Prijsvraag: Win een gesigneerd album van Boef & de Aap

Volgende week vrijdag verschijnt ‘Wij Zijn‘, de debuutplaat van Boef en de Gelogeerde Aap op Top Notch. Ter ere van deze release mogen wij vijf gesigneerde exemplaren van Wij Zijn onder de leden van het forum verdelen. Wil je kans maken op deze prijs? Vertel ons in een comment waarom juist jij het album moet winnen! En op 26 januari kan je de live uitvoering van nieuwe nummers van het album zien tijdens Hiphop Vandaag in de Paradiso. Bestel hier alvast je kaartje.

14 January

107 comments

Leave a Reply

107 Comments Aan "Prijsvraag: Win een gesigneerd album van Boef & de Aap"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
gurt
Gast
gurt

ik omdat ik de eerste comment schrijf!

quiickz
Member

Ten eerste is FTG mijn lievelingsgroep, en spitten Boef en de aap gewoon keihard op hun eigen manier.
Eigen stijl, altijd goed is dat.

Nick
Gast
Nick

Omdat ik 2de ben?
En omdat ik uit tilly kom en omdat ik bij de release van vind ons was en 21 januari naar release van wij zijn ga?

Nick
Gast
Nick

Fak, ben geen 2de

richbitch
Member

omdat ik al de hele week ziek thuis zit en ondertussen nonstop Boef en de Gelogeerde pomp.

Daan vd Berg Jeths
Member

Omdat ik ze gewoon super tof vind en ze al kei lang volg, van studiosessies tot interviews, alles wat boef en de aap droppen is hard!
Vind het vooral erg vet dat ze hun eigen stijl hebben en niet meelopen met de kudde, half verhalen half raps waar je niks van begrijpt en die dubstep beats killen ‘m!!

Remco
Member

Omdat ze K E I H A R D zijn. Rhyms & beats. Ze zijn een van de weinige die echt iets compleet anders doen dan de rest eigenlijk
BIG UP

Brow-N
Member

Dan is daar het langverwachte album Wij Zijn
Telde ik afgelopen maand vrij fijn
238 keer Wij Zijn
Op folders, brochures, billboards zag ik Wij Zijn
Leek alsof ik op Vossenjacht was
Zo van ‘Vind Ons’ ja ik schuil niet bij een afdak
Pak een Hengel en ga Vissen in de vijver, goed
Boem! Klets! Wat Dan, Suikergoed
Niet Te Missen Tijden voor mij, voor ons
Types als ons, types als ons, type chanson
Fakkelteitgroep, niemand komt onzinnig
Laat me nog eens op die beats kapot springen

Kei hard in het Zuiden!

Pindasaus
Member

Omdat deze mannen te hard zijn met deze mix van muziek,
Omdat pinda’s gewoon rocke,
En voor de rest vind ons als wij zijn!!

blok
Member

Omdat boef en de aap gewoon HARD zijn.
Zij leven hip-hop dat moet je wel voelen. Gewoon keihard vanuit het zuiden! Die shit voel ik hier in het oosten, ze verfrissen de hip-hop. Met verse beats en ook gewoon dope lines. Bigup Boef en de Geloorde aap! Keep up the good work!

JoeeyJR
Gast

Omdat ik net zoals Boef en De Gelogeerde Aap innovatief, nieuwe lichting, omheiningloos, breek ons de bek niet open, impulsief, in voor beats, keihard in het zuiden, aan de beurt en bloedpoeder ben. Dus samen met de Boef en De Gelogeerde Aap kan ik wel zeggen dat Wij Zijn innovatief, nieuwe lichting, omheiningsloos, breek ons de bek niet open, impulsief, in voor beats, keihard in het zuiden, aan de beurt, bloedpoeders.

blok
Member

Omdat boef en de aap gewoon HARD zijn!
Zij leven hip-hop dat moet je wel voelen. Gewoon keihard vanuit het zuiden! Die shit voel ik hier in het oosten, ze verfrissen de hip-hop. Met verse beats en ook gewoon dope lines. Bigup Boef en de Geloorde aap! Keep up the good work!

Niek
Gast
Niek

Ik ben altijd al in de aap gelogeerd en win nooit wat! Altijd pech. Door dit keer eindelijk wel eens wat te winnen of gewoon te jatten als een boef zou ik dat goed kunnen maken. Daarnaast heb ik het album al besteld bij de Plato sinds bekend is wanneer Wij Zijn uit zal komen. Boef en de Gelogeerde Aap zijn misschien wel de meest talentvolle artiesten van dit moment..masterlijk! I love it.

oswa
Gast
oswa

ik luister gewoon graag naar goede hip-hop hoeft niet per sé boef en de aap te zijn maar vind dit ook wel geinig

dodehiphop
Member

Omdat hun de teksten duidelijk en lekker brengen. Zit ook beetje een grimy sound aan. Ik waardeer B&DGLA omdat ze zo snel gegroeid zijn. De plaat verslijt als ik hem win. Gewoon massive die gasten!

Hayabusa
Gast
Hayabusa

Omdat Boef en de Gelogeerde Aap wat nieuws brengen! Namelijk door een dubstep-beat te combineren met hip-hop, en dat komt gewoon hard!

En verder omdat hun Tilburgse accent mij gewoon heerlijk vertrouwd over komt aangezien ik ook uit regio Tilburg kom.

Kami
Gast
Kami

Ik heb Vind Ons kapot gespinned sinds het in 2008 uitkwam, ik was meteen fan. Ik moet Wij Zijn ook hebben!

ddogg
Member

Eindelijk Tilburg big up.. Het zuiden is gearriveerd. Boef en de Aap. FTG echte hiphop. Geen hippe pop.

camielderkx
Gast

omdat ik ’em nog niet heb…

duffe
Gast
duffe

Omdat ik les heb gehad van zijn vader en hun muziek iets te hard vind

Tilburg represent, zachte g alles

regendans
Member

Boef en de Gelogeerde Aap… namen zeggen eigenlijk al genoeg.
Deze mannen brengen originaliteit naar een hoger level, heel dope, vooral omdat die originaliteit gepaard gaat met kwaliteit. Dat heeft Stickert toch maar goed opgemerkt en ze behoren nu terecht bij het kwaliteitsplatform van NL hiphop: Fakkelteitgroep en het grootste NL hiphoplabel: TopNotch

Ik zou Wij Zijn (mooie cover trouwens..) graag toevoegen aan me cd-collectie.

big up Puna
Liefde is een

consumeerder
Member

Omdat ik eigenlijk de puna prijsvraag had gewonnen? maar jullie mij weg haalden, dus nu nog niet het album heb gehoord… en ik heb hun gesupport om vind ons al te kopen. dus deze lijkt me ok erg dope!
later
peace puna!

Thom
Gast
Thom

Omdat ik de Boef en de Gelogeerde Aap lauw vind. Plus dat de album hoes in mijn collectie hoort.. in het rijtje bij oa. Aap-O-Theek, Eigen Wereld, Colucci Era en Tussen Licht en Lucht.

Robbin
Member

Heb vorige week het album gehoord en het was gewoon keihard! De nieuwe beats van Boef waren super goed! Trilde zowat van mijn stoel af. Achter elk nummer zit een mooie gedachte en ieder nummer heeft zijn eigen verhaal. Uiteraard ben ik een groot FTG fan en volg Boef en de Aap nu al meer dan een jaar. Het is KEIhard en een gesigneerd album zou mooi in mijn collectie staan. Big up Boef en Aap, tot 21 januari!

Liefde=1

seferr
Gast
seferr

Omdat, 2011/2012 jullie jaar wordt en daarom graag jullie cd wil.
En een vriend van mij is 27 januari jarig,ik was met hem naar een optreden van jullie, ra ra ra wat zijn cadeau word: WIJ ZIJN.
Ps: ik spaar cd’s van ftgggggggggg.
Snap je alleen maar ftggggg
lieffde=1

bremdie
Member

Omdat ik de grootste fan ben!
Zelfs mijn kat heb ik Boef genoemd. Ik kan het niet helpen, ze zijn gewoon tof. De Mixtape ‘Vind Ons’ heb ik grijs gedraaid.
Kaarten voor de show in Paradiso heb ik al besteld, ik moet winnen!

Sam Remmers
Member

omdat het album keihard is! heb em al gecheckt bij de luistersessie en hij is echt damn hard!

Stritkly
Gast
Stritkly

Omdat een boef en een aap niets zijn zonder een dierentuin een banaan en een gevangenis, dus tja lijkt me duidelijk dat ik dat album verdien ofniet?;)

Alex
Gast
Alex

omdat ik een boefje ben

Jord
Gast
Jord

Boef en de Gelogeerde Aap komen gewoon keihard, de beats zijn echt van erg hoog niveau, en Aap flowt heerlijk. Dit album zou ik erg graag willen hebben omdat het gewoon erg vet is wat ze doen!

Anoniem
Gast
Anoniem

veel mensen zeggen het zelfde

rustgg

Koen
Gast
Koen
Als liefhebber van hiphop en dubstep (en vele andere genres) werd ik verrast door Boef en de Aap. Vanaf het eerste moment dat de bassen van ‘Vind Ons’ door mijn headphones naar binnen knalden stond die plaat standaard op in mijn kamer, mijn mp3, op de fiets naar werk, in de bus, trein, puzzelen met diepgaande speelse teksten. Het was wel even wennen, het accent. Maar net als na de eerste ervaring met Zo Moeilijk werd de storing al snel een verheldering. Nieuw geluid. Nu ze de FTG gejoined zijn kan het alleen maar mooier worden. Innovatieve rappers, producers met… Read more »
Marijn Smit
Gast
Marijn Smit

Ik ben nogal depressief, en heb van alles geprobeerd.. Dit is mijn laatste hoop!

ws013
Member

ik moet er een hebben zoiezo zoiezo, omdat ik voor de Nul een drie sta en dit soort stuff altijd zou supporten. Ik ben zoiezo zwaar down met dup en de aap komt met nice work on his one. Nul een drie Represent, al krijg ik er geen de man komt aan alles geloof me. Bawz

icnohope
Member

omdat de boef als een gelogeerde aap uit mn mouw kwam?

Hanze94
Gast
Hanze94

Omdat dit album zo gruwlijk hard is. Oke keweet niet alles, maar heb ‘Wij Zijn’, ‘Zien Ft. Marlon Penn’ en nog een nieuwe bij de wat anders show. Dus gun gun gun, ben er altijd als eerste bij maar nog nooit in de prijzen gevallen.

DUIMEN NU

superbeek (.)(.)

pjottie
Gast
pjottie

ik moet het album winnen omdat ik zoveel zout op m’n ei neem als ontbijt lijkt vreemd als vreemde eend in de bijt is het sowieso vreemd om te zien hoe een eend in de bijt, in beide benen bijt en wegrijdt in een eend die kevers vermijdt.

en voor de rest iets met herrie ofzo..

shameack
Gast
shameack

Mijn derde oog heeft deze vreemde eenden al eerder gevonden. Toen de zon lag te slapen heb ik Boef en de Aap mogen zien in de kleine zaal (013). Van vreemde eenden geen sprake…nee, echte helden waren geboren! Ze brachten ons een lach… niet te missen tijden…. Ik hoop dat deze cd mij weer een goudkoorts bezorgd….

Liefde = 1

edwint
Member

Ik wil dit album, want ze zijn authentiek vergeleken met andere rappers. Hun rijmen zo sterk, echt onvoorstelbaar. Ik heb ze een keer live mogen mee maken en toen heb ik ze echt zien schitteren, ik stond vooraan en ik zat er helemaal in. Hun muziek zorgt dat ik even weg ben van de stress en alles, als ik train, draai ik het grijs. Dat gevoel wat hun mij geven is echt lekker alsof ik even niet op aarde sta, ik kan niet wachten tot 26 januari. En ik kan ook niet wachten op hun album!

Ed Wint

Bart Langenhuijzen
Gast
Bart Langenhuijzen

Ik zou ontzettend graag een gesigneerd exemplaar van ‘Wij Zijn’ willen winnen, omdat ik Boef en de Aap met hun unieke stijl zich weten te handhaven in de hiphop. Ze brengen een nieuw geluid, zijn tekstueel sterk en hebben ook nog eens kneiterharde beats. Bovendien zijn ze erg sympathiek. De zin ‘Dus als je ons de volgende keer tegenkomt met een lach op ons gezicht, kom je d’r bij zitten en maak je lachend een praatje op wat voor dag het ook is’ past perfect bij deze mannen. Chapeau!

kassoman
Member

omdat ik ook uit Tilburg kom
keihard in het zuiden
013

Sebas
Gast
Sebas

Omdat ik sinds de luistersessie in Cul de Sac niet meer kan wachten op Wij Zijn! Alle andere muziek is opeens lelijk geworden en ik wil alleeeen nog maar WIJ ZIJN, ALLLEEN NOG MAAR WIJ ZIJN. PLEASE PUNA, gun me de tenminste de optie om mijn gehoor desdanig te beschadigen door die kei en kei harde Boefiebeats zodat ik die andere lelijke muziek niet meer hoef te horen.

cranepeppah
Member

Ik zou heel graag dit exemplaar winnen om een speciale reden. Ik heb ze nooit echt heel dope gevonden, totdat ik een keer tijdens een live show van Boef en de Aap het licht moest bedienen. Sindsdien is het voor mij Boef en de Aap all day every day!

baasg
Member

omdat ik die plaat wil

rinaldobeatz
Member

Omdat ik f*cking veel inspiratie krijg van boefs beats en ik gelogeerde aap heel dope vind.

elcapuccino
Member

Ik volg Boef & de Aap nou een tijdje, en ik ben echt onder de indruk. Vooral na 30 december in de Melkweg waar ze een showtje deden. De nieuwe sound van de groep is als een frisse wind door de nederlandse hiphop scene, maar veel mensen accepteren niet meteen iets nieuws. Wat een boer niet kent, dat eet ie niet he. Ik hoop daarom mensen hier en daar te kunnen overtuigen van hun kwaliteiten. En hopelijk kan ik dan 26 januari en 28 januari hun teksten meeschreeuwen!

Nicolas
Gast
Nicolas

Omdat ik als Belg de eerste show van Boefendeaap in België meemaakte, en ze zo ook die avond leerde kennen. Hun mengeling van zotte dubstep boef beats met lekker diepe bassen en zeer inventieve drumpatronen, samen met de raps van Aap die meer op hele dichtbundels lijken dan op gewone lyrics is voor mij 1 van de meest vernieuwende nederhop acts van de laatste jaren. En ja, ook in België is Boefendeaap ook keihard in het ZUIDEN!

Driezie
Gast
Driezie

Omdat ik deze mannen vanaf het begin al volg, en omdat ze in april nog in hilvarenbeek stonden te optreden wat ik toen georganiseerd heb! Omdat ze keihard zijn en ja gewoon aan als een haan zonder h

maximann
Gast
maximann

omdat Wij Zijn een ke ikeihard album is en de luistersessie een master idee was! de combinatie van deze beats en rijms zijn erg, live zijn deze mannen gevaarlijk. finale +halve gpvnl, dvd noem maar op!

Crown
Gast
Crown

Omdat ik met het 15-jarig bestaan van TopNotch in de Melkweg één van de weinige was die teksten mee kon blêren. (Overigens, geef die jongens nog een maand of 3 en ik denk dat heel veel de teksten mee kunnen blêren, moving!)

wpDiscuz