeten

Shanna
Gast
Shanna
Omdat ik volgens mij de 1e vrouw ben die reageert en het hip hop wereldje wel wat meer vrouwelijke mc’s en fans kan gebruiken die ook daadwerkelijk naar concerten gaan. Aangezien ik het nogal zwak vind om alleen mijn geslacht te gebruiken als argument zal ik net zoals alle anderen zeggen dat ik een grote FRESKU fan ben en zijn muziek bijna dagelijks beluister als ik in de metro zit naar m’n werk en studie. Hij geeft me de motivatie om door te gaan met de onderwerpen waarover ik studeer (armoede en sociale ongelijkheden in steden) en die heb ik… Read more »
hiphopisdope
Gast
hiphopisdope

ik heb totaal geen goede reden waarvoor ik daar naartoe wil ik hoorde fresku pas voor het eerst bij ali b op volle toeren en vond toen alleen kutkop een geweldig nummer omdat hij dan steeds kut zei en als jongen van 10 vind je dat helemaal geweldig toen begon ik meer shit te checken en heb ik fresku’s debuutalbum gekopiert van de bieb. en omdat fresku gewoon dope is. (verklaring: ik ben een jongen van 12 die niet veel geld heeft en daarom het album niet heeft gekocht)

Thijmen
Gast
Thijmen

Omdat niet alleen hij maar het hele concept erom heen gewoon master is.

hiphopisdope
Gast
hiphopisdope

owja… en tijdens de release van: engel, fotosynthese & timmietex ben ik op vakantie en er is grote kans dat ik bij de release van fresku ook niet kan

Harrold
Gast
Harrold

ik luister geen hiphop maar deze man kan mij misschien bevrijden, daarom wil ik naar die sessie. ik heb het nodig! ik voel gewoon die uitlaatklep begrijp je!!

Jenja
Gast
Jenja

Omdat de meesten niet luisteren, maar wachten op hun beurt om te praten. Ik luister, echt. NIet nep.

rotterdam 010
Gast
rotterdam 010
ik ben famillie verloren ik heb stress ben ook twijfel achtig en al fresku’s track inspireren en motiveren mij om door te gaan met me leven en met muziek en dat is fijn en ik kan me daar nog beter bij voelen als ik naar die luister sessie ga ik waardeerde fresku voor gino en al bij zwarte schapen vond ik hem dope ook met die documentaire had hij gelijk ookal was die muziek niet goed hij had gelijk ( kan een rups geen vlinder worden ) je moet altijd je eigen stappen zetten maar dat kan beter met fresku’s… Read more »
bart
Gast
bart

omdat ik een fiets nodig heb

Lamine Kallo
Gast
Lamine Kallo

Ik vind frisse gwn wegdr beste rapper van Nederland geen focking lang verhaal en shit hij heeft goeie lyrics en raakt me echt. Klaar.

Michiel
Gast
Michiel

dames diggen me omdat ik zo goed kan luisteren.. always up voor een luistersessie :), en de 24ste ben ik jarig dus zou een erg leuk verjaardags kadootje zijn

Tmschok
Gast
Tmschok

Hij komt hard, hij raakt je, he stays straight and tells the truth

tjeccooo
Gast
tjeccooo

Omdat ik grote fan van fresku ben, ze album al ge-preorderd heb en hem graag een keer live wil zien!

TheFunk
Gast
TheFunk

Dan heb ik geld om Maskerade te kopen.

FrisseMil
Gast
FrisseMil

Elke dag reis ik een uur heen en een uur terug naar Eindhoven.. voor school nog wel. Maar wat lijkt mij het chill om een keer richting Eindhoven te gaan met het gevoel dat ik naar de luistersesie ga van mijn favoriete rapper. Al is het woord favoriete misschien nog wel te klein beschreven voor fresku!

niksnut
Gast
niksnut

omdat iedereen slijmt en zich lambalt om te winnen maar ik heb gewoon niks beters te doen

Youssef
Gast
Youssef

omdat ik zo m’n twijfels heb.

Don
Gast
Don

Omdat ik hem wil begraven.

bartcor
Gast
bartcor

omdat ik zelfs naar zijn luistersessie wil als het allemaal nummers zijn als die van Fresku 2.0

Robert
Gast
Robert
Ik verdien die kaartjes, omdat ik de nummers van fresku gebruik als medicijn.. veel van zijn teksten zoals die van twijfel hebben mij vroeger vaak geholpen toen ik er doorheen zat.. Ik luisterde altijd zijn muziek als het k*t ging. Vooral toen me ouders gingen scheiden heb ik vaak het liedje ik ben hier geluisterd. Ik hoop dat ik erbij mag zijn ik zou het echt ziek vinden.. om na al die maanden zijn muziek eindelijk een keer in het echt mee te maken en niet door oortjes. en ookal win ik die kaartjes niet. Fresku ga zo door man… Read more »
djeb
Gast
djeb

Omdat Fresku innovatief en origineel is. Hij heeft op een erg slimme manier veel aandacht gekregen en heeft een grote doelgroep. Hij is veelzijdig, wat vrij weinig MC’s zijn, van humor tot melancholische tracks en hij is duidelijk een persoon op zich.
Ik ben mede daarom erg benieuwd naar het album ‘Maskerade’.

Jurjan
Gast
Jurjan

Ach ja, als ik blijf twijfelen of ik die kaartjes ga winnen, en nooit een brief schrijf aan Nederlands’ grootste hiphop platform, blijf ik altijd die lambal die thuis op de bank hangt en bezig is met het maken van muziek. Ik verlang toch wel naar de nieuwe dag waar ik de trein naar Eindhoven pak om te zien of Fresku in het echt ook een Open Boek is, en niet alleen op de nummers die hij maakt.

wpDiscuz