Prijsvraag: Win een exclusieve luistersessie met Zwart Licht

Vrijdag 25 mei verschijnt het nieuwe album van Zwart Licht genaamd ‘Leeroy Draait Door’. ‘Leeroy Draait Door‘ is na het debuutalbum ‘Bliksemschicht’ (2008) en ‘No Juju’ (2011) het derde album van de mannen Leeroy en Akwasi. Waar op dit album Leeroy meer op de voorgrond treed is er op productioneel vlak natuurlijk niks veranderd en heeft Hayzee weer alle beats voor zijn rekening genomen.

Op woensdag 16 mei geeft Zwart Licht in samenwerking met Puna.nl een exclusieve luistersessie. Wij mogen 25 mensen blij maken met 2 gastenlijst plekken voor de luistersessie. Het enige wat jij hoeft te doen is in een comment te laten weten waarom jij het verdient om deze luistersessie bij te wonen!!

9 May

56 comments

Leave a Reply

56 Comments Aan "Prijsvraag: Win een exclusieve luistersessie met Zwart Licht"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
Jamiro
Gast
Jamiro

omdat het kan

max
Gast
max

ik denk dat ik deze luistersessie niet verdien, maar het lijkt me dope om toch op de gastenlijst te staan! ik denk namelijk dat andere mensen deze sessie meer verdienen of er meer blij van worden dan ik.
gr max.

sonodig
Gast
sonodig

waarom niet?

max
Gast
max

omdat me dat heel erg leuk lijkt

Mavado
Gast
Mavado

Omdat ik zwart ben en omdat deze zwarte t licht nog niet heeft gezien

Daarnaast groot bewonderaar van het collectief!

Uberjewwww
Gast
Uberjewwww

omdat ik wil weten waarom de Zwart Licht-auto is gecrasht! Misschien is Akwasi niet slaafs genoeg, Keesje?

Sam
Gast
Sam

Omdat ik een baas ben.

Rufai
Gast
Rufai

Omdat ik fan van hun ben, en het echt graag wil.

Bigup puna & so na zwart licht.

Henk
Gast
Henk

omdat ik benieuwd ben wat hayzee deze keer gedaan heeft.
BEATTAPE BEATTAPE BEATTAPE!! no dubstep plz

Topnotchmannetje
Gast
Topnotchmannetje

Waar is de luistersessie dan? Dat moet er natuurlijk wel even bij staan he?
On topic: No prob man, maakt niet uit waar het is. Eindhoven, Maastricht of Damsko ik ben present!

Beter neem ik die titel niet te letterlijk.

Edzer
Gast
Edzer

Omdat ik al heeel lang wacht op nieuwe muziek van het trio Zwart Licht!

Jay
Gast
Jay

Omdat ik een dikke lul heb.

ENGELHART
Gast
ENGELHART

ANDERS DRAAI IK DOOR!!!

thomas
Gast
thomas

Ik denk dat ik deze luistersessie verdien omdat ik zelf de 16de mei jarig ben en al voor zwart licht fan was van hayzee zijn beats. Na de oprichting van ZL heb ik trouw elk optreden in België (ben zelf een belg) gezien en heb met trots zelf eens een gesprek met hun mogen hebben. Ook omdat ik niet kan wachten op Leeroy draait door!
grtz

johannes de graaf
Gast
johannes de graaf

hallo, ik wil even zeggen dat ik erg van zwart licht houd en ik wil dit gewoon erg graag. daarom verdien ik het, dat is mijn reden. uit.

Annie
Gast
Annie

Omdat ik weer eens een rete-origineel cadeau voor m’n broertje nodig heb en toeval niet bestaat. Hij groot fan, ik grote zus.

FEIT
Gast
FEIT

Zwart licht is voor mij altijd een voorbeeld geweest , hele lyricale zinnen en woordenschat , leeroy was meestal in de back maar lijkt me nu dope om te checke hoe hij op de voorgrond staat , zwart licht is er nog steeds ! And Will Never Die
Dusja ik moet naar de luistersessie vind ik omdat ik ze al volg vanaf het begin , sinds vanaf nu.
Geen leeroy maar anders draai ik door

@FeitOfficial

leskie
Gast
leskie

het lijkt me dope om er bij te zijn ik ben zelf ook een mc
en krijg veel inspiratie van zwartlicht ik heb hoge verwachtingen van het
album

johnney
Gast
johnney

omdat mijn eerste nederhop ervaring zwartlicht was en bliksemschicht een van de beste nederhop albums ooit is daarnaast is no juju ook een ziek album
en ik wacht al 2 jaar op leeroy draait door dus verdien ik hem

Ezra
Gast
Ezra

Ik wil hier super graag bij zijn omdat Zwart Licht sinds hun debuutplaat ‘Bliksemschicht’ mij al in hun greep heeft. De producties van Hayzee, de knowledge van Akwasi en de brag and boast van Leeroy. Aangezien Leeroy niet erg veel aandeel had tot nu ben ik erg benieuwd hoe hij gegroeid is! Ik ben ervan overtuigt dat dit goed is gekomen maar zou het heel graag natuurlijk zelf meemaken bij de luistersessie! 😀

SalariS
Gast
SalariS
Ik zag Zwart Licht voor het eerst op Rock The Bells in de HMH, nog voordat er iets bekend was over hun album Bliksemschicht. Door de beat van Fair Play werd ik zo enorm gepakt dat ik deze gasten meteen ben gaan volgen. Na de release van Bliksemschicht heb ik ze zo vaak gezien dat ik de tel ben kwijtgeraakt. Boogiedown, HiphopInDukeTown, Tivoli, Paradiso, Roffest, 013, Melkweg, Mezz etc. Want buiten de albums hebben deze mannen ook nog eens een gruwelijke liveshow. Ik ben erg benieuwd hoe dit gaat uitpakken na de release van Leeroy Draait Door. Omdat ik deze… Read more »
nucka
Gast
nucka

Ik wil er gewoon niet bij zijn gewoon echt helemaal niet bij de slijmbalsessie

joris
Gast
joris

Omdat de 2 laatste keren dat ik naar Zwart Licht zou gaan, het 2 keer achter elkaar is afgeblazen. En als producer van beats zou ik het zeer tof vinden om Hayzee eens van dichtbij zijn ding te zien doen.

Crcr
Gast
Crcr

Omdat ik mijn antwoord niet begin met ‘Omdat’. Hè shit, doe ik het toch!

Zal het vanaf nu niet meer doen. Komt vast omdat ik teveel Duvel, VSOP of Heineken heb gedronken. Excuus…

vincent
Gast
vincent

ik luister alleen maar zwartlicht naast lil B

thats why.

vincent
Gast
vincent

ik heb hem trouwens ook nog gezien op lowlands en met hem ff gesproken bij
canvas
ik ben echt benieuwd naar het nieuwe album van ZL

vincent
Gast
vincent

GEEF MIJ DIE KAARTEN ALSJEBLIEFT! (zou echt een leuk cadeautje zijn om me moeder mee te nemen voor moederdag.)

vincent
Gast
vincent

elke dag pomp ik
galtar riddem (die nieuwe remix)
en dubtrip
door me subwoofer 😀

vincent
Gast
vincent

omdat zwartlicht niet uit Zwolle komt.

Hassan
Gast
Hassan

ok, rationeel becoushwd heb je gelijk en is het misschien hypocriet. maar toch voelt het fout en wreed als ik eraan denk om kattenbont toe te laten. telt dat ook?ik stel voor dat je als regelgever een klein percentage irrationele wetten/ regels mag opstellen (onderbuikregels?). deze regel zou ik dan kiezen

Martin
Gast
Martin

omdat ik na Lowlands 2012 nog een keer op de foto wil met Akwasi. misschien zal er dit keer geen chick komen die met mij op de foto wil vanwege mn afro. misschien weet hij het nog

Tom
Gast
Tom

Toen zwart licht bliksemschicht uitkwam heb ik het album gewoon gekocht omdat een paar youtube tracks wel dope waren. Op die plaat hebben Akwasi en Hayzee zich zo erg bewezen en leeroy was er maar beetje bij. Het album luister ik tot de dag vandaag nog dagelijks en ik wacht al 2 jaar (denk ik) op het wapenfeit 02 Leeroy Draait Door

M.U.R.
Gast
M.U.R.

ik denk dat ik deze sessie verdien omdat ik leeroy(zwartlicht) laatst 2 tips heb gegeven waar hij aan de jordans kan komen waar hij al een tijd naar op zoek is…

Jeppa
Gast
Jeppa

Geen gekheid. Ik hou van zwart licht.

Stefan
Gast
Stefan
SuperHomeBrewer on June 23, 2011 @thegregoryschneider the traffic is from soical media such as facebook and twitter PLUS he does live webinars weekly where you can ask questions, etc very worth it in my opinion
Luzia120
Gast
Luzia120

Ik zou graag naar de luistersessie willen omdat ik dan mijn 2de kaartje aan een van mijn vrienden geef maar dan moet hij wel een eetlepel kaneel eten. En uiteraard omdat ik en mijn vrienden net als de rest hier al erg lang een groot bewonderaar ben van alle 3 de mannen.

Cheers

Tb
Gast
Tb

Ik verdien het totaal niet maar zou hard zijn als jullie het me gunnen.

Thijs
Gast
Thijs

Omdat ik Leeroy de beste MC vind van ZwartLicht en ik wacht al maanden op dit album. Het lijkt me erg dope om als een van de eerste het album te horen!

Padre
Gast
Padre

Ik verdien deze luistersessie zodat ik leeroy kan smacken voor het meeliften op de naam zwart licht (akwasi)… Nogmaals leeroy is boeng keks…

Iebson
Gast
Iebson

omdat ik nooit wat win & Zwartlicht is de shit.

Lamin
Gast
Lamin

ik moet op die gastenlijst staan omdat ik al sinds Bliksemschicht en hun 1e Queensbridge optreden bijna geen optreden van ze gemist heb (in amsterdam en omgeving) en elke keer weer helemaal los ga met m’n broertje 😀

DizzyTurk
Gast
DizzyTurk

Man kies mij, alleen omdat die vincent minder kans maakt. shitt je moest 1 comment sturen en hij stuurt ballenlikkend gelijk 3 stuks hahaha

DizzyTurk
Gast
DizzyTurk

En hij wilt ook nog eens zijn moeder meenemen haha

DizzyTurk
Gast
DizzyTurk

En volgens mij komt vincent janssen zelf wel uit zwolle haha.

DizzyTurk
Gast
DizzyTurk

Ik bied me excuses jongens voor de comments. Ow shit nu doe ik wat CrCr doet, komt vast door de zuen, assi of de black label van daarnet haha

Mr.HopsC
Gast
Mr.HopsC

Omdat ik Bliksemschicht en No JuJu nog steeds grijs draai!
tijd voor wat nieuws!

Hayzee
Gast
Hayzee

Leeroy kan helemaal niet rappen. Akwasi wordt gebruikt en heeft het voor de helft door.

Ik verdien de prijs omdat ik de waarheid zeg!

maaster
Gast
maaster

het zou echt het lichtpuntje van mijn jaar zijn. het is ongeveer de beste rapgroep uit de nederlandse hiphopscene van dit moment. er zijn de laatste tijd veel slechte MC’s en ik weet zeker dat dit album me echt niet teleur gaat stellen. dus maak mijn droom realiteit en gun me zo een kaartje, anders DRAAI IK DOOR en dan heb ik het niet over leeroy

jayh
Gast
jayh

omdat zwartlicht beter is dan witlicht

Studiebol
Gast
Studiebol

Omdat ik de vibe van zwartlicht weer wil voelen, de verwachting is erg hoog en om goed te kunnen oordelen moet je er zelf bij zijn geweest.

Andy Losco
Gast
Andy Losco

Omdat ik blank ben en zwart men favoriete kleur is en ik echter als een albino vaker binnen zit voor angst van het licht maar een zwarte schim kan mijn ogen wel wonderen doen btw ik ook een belg ben

elmi
Gast
elmi

Omdat ik net zo gek ben als Akwasi daarom moet ik gelijk krijgen
en gelijk komen je weet zelf broeders

Taniiya
Gast
Taniiya

Official Voting For The Top 1,000 You tube videos of the last 10 years has saetrtd! To cast your vote for this video text VOTENOW to 41411 the top 1,000 videos will be posted July 1st!

wpDiscuz