Prijsvraag: Win De Onderbaas van RB djan

Aanstaande vrijdag 11 februari komt RBdjan’s solo debuutalbum De Onderbaas uit. Het album was al te koop op Bol.com en is nu ook te bestellen op iTunes. De Onderbaas is volledig geproduceerd door Soulsearchin’ en bevat gastbijdragen van onder andere Flex, Gers Pardoel, Jayh, Mr. Probz, Lange Frans en Kempi.

Op donderdag 10 februari viert RB de release van dit album in de Amsterdamse Melkweg. Hij neemt die avond Jayh & Adje mee en DJ’s the Partysquad, Jane Doe, Turne, Chief & FS Green zullen de platen aan elkaar draaien. Kaarten voor de release party zijn hier te bestellen.

Zoals je van Puna.nl gewend bent doen wij meestal iets speciaals rond grote releases en RBdjan mag met De Onderbaas niet ontbreken in dit rijtje. Daarom mogen wij vijf gesigneerde albums én tweemaal 2 kaarten weggeven voor de releaseparty. Hoe maak je kans op een prijs? Heel simpel, geef in een comment antwoord op de vraag: “Waarom kijk jij al zo lang uit naar de release van De Onderbaas?“. De winnaars worden op woensdag 9 februari bekend gemaakt.

Om je alvast in de stemming te brengen gooide RBdjan de afgelopen weken achtereenvolgens De Troon (video) en snippets van Slaap Kindje Slaap en Zonder Jou online.

6 February

100 comments

Leave a Reply

100 Comments Aan "Prijsvraag: Win De Onderbaas van RB djan"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
Mitchell
Gast

Na lange tijd is er weer iets dope’st van RB!

bobiaan
Member

rauwe stem rauwe shit,
from the gutter baby

Eindje
Gast
Eindje

‘Waarom kijk jij al zo lang uit naar de release van De Onderbaas?’
Omdat hij op zoveel verschillende manieren hard kan komen zoals op een Schizo, daar rapt hij master. Maar hij kan me ook echt pakken met een nummer als Ik Word Zo Gek, echt geweldig mooi nummer.

revolucion
Member

Gelukkig komt die eindelijk, ik was al bang dat hij het zelfde geintje begon uit te halen als Dr Dre, “Detox wil Drop this year” en dit vanaf 2006. De Onderbaas is er eindelijk! teeeeeeering

OG
Gast
OG

Omdat RB Djan al heeel lang over De OnderBaas heeft gedaan en over praat, als hij zoveel tijd besteedt aan deze album moet het gewoon gek zijn en k kan nie wachten tot k em te hore krijg!

Mickheid
Gast
Mickheid

RB is aan en een van de meest onderschatte rappers.
Live komt die ook tantoe hard. Just give me the tickets

Jos
Gast
Jos

Ik wacht al heel lang op een dope solo album van rbdjan en ik weet zeker dat hij met dit album weer helemaal back is in de nederlandse rapscene 2011 is voor rbdjan

Marijn
Member

‘Waarom kijk jij al zo lang uit naar de release van De Onderbaas?’

Omdat RB zolang hij rapt nog nooit nep is gekomen met slechte tracks. Alles wat deze man heeft gemaakt heeft een betekenis en het neemt je mee in die innerlijke pijn van de dingen die hij mee heeft gemaakt. Het zet je aan het denken. Of het zijn gewoon harde tracks zoals de Troon!

HR079
Gast
HR079

Omdat ik deze man al volg vanaf het begin, ben bij optredens geweest en ik heb hem zelfs mogen meemaken op Dominator (Hardcore Festival).
ik heb de onderbaas zowiezo al 2x besteld 1 voor in me auto en 1 voor thuis 🙂

666

Jos
Gast
Jos

Ik wacht al laang op een solo album van rbdjan en dan komt hij met zo’n hard album. 2011 heeftie al in de pocket. Rbdjan heeft zich weer bewezen in de nederlandse rapscene

arnhem
Gast
arnhem

omdat hij gewoon straat spit en duivel realiteit

cro
Gast

Omdat RB een van de weinige echt goeie rappers is, hier in NL. En omdat hij de lat zo hoog legt voor z’n ‘concurrenten’ want die man kan ongelofelijk goed rappen.

BSgeenstress
Gast
BSgeenstress

“Waarom kijk jij al zo lang uit naar de release van De Onderbaas?“
ik kijk er al jaren naar uit omdat RbDjan zich kan onderscheiden met de schijt die hij dropt op een beat en hij van een simpele zin doormiddel van zijn flow het toch lauwness kan laten klinken. daarnaast flowt hij alsof hij een longinhoud heeft om 3 opblaasboten op te pompen (check laate thc records 101 barz, killing!).

Respect RB!
One

Anonymous
Gast
Anonymous

waarom kijk jij al zo lang uit naar de release van de Onderbaas ?

… daarom

fato
Member

waarom kijk jij al zo lang uit naar de release van de Onderbaas ?

… daarom

Ivan
Gast
Ivan

Waarom kijk jij al zo lang uit naar de release van De Onderbaas:

Omdat RB Djan een van de weinige en misschien zelfs de enige is die de “het factor” heeft, wat ik daarmee bedoel is dat hij voor vertegenwoordigd wat hiphop is. Als je dat hebt, maakt het niet uit wat voor soort rap/hiphop je maakt (brag&boast, gangsta/straat, love) diegene die luisteren voelen dat je je de kunst eigen hebt gemaakt!!

Nultwee
Gast
Nultwee

Omdat hij gewoon baas is.

suri
Gast
suri

ik wacht al zo lang
omdat dat alleen de tittel als hard is
hij heeft goeie 101 sessies
zijn mixtape kwam uit het niets en was
professioneel gemaakt goeie teksten

en hij belooft de album al paar jaar
en nu is het eindelijk zo ver
dat hij nu ook een album waard is

veel respect suri

Tom
Member

opeens slijmen ze

mark
Gast
mark

omdat rbdjan altijd al gruwelijk komt.
en wanneer je album dropt moet je goede tracks hebbe.
dus de onderbaas word gwoon dodelijk voor de andere rappers.
plus ik volg thc al vanaf t begin man.

eindbaas
Member

Zijn groei is interessant. Ik vond en vind THC niks, maar RB is erg verbeterd en de single De Troon maakt nieuwsgierig.

Dylan
Gast
Dylan

Nou, Via me broer ben ik by RB gekomen via de 101,Vanaf heb ik alles van hem verzameld, Het zoou een droom voor me zijn om RB in real life te zien of zijn Handtekening te krygen

MVG,Dylan

jawad
Member

“Waarom kijk jij al zo lang uit naar de release van De Onderbaas?“ :
Ik volg THC Recordz al heel lang (5jaar)
En ben zowiezo al een grote fan van hun
En het zou te gek zijn als ik een ALBUM & Kaarten zou krijgen.
En ik vind RBDJAN de beste rapper van heel Nederland.
En nu is het hopen dat ik die kaarten krijg

MVG JAWAD

lerra
Member

‘Waarom kijk jij al zo lang uit naar de release van De Onderbaas?’

Met zijn harde, diepzinnige tracks weet hij me altijd te raken. Dat kan op verschillende manieren, vooral met zijn realiteit tracks waarin laat hij zien of eigenlijk horen hoe het niet moet, en is dus als het ware een voorbeeld voor me. Ook zijn bragg en boast laat zien dat hij tot diep in de hiphopscene van Nederland is gekropen, en dat hij met een featuring elke track laat bangen. Nu een solo album, ik kan niet wachten!

cristalroyal
Gast
cristalroyal

Omdat één van de drie illigale mexicanen bij mij op zolder een ontstoken blaas heeft

l
Gast
l

omdat rb een van de een van de weinige rappers in NL is die ik nog nooit wack heb horen komen, daarom verwacht ik veel van dit album!

kees
Gast
kees

cristalroyal: Omdat één van de drie illigale mexicanen bij mij op zolder een ontstoken blaas heeft

word…

dutchbobbert
Gast
dutchbobbert

omdat ik zijn album gewoon .. wil BAM

Pablo
Gast

Waarom kijk jij al zo lang uit naar de release van De Onderbaas? omdat Rbdjan 1 van de weinige rappers van nl is die een perfecte flow heb en ook nog een verhaal verteld inplaats van zinloos getakki, hijvertelt een verhaaltijdens ze track, praat geen bullshit. Daar w8 ik op

robert043
Gast
robert043

THC’s best!

Jan
Gast
Jan

Omdat Jan , Jan is en RB hem geven wil aan… Jan .

DSquared19
Gast
DSquared19

“Waarom kijk jij al zo lang uit naar de release van De Onderbaas?“.

RB Djan is al jaren een gevestigde naam in NL, en brengt nu eindelijk zijn solo/debuut album waar ik al heel lang op wacht.
Zo’n flow als RB is uitzonderlijk lekker om aan te horen, en als ik m win ga ik m in m’n auto laten bangen!

Sjokker
Gast
Sjokker
“Waarom kijk jij al zo lang uit naar de release van De Onderbaas?“. Omdat Rbdjan vernieuwend, oldschool, Fris, Hard, komt hij denkt niet in hokjes heeft een zieke flow een vette stem! Het is jammer dat we nog niet meer cd’s van deze man hebben maar mischien is dit ook wel gewoon het juiste moment want ik zie nog steeds zo veel ontwikkeling bij deze man! Zo ie zo is “De troon” met Rocks al rede genoeg om dit album te kopen omdat het een BANGER van ongekend niveau is waarvan we hier in Nederland nog niet veel hebben Ik… Read more »
mootje
Gast
mootje

omdat rbdjan heel lang in de scene is en hij had het altijd over de onderbaas ik vind de verhaal lijn in de tracks vet in de eerste track begint die onderaan tot aan de onderbaas dat is dus de laatste track dat wil ik graag horen in zijn album daarom wil ik het album zo graag

musher
Member
waarom ik al zolang uit kijk naar de onderbaas is omdat RBdjan gewoon de rapper van nederland is en ik al zn tracks heel graag luister, zn tracks geven me moed als het tegen zit en dat hebben ze altijd al gedaan en ik weet zeker dat deze nieuwe tracks op de onderbaas dit weer zullen doen ik zit vanaf het begin dat het aangekondigd werd dat de onderbaas kwam al te wachten tot hij er is en eindelijk is het bijna zo ver ik kan niet wachten tot ik hem eindelijk heb het zal alleen een moeilijke opgave worden… Read more »
Panna
Gast
Panna

Ik wil de cd van RB winnen omdat hij sowieso de hardste rapper van Nederland is. Al op de eerste hits van THC kon je zijn talent horen en het heeft een tijd geduurd maar nu is er eindelijk een album. Die moet natuurlijk aan de collectie toegevoegd worden!

Anonymous
Gast
Anonymous

Vanaaf de clip noordside ben ik die hard Thc fan geworden.
en sinds dien volg ik rb al en ik heb altijd op dit moment gewacht.
want de rb is nammelijk of de hardste anders een van de hardste straat rappers van nl. neem dat maar van mij aan. Mogt ik hem niet winnen schaf ik hem als nog aan ouwe. want ik kan niet wachten.
grtz

Dekkers
Gast
Dekkers

“Waarom kijk jij al zo lang uit naar de release van De Onderbaas?“.
RBDjan is echt in wat hij rapt, komt uit Mokum en laat dit ook weten. Hij blijft staan voor zijn idealen en vergeet daarbij zijn vrienden niet. ZIjn teksten zijn puur en dat is wat hem zo goed maakt. Het pure is wat ik erg belangrijk vind in rap en dus niet die namaak-shit. Hoge verwachtingen zijn moeilijk om waar te maken maar ik heb daarin al het vertrouwen! Keep it up!

ConjoYC
Gast
ConjoYC

Ik wil die nieuwe 666 shit door me oren horen, Laat het beest in me vrij!
RB De onderbaas! 11-2 De dag dat de hell weer los breekt door die Armeense G!

Baroni
Gast
Baroni

‘Waarom kijk jij al zo lang uit naar de release van De Onderbaas?

Omdat ik RBDjan al volg sinds zijn eerste track. Als je RBDjan sinds zijn eerst track volgde dan zou je zo trots zijn om te zien wat hij allemaal heeft bereikt. Hij begon als straatrapper met tracks van weinig kwaliteit en hij staat nu gewoon op stage bij Top Notch 15 jaar en is zo groot geworden! Hierdoor kijk ik al zolang uit naar de release van De Onderbaas, hij heeft er zo hard aan gewerkt en zijn kwaliteiten zijn duidelijk, dit moet een klassieker worden!

Pom
Gast
Pom

wat een onzin.nl

sJiht.
Member

Ik luister RB Djan niet vaak, maar ik volg zijn shit wel. Dit kan dan een mooi moment zijn om het is goed en legaal te checken.

zwolle038
Member

Waarom ik al zolang uitkijk naar de onderbaas?
Omdat RB rapt wat die denkt en waar die voor staat,
en dit niet verpakt in bullshit teksten, maar in rauwe hiphop!
1

The-J
Gast

Omdat RB is een baas is geen onderbaas maar baas Shit!
Mijn speakers wachten op die shit al heeel lang!

Makkomakko
Gast
Makkomakko

Omdat RBdjan de baas van De Onderbaas is!

steven
Gast
steven

waarom ik de album van rbdjan zou willen winnen
van af de eerste nummers van rb volg ik deze man al ik kan mij eigen ook nog goed herinneren dat hij kwam met het nummer ballen tot we vallen en zei dat hij binnenkort de rap president zou worden en dat is hij ook geworden deze man is de hardste ziekste dopeste en de meest onderschatte rapper van nederland ik kan niet wachten op zijn album ik wacht er al te lang op ik tel de dagen af tot DE ONDERBAAS

De Onderbaas
Member

Waarom kijk jij al zo lang uit naar de release van De Onderbaas?

Omdat ik RBdjan altijd al dope heb gevonden en zeker weet dat De Onderbaas en dope gaat worden. Rbdjan vind ik een van de beste rappers van Nederland en ik luister elke dag zijn tracks, ook oude tracks samen met THC zoals: Wil je weten hoe het voelt , Click clack , Ballen tot we vallen, In de noordside etc etc… Verder is RBdjan gewoon facking dope, hij heeft zieke flows waar veel rappers wat van kunnen leren.
RBDJAN = FACKING DOPE:))))))))

sowieso
Gast
sowieso

Omdat rbdjan de nederlandse rap weer tot leven maakt en ik de tracks keihard door mijn boxen wilt blazen zodat de buren niet meer kunnen slapen
peace

Brow-N
Member

Omdat ik RB pas check (en hard vind) sinds “De Troon” uitkwam. Lijkt me flex om zijn ontwikkelingen te horen!

Tijmen
Gast
Tijmen

Waarom ik al zolang uitkijk naar de onderbaas?
omdat hij tantoe hard is en ik deze zin niet meer aan kan horen: De onderbaas komt r aan!!

wpDiscuz