Prijsvraag: Win een exclusieve luistersessie met Kubus & Rico

Op 2 september ziet het album van Kubus & Rico genaamd ‘DMT’ het levenslicht. Op woensdagavond 24 augustus organiseren wij samen met Top-Notch en de Fakkelteitgroep in Zwolle een intieme luistersessie voor een select publiek. Op de avond zullen Kubus & Rico hun gehele album ten gehore brengen en uitleg geven over de tracks.

Deze exclusieve sessie is toegankelijk voor slechts 10 Puna.nl bezoekers, waarbij elke winnaar 1 persoon mee mag nemen. Hoe kan je hier bij zijn? Als jij ons in een leuke comment weet te vertellen, waarom je graag hierbij wilt zijn, dan maak jij kans om de exclusieve luistersessie bij te wonen.

13 August

110 comments

Leave a Reply

110 Comments Aan "Prijsvraag: Win een exclusieve luistersessie met Kubus & Rico"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
silaas
Member

Ik wil hier graag bijzijn want dit is een nieuw hoofdstuk in de nederlandse hiphop en die wil ik graag meemaken, Phreako Rico is de hardste Nederlandse MC en nu komt deze man eindelijk na al die tijd met een eigen plaat met een van de beste Nederlandse producers, IK MOET HIER BIJ ZIJN!

Rick bakker
Gast
Rick bakker

Omdat die shit aan is! daarom

vincent
Gast
vincent

ik zou hier graag bij willen zijn omdat dit weer iets nieuws is van een rapper en beatmaker die al zeer lang bezig zijn, en hun vak heel goed verstaan, ik zou graag willen weten wat ze bij hun tracks hebben gevoeld toen ze m maakte. wat hun visie is op hun eigen track. dat vind ik ook het harde van een luistersessie.
ik hoop dus echt dat ik hier aanwezig mag zijn

jiggamang
Gast
jiggamang

VINNIEBOY

Tom massar
Gast
Tom massar

Rico en kubus in samenwerking. Nuff said

ness
Gast
ness

Ik wil hier bij zijn, omdat ik in een korte tijd FTG-junk ben geworden, en ik meer harde shit wil horen, om me volledig te overtuigen dat FTG het enigste hiphopplatform in hiphop is dat hard werkt en keihard rocked. Buiten dat vind ik de beats van Kubus keihard, en de lyrics en flows van Rico extraordinair en anders dan de rest van de nederlandse rappers, en een samenwerking tussen deze twee is daarom keihard, en daarom moet ik er bij zijn.

davor
Gast
davor

I WANNA BE THERE omdat het album van Rico een langverwachte instant classic is. Deze man is altijd verbaal gestoord qua flows en woordkeuze.

Zou t echt hard vinden als k daar was.

Big up

cameo
Gast
cameo

Dit is iets waar ik al heel lang op wacht. De grootste technicus die er is. De Messi van de scene. Dit hoogtepunt moet ik meemaken.

cameo
Gast
cameo

Dit is iets waar ik al heel lang op wacht. De grootste technicus die er is. De Messi van de scene. Dit hoogtepunt moet ik meemaken. En KUbus’ beats lenen zich er heel goed voor om die techniek te etaleren. Kuupie op de beat en de Phreak de flow

Harmen
Gast
Harmen

Omdat ik me wil voorbereiden op de 2 sept avond, ik moet natuurlijk wel weten welke tracks ik ga horen!
Verder vind ik het echt tof dat kubus weer bezig is met rico, had ik niet verwacht.
Kubus en Rico, ben zwaar benieuwd!

kleermakers
Member

…om erachter te komen of het album me net zo in extase brengt als het desbetreffende stofje!

Ruben
Gast
Ruben

Ik ben op 3 september jarig, dan weet ik alvast wat ik voor m’n verjaardag krijg.

Niels Juyn
Gast
Niels Juyn

Ik wil hier graag bij zijn omdat ik niet bij de releaseparty kan zijn in Hedon en dat ik het op deze manier toch een beetje kan meemaken. Misschien dat dit zelfs wel een stuk toffer is dan in een zaal waar 500 man in passen. Ook omdat ik groot fan ben van de FTG sinds dag 1. Kubus is een tijd weggeweest en ik ben ook heel benieuwd naar zijn beats, vooral met de raps van Kubus eroverheen. Kan alleen maar goed komen!

Mick
Gast

Rico en Kubus behoren tot de beste rappers van Nederland. Ik luister al een hele tijd naar ze en ben altijd op de hoogte (van de FTG movement). Nu wil ik graag een keer de eerste zijn, in plaats van alleen maar op de hoogte zijn. En gewoon, hun zijn f*cking hard!

droopy
Member

Omdat ik sinds de break van opgezwolle al wacht op een combi van rico en kubus. en eindelijk komt ie eraan

Naomi
Gast
Naomi

Omdat deze mannen motivatie en inspiratie in de puurste vorm brengen, ze brengen het pure genieten van muziek tot het level waar het hoort te zijn. Als dat al zo is door mijn boxen, hoe moet dat dan live zijn? Precies dat is de reden dat ik erbij moet zijn.

hoeisienou
Gast
hoeisienou

Omdat ik met de zwolse boys wel een trip wil maken door hun muziek, die nog steeds onverslagen sinds 2003 al de toon voert in de nl hiphop scene.
De lat was toen al gelegd en er zijn weinig rappers overheen kunne komen. Veel highflyers die in de buurt dachten te komen maar maar geen echte spacedivers.. Nu dus erg benieuwd hoe ver rico & kubbie die lat de space in lanceren wat without a doubt gaat gebeuren.. So buckle up!!

GeinestFinest
Gast
GeinestFinest

Omdat ik wel eens wil zien of die mannen mij live óók in een muziek trip kunnen krijgen.

Robin Boer
Gast
Robin Boer

All I can say: Be there or be square!.. Square like a freakin’ Kubus.. And there’s only room for 1 genuine, genious Kubus in this world so I gotta be there to not become square.

Cengiz
Gast
Cengiz

Ik zou er graag bij willen zijn omdat ik dit een paar van de meest vernieuwende kunstenaars vind op het gebied van Nederlandse hip-hop. De sound, de teksten, gewoon Kubus en Rico. Ben benieuwd naar het verhaal achter dit project, deze mannen zijn inspiratie.

EN naar aanleiding van hun clip en track ‘Vrij’ zou ik willen weten of de kapper van Kubus ook vrij had 🙂

Cengiz
Gast
Cengiz

Ik zou er graag bij willen zijn omdat ik dit een paar van de meest vernieuwende kunstenaars vind op het gebied van Nederlandse hip-hop. De sound, de teksten, gewoon Kubus en Rico. Ben benieuwd naar het verhaal achter dit project, deze mannen zijn inspiratie.

EN naar aanleiding van hun clip en track ‘Vrij’ zou ik willen weten of de kapper van Kubus ook vrij had

John van de Sande
Gast
John van de Sande

Ik heb 1 track gehoord van rico en kubus bij HHID en die was legendarisch. Rico ging daar los, was geweldig. Ik heb dit filmpje ongeveer 100 keer terug gekeken. Ben onwijs benieuwd naar de rest. DAAROM!!!

mirosoof
Member

Weer een mooie prijsvraag zonder prijskaart, ik hoor wat uit het verre oosten dus ik kijk daar, kijk aan, tijd om wat te droppen te bossen ik wil niet stoppen en beter heb ik gewonnen voor die heerlijke trip naar Zwolle, voor die luistersessie van Kubus en Rico uiterst technisch, maakt een onvergetelijke dag zelfs bij dementie, dus pomp die plaat en ik rap mee, zet die CD, press play, DMT, dus gun me die entree!

$$$$$$$$$$$$
Gast
$$$$$$$$$$$$

wooow

mr ano
Gast
mr ano

puna paas deze mij die kaartje met wat ricoli met dat kubus sausje alleen dan kan ik die zwolze brocoli proeven

john
Member

ik wil die kaartjes wel graag winnen. omdat ik de beats van kubus wel zeer smakelijk vind klinken. en omdat rico die beats wel murdert dus. jaa. leuke ervaring om mee te maken..

zooo gelukk.

Dennis Gaens
Gast

Is dat een retorische vraag? Ja toch?

GToonen
Gast
GToonen

Tja, kan me eigenlijk niet voorstellen dat je hier niet bij wil zijn. De man Kubus met de hardste beats. De man Rico met de diepste lyrics. Deze muziek neemt je mee naar een wereld waar je jezelf kan zijn, waar de maatschappij met al zijn oordelen er even niet meer is. Wat maakt het dan uit of je op vakantie bent, of dat je moet werken. Sorry baas…..24 augustus ben ik er niet, want ik ben ik bij de luistersessie van Kubus en Rico!!

blaze
Gast
blaze

Luister al since vroeger opgezwolle, na 12 jaar drop hij pas een solo album. zou daar wel graag bij wille zijn. Love naar fakkelteit groep.

Omer
Gast
Omer

Bij gebruik van een losse Bluetooth-GPS heb ik een snlele eerste fix, maar onderweg verliest de N95 zeer regelmatig de GPS. Kan aan Bluetooth liggen. Bluetooth Carkit, bluetooth GPS geeft mogelijk problemen.De N95 eigen nvaigatie is vaak te laat met instrtucties. Verplaatsing over het beeld is erg hakkerig. Denk niet dat twee afslagen kort na elkaar goed aangegeven worden.Het zou mijn sterke voorkeur hebben om TomTom op de N95 te hebben, met interne en externe GPS.Kom TomTom, regel dat!

Dion Odinot
Gast
Dion Odinot

klinkt misschien heel zielig:p,

maar ik had de luistersessie voor het album van zo moeilijk gewonnen. en op de dag van de lusitersessie was ik heel erg ziek, dus kon ik niet gaan 🙁

ik hoop nu, dat ik misschien daarom naar de luistersessie van rico mag :$

HGV
Gast
HGV

Waarom? Omdat het kan! en anders omdat ik les van kubus heb gehad!

Rick
Gast
Rick

Omdat ik goede bier en hasj meebreng!

ZePequeno14
Gast

Omdat ik bobbel als Mien Dobbelsteen.

Ezra Soerioroseno
Gast
Ezra Soerioroseno

Omdat Rico en Kubus beide de positieve buitenbenen waren vanuit de Zwolle-movement vanuit mijn ogen! Rico met zijn buiten de normale weg om lyrics die over alles kunnen gaan en nog perfect sense maken ook! En tja Kubus, die spreekt voor zich maakt beats letterlijk als geen ander. Een hele eigen stijl die mij zeer aanspreekt! Kubus en Rico met DMT lijkt me een hele leipe combinatie die ik graag dichtbij zou willen horen!

Kliem
Gast
Kliem

Omdat als het album ‘DMT’ net zo heftig is als de drug DMT dan moet ik er bij zijn

luca
Gast
luca
dit album wordt een statement in de hiphopscene het was erg dat opgezwolle uitelkaar ging daarnaast ging delic weg gelukkig zijn sticks en rico niet gestopt fakkebrigade, wie heeft de bal, enzovoorts in 2010 kwam sticks samen met art ( helden ) met een solo album waar ik me af vroeg waar blijft rico , tot dat ik op de realesseparty hoorde van boef en de gelogeerde aap van rico hoorde dat hij met kubus een album uit kwam brengen dit album word een banger en ik kijk hier echt al lang naar uit en hoop dat ik daarom naar… Read more »
brian
Gast
brian

omdat ik erg benieuwd ben naar wat deze plaat te bieden heeft naast echte hiphop. ‘we hebben nog geen echte hiphoptrack gemaakt.’ aldus rico.
na de track ‘vrij’ te horen ben ik heel benieuwd geraakt.
natuurlijk lijkt het me een eer om deze twee freaks te ontmoeten.

ben 2 september natuurlijk aanwezig en als je dat niet bent, heb je flink pech.
ik heb er zin an!

Anonymous
Gast
Anonymous
5 jaar gleden (volgens mij in de zomer toendertijd) kwam het gerucht dat mijn grote held Rico eindelijk met een solo album kwam. Het gerucht zorgde voor dat ik 1 week lang nergens anders meer aan kon denken/dromen! 2 jaar lang hield ik iedere hiphop site in de gaten met als hoop dat er nieuws kwam over Rico’s solo album! Tot ik vorig jaar te horen kreeg dat hij nog komt en dat kubus de beats ging produceren, ik voelde me toen net sander in wonderland, want als ik voor 1 beatmaker respect heb is het kubus (omdat hij zelfs… Read more »
Sander
Gast
Sander

is het een soort van plicht tegenover mijn geduld dat ik 1 van die 10 personen wordt! Ps: ik was anoniem comment 34! Drukte per ongeluk op submit!

bryyan
Gast
bryyan

omdat Vrijdag uit verkocht is en ik kaarten moest halen voor de zaterdag,

Ewoutt
Member

Ik zou er zo graag bij willen zijn, omdat:
Ik sinds dag 1 volger ben van de hele Zwolle scene.
Van spuugdingen op de mic, tot buitenwesten tot FTG 3, ik heb alles in mijn bezit.

Graag zou ik deze geniale mannen die erachter zitten, in het echt ontmoeten, en het hele verhaal achter DMT horen. Ricardo is zo’n ongelofelijke inspiratiebron voor mij, hoe hij op het rechte pad is gekomen is een voorbeeld voor iedereen. Deze man is real, net als de meeste zwollinezen, en schrijft ook REAL!

dendieculemborg
Gast
dendieculemborg
Waarom ik hier bij wil zijn? Mh, laat me beginnen.. Kubus is een baas achter de knoppen, hij maakt keiharde bangers waar bijna elke beatmaker jaloers op zou moeten zijn.. Rico brengt hele aparte flows, zwolleshit, elke track waar Rico op staat is een classic en hij blijft je maar boeien (baas). We hebben al een mix van de Zwolse rap en Kubus gehoord op Microphone Colossus van Sticks en Kubus, deze was (wederom) keihard, ook op Buitenwesten hebben we mogen genieten van dit duo en vergeet niet dé hit Strik je veter. Al deze dingen zijn een reden waarom… Read more »
Riikhaa
Gast
Riikhaa

Dank je. Ik dacht dat het een universeel sciprt was en naar believen toe te passen. Maar het is specifiek voor WordPress en social bookmarking begrijp ik. Ik gebruik dat cms niet, dus ik zal op zoek moeten naar iets anders. Maar in ieder geval dank voor het reageren.

Elek
Gast
Elek

Kuubie en Rico, Rico en Kuubie
DMT trip ik wil mee op excursie!

TeleVised
Gast
TeleVised

heey mijn naam is junior ik wou graag kaartjes winnen want dit lijkt me een belangerijk moment in het nederlanderse hiphop scene en ook als producer veel nieuwe ideen en inspiratie uit op te kunnen doen

en zowiezo een shout out naar Kubes & Rico

baatman
Gast
baatman

ik ga hier niet een verhaaltje lopen verzinnen ofzo ik heb gewoon redelijk zin om daar heen te gaan dus geef mij die kaartjes

Akswad
Gast
Akswad

Ik wil erbij zijn, want Rico heeft me nooit teleurgesteld.
Hij heeft bewezen dat het niet uitmaakt welk beat je hem geeft.
Hij is altijd gewoon gebleven! En doordat hij zich niet teveel met media heeft beziggehouden, issie exclusief en speciaal gebleven! Zo speciaal dat ik zelfs zou8 betalen om er te zijn. Kortom one of the biggest fan of Rico!

Majeur7
Gast
Majeur7

Ik wil erbij zijn omdat ik Kubus een van de creatiefste producer vind.
Creativiteit en vernieuwing is wat ik in producers zoek en dat is kubus.
En als een producer dat heeft ben ik altijd ernstig benieuwd naar nieuwe dingen.

Ik hou van Rico’s teksten omdat het wat langer duurt tot je ze begrijpt.
Ik heb altijd het gevoel gehad zijn teksten te begrijpen, maar ik zou het master vinden om te weten of mijn interpretaties van zijn nieuwe album ong. kloppen.

sm1tje
Member

Ik ben een groupie, ik wil hun piemel en de beats & teksten zijn mooi meegenomen!

Boombox
Gast
Boombox

Waarom??? Wat denk je man?
Dit wordt het eerste soloalbum van Rico.
Dat mag je toch gewoon niet missen.
Ik leef nog, dus waarom zou ik niet willen.
Laat mij ”een album luisteren” is een keer anders ervaren en kies mij!

KWOLD
Gast
KWOLD

geen weer voor het buitenbad!

Karoi
Gast
Karoi

Omdat ik nog nooit zoiets meegemaakt heb en omdat ik de 28ste jarig ben (Kan bewijs aanleveren, dat het echt waar is).

Ivo Swanink
Gast
Ivo Swanink

Geen verjaardagen of groupie, maar recht door zee.
Ik trip graaaaaaag mee op DMT!

Bokzzzz

Christiaan
Member

Ik wil er graag bij zijn omdat ik ook al naar de luistersessie van Alledaagse Waanzin ben geweest, ik weet de weg dus. Scheelt jullie tijd.

En omdat ik kippenvel kreeg de eerste keer dat ik ´Vrij´ hoorde.

BMK
Gast
BMK

ik ben zelf een mc en als ik hier bij ben, dan kan ik veel leren. Dat is mijn motivatie om er graag bij te zijn,

wpDiscuz