Prijsvraag: Win een exemplaar van Pro Evolution Soccer 2012

Pro Evolution Soccer 2012 is het nieuwste deel in de populaire PES voetbalserie. Met Pro Evolution Soccer 2012 wordt de ervaring van het kijken naar voetbal geëvenaard. Bij PES2012 draait het voornamelijk om teamwork. Spelers reageren zowel in de aanval als in de verdediging goed op elkaar. Dit allen resulteert in een voetbalspel met meer realisme dan voorheen.

Wij mogen drie exemplaren (XBOX of PS3) verloten onder de Puna bezoekers! Het enige wat jij hoeft te doen is in een comment aan te geven waarom jij als Puna bezoeker het verdient om deze game te winnen. De leukste inzendingen maken kans op een van de drie exemplaren.

P.S: Winnaars mogen kiezen tussen een XBOX of PS3 versie.

17 October

312 comments

Leave a Reply

312 Comments Aan "Prijsvraag: Win een exemplaar van Pro Evolution Soccer 2012"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
Dani
Gast
Dani

ik heb fifa al doorgebroken omdat het zo een slecht spel is. nu wil ik PES!

JJR
Gast
JJR

Aangezien ik als eerste een comment achterlaat.

JeroenP
Gast
JeroenP

Ik verdien deze game omdat ik al eerste gereageerd heb en omdat ik gewoon goed ben in pes en dat wil laten zien online!!

JJR
Gast
JJR

2e ook goed *

konijntje3000
Gast
konijntje3000

Omdat ik landskampioen wordt met vvv-venlo

035
Gast
035

Gewoon omdat het kan!

RobinV91
Gast
RobinV91

Omdat ik totaal geen voetbal talent heb, en me toch nog een beetje pro wil voelen!

Kale
Gast
Kale

Omdat ik nog nooit fifa heb gespeeld en zelfs de laatste jaren, toen pro nepper werd, pro bleef kopen.. Dit zou dus een mooie compensatie zijn!

DeLastigste
Gast
DeLastigste

Omdat ik Puna dagelijks check (kan je nagaan met mijn ip) en ik ben zelfs lid op Facebook Haha. Als dat geen goede reden is? Aanvullend kan ik wat whinen over hoe leuk en tof het spel is maar dat laat ik buiten beschouwing nu aangezien mijn eerste 2 redenen al volwaardig genoeg zijn 🙂

Klinkenberg8
Gast
Klinkenberg8

Ik verdien hem dan misschien niet omdat ik niet als eerste een comment heb geplaatst maar goed dat even terzijde, ben verfant fifa speler, maar dit jaar valt me fifa toch wel tegen, daarom zou ik PES wel is willen proberen, hoor er goeie verhalen over en ben benieuwd of het nou echt beter is dan fifa en wie weet koop ik inplaats van elk jaar fifa, elk jaar PES

Rabi
Gast

omdat dit reclame is voor PES. ik stap over van FIFA naar PES. missie geslaagd als ik hem krijg dus.

nnnn
Member

Waarom zouden jullie mij niet kiezen?

frenkolijzer
Member

Omdat ik 3 weken vakantie heb en iedereen wegpest

trn.
Gast
trn.

Ik vind dat ik PES moet krijgen omdat ik er in het echt niks van bak, en met PES kan laten zien dat ik toch nog een beetje talent heb omdat ik daar wel kaas van heb gegeten!

Jspr
Gast
Jspr

Omdat ik net 4 ben geworden en me toch een zin om te spelen!

Jezzy
Gast
Jezzy

Omdat pro evol gewoon de beste gamemode heeft en het lekkerder en realistischer speelt dan fifa. En het is uiteraard ideaal om een potje pes te spelen tijdens het luisteren naar de nieuwste tracks die op puna zijn geplaatst

mike
Gast
mike

Puna is een strakke site, komt altijd met leuke muziek/nieuwtjes en zelfs prijsvragen.
en dankzij dat ik het volg op facebook en tevens twitter ben ik altijd up to date qua nederlandse & buitenlandse muziek scene.
Graag zou ik PES2012 willen winnen, want na de demo te spelen, ken ik niet wachten om de volledige versie te spelen.

Rich
Gast
Rich

Ik verdien deze PES2012 gewoon omdat het kan.

Sander
Gast
Sander

Ik vind dat ik een exemplaar van Pes 2012 hoor te krijgen omdat ik hier op Puna de meeste swag heb.

George
Gast
George

Ik verdien een exemplaar omdat ik al 6-7 jaar een fanatieke pro player ben geweest en nog steeds ben, veel mensen hebben PES12 al gehaald en ik nog niet en ik kan niet achterblijven natuurlijk! Ik hoop dat jullie mij kunnen helpen met een exemplaar, dat zou top zijn!

mootje
Gast

Omdat ik jullie bijna 24/7 volg op deze site, twitter, fb en wat allemaal nog meer haha… in ieder geval ik verdien hem; die hard puna

Giamun
Gast
Giamun

Omdat ik dagelijks PUNA check. Tot nu toe altijd nog PES heb gekocht. Ik heb nog nooit FIFA gekocht. Grafisch gezien vind ik PES mooier dan FIFA en het is realistischer.

OssieMan
Gast
OssieMan

Ik verdien het om deze game te winnen omdat ik nooit een prijs win, dit zou dus een mooie 1e keer zijn!

henrix
Gast
henrix

Omdat ik dan m’n matties een jantje kan geven met PES

FCBaas
Gast
FCBaas

Ik verdien het, omdat ik het voetbal volg, veel voetbalgames speel en zelf ook een voetballer ben. Dit jaar staat Ronaldo erop, maar bij de andere spellen van PES staat Messi erop. 2 rivalen die 1 game sponsoren is toch wel cool en daarom zou ik hem zeker willen hebben, mja skirre tijden. no stacks = no PES 😛

Dewaardk
Gast
Dewaardk

Omdat iedereen nu gaat ass kissen dat ze deze game willen hebben en ik niet dusssssssss .

pindakaasbaas
Gast
pindakaasbaas

Omdat ik nog steeds PES6 speel op de PS2 en het nu echt tijd wordt om een PS3 te kopen, dit spel lijkt me een goede aanleiding

Rowan
Gast
Rowan

Ik ben een baas

G
Gast
G

Waarom? Gun a broke ass n*gga die game!

S. Stronus
Gast
S. Stronus

Omdat ik met PES die negatieve serie van nederlagen van FIFA eens goed wil doorbreken…Daarnaast lijkt het mij fantastisch om Robben eens wel te zien scoren tegen Spanje!

panu
Gast
panu

teveel uitleg papi….

nee, geef em dan maar aan mij Puna =D

marco meeuwsen
Gast

Omdat ik dan een team ga maken in PES met allemaal zelfgemaakte spelers,
zoizo ga ik Mr Polska middenvelder zetten, hij eet iedereen op..
Hef neemt de ”corners”(als je die niet snapt, dan zou ik maar stoppen met lezen)* Aiky in het goal.. volgensmij hoef ik niet eens te gaan vertellen waarom? Greengang word de verdediging, want na greenmagic, kon toch niemand om jullie heen :)? ..Jaa word een dodelijk team ;d

*(Corner betekend hoek, even voor de domme mensen)

peter
Gast
peter

Ik Verdien um omdat ik geen leven heb 🙂

Ricardo
Gast
Ricardo

Omdat een kaas rond is.

stijn
Gast
stijn

ik verdien PES omdat ik me hamstring heb gescheurd en heel lang niet meer kan voetballen.

Jey
Gast
Jey

Omdat ik elke dag op puna check, follow op twitter en bevriend op facebook rede genoeg om mij te kiezen

MRTN
Gast
MRTN

Ik heb PES 2012 nodig, zodat ik mn skills kan trainen en iedereen een jantjeeeee zal geven!:P

jaap
Gast
jaap

gewoon daarom , geen enkele reden

kagba
Gast
kagba

fuck deze shit drop gewoon hiphoptalent in plaats van deze bullshit

Surreality
Gast
Surreality

Ik zou graag deze pesgame willen omdat ik deze serie al speel vanaf iss serie. Ondertussen heb ik alle spellen nog steeds in huis inclusief de pes manager versie. helaas nu niet in staat om de laatste aan te schaffen en baal daar enorm van. Ik verdien deze game omdat ik een enorme Pro evo fan ben, bijna zo fanatiek als me bezoeken aan Puna.nl…!!

Rebar
Gast
Rebar

Omdat ik vanaf pro 3 alle spellen van pes heb gespeeld
pro 3 toen je met roberto carlos 1 meter over het zijkant kon sprinten zonder dat ze bal uit was :p

lupe
Gast
lupe

ten eerste ik ben te skeer om pro te kopen
ten tweede ik check puna.nl elke dag geen juizefm of straat dichters of pp2g.nl maar puna.nl
ten derde het zou me eerste spel worden voor de ps3.

puna hook a brother up whit pro evolution.

Daniel Vervelde
Gast
Daniel Vervelde

Ik verdien het om een exemplaar van PES2012 te winnen omdat ik als ik er geen win Puna nooit meer check: Dan ben ik weggepest.

Joejoe
Gast
Joejoe

Ik wil de nieuwe PES 2012 graag winnen omdat ik al 4 jaren ongeslagen ben met PES en hierbij de gelegenheid krijg om mijn ongeslagen reeks door te zetten. Daarnaast ben ik een trouwe Puna.nl fan ! *SLIJMT*

De Broer van Henk de Vries
Gast
De Broer van Henk de Vries
Ik verdien Pes omdat ik een weeskind ben met stiptyfus (is zelfzaam maar komt nog steeds voor), mijn ouders (die ik dus niet eens heb) haten me, en als ik over straat loop lacht iedereen me uit omdat ik evisu broeken draag. Maar dat mag ik toch zelf weten? Vorige week toen ik een oud vrouwtje hielp met oversteken ben ik aangereden door een tractor. Een tractor! Die wielen zijn dus tantoe groot en zwaar. En laatst zei ik tegen het meisje waarop ik verliefd ben iets over Puna en toen dacht ze dat ik een seksuele toespeling maakte. Nu… Read more »
Umit
Gast
Umit

Omdat echte mannen pro evolution soccer spelen !
& geen kinderspel fifa

bangerte
Gast
bangerte

omdat ik skeer ben geworden door me mobiel abbo waardoor ik nu in rood sta, ben ontslagen vorigemaand en dan moet wachten op me geld 3 weken nog, en ik daar zeker niet genoegen mee neem,

als ik hem heb speel ik hem kapot

KB013
Gast
KB013

Omdat ik gewoon super sexy ben.

abn
Gast
abn

Omdat ik puna elke dag bezoek en een grote fan ben van jullie werk.

Merry
Gast
Merry

Omdat ik de zus ben van twee hele lieve broertjes die al jaren de PES van vorig jaar spelen. Dit jaar zal ik hen dus heel blij kunnen maken met een PES exemplaar van het huidige jaar. Op deze manier maak ik mijn broertjes onmiddellijk de populairste jongens van de buurt, en daarnaast zou ik zelf ook al bak ik er niets van een paar potjes meedoen.

Yannick je weet wie
Gast
Ik krijg altijd vieze jantjes van mijn broer op PES, ik zou graag ook willen oefenen zodat ik ook is een keer kan winnen van hem. Het is namelijk erg frustrerend om elke dag keer op keer jantjes te moeten krijgen. Ik heb dit spel echt nodig om te oefenen. Sinds ik deze jantjes krijg slaap ik slecht en kan ik niet helder nadenken over de normaalste zaken in de wereld. Ik krijg hier trauma’s van. Jullie weten niet hoe het voelt om elke dag te verliezen met 6-0 7-0 heel af en toe als ik echt echt me best… Read more »
wpDiscuz