Prijsvraag: Win het album + T-shirt van Önder/FS Green – ‘De Kassier: Een Monnie Album’

Het zal jullie niet ontgaan zijn, maar Önder/Murda Turk dropt samen met producer FS Green zijn debuutalbum ‘De Kassier: Een Monnie Album’. Na zijn Turkse Pizza EP met Sir OJ, Be On The Kijk Uit mixtape, verschillende videoclips, liveshows en gastbijdragen staat nu ‘de Kassier: een Monnie Album’ op het punt te verschijnen. De release van het album zal op 19 maart feestelijk worden ingeluid met een releaseparty in Café DEP te Amsterdam. De releaseparty in Café DEP is overigens ook de kick-off van de Bang Bros tour met Hef en Kleine Viezerik.

Wij van PUNA.NL mogen van platenlabel Noah’s Ark twee keer het album + T-shirt en gastenlijstkaarten voor de releaseparty weggeven.

Wil jij een prijs winnen, drop dan een comment waarin je uitleg geeft waarom jij ‘De Kassier: Een Monnie Album’ zou moeten winnen!!

Foto: Patrick Ebu-Mordi

3 March

509 comments

Leave a Reply

509 Comments Aan "Prijsvraag: Win het album + T-shirt van Önder/FS Green – ‘De Kassier: Een Monnie Album’"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
Anvers
Gast
Anvers

Ik zou het album willen winnen omdat ik turk de beste rapper van nl vind. Elke track van hem is dope + de tracks van bangbros. Ik luister elke dag naar die man
Heb ook al many tapes van noahs ark gekocht en elke tape is dope.
Heb iedere track van hem , iedere featering, tshirt vn freshcotton. Ben true fan
pce

Lexus
Gast
Lexus

Omdat het een monnie album is en dat heb ik nodig want ik heb geen geld

mike
Gast
mike

omdat ik turk en hef kom checke in bibelot dordrecht en turk is gewoon de hardste

JEEJ

Akkie
Gast
Akkie

Omdat ik nog niks van 'm heb, behalve alles wat te downloaden viel of op youtube was (ben een Turk namelijk) zou een wrede exclusive voor me zijn. Onder, Onder bana o t-shirt'u gonder!! Hij weet wat ik bedoel als ie leest toch.

Akkie
Gast
Akkie

Omdat ik nog niks van 'm heb, behalve alles wat te downloaden viel of op youtube was (ben een Turk namelijk) zou een wrede exclusive voor me zijn. Onder, Onder bana o t-shirt'u gonder!! Hij weet wat ik bedoel als ie leest toch.

Akkie
Gast
Akkie

Omdat ik nog niks van 'm heb, behalve alles wat te downloaden viel of op youtube was (ben een Turk namelijk) zou een wrede exclusive voor me zijn. Onder, Onder bana o t-shirt'u gonder!! Hij weet wat ik bedoel als ie leest toch.

Akkie
Gast
Akkie

Omdat ik nog niks van 'm heb, behalve alles wat te downloaden viel of op youtube was (ben een Turk namelijk) zou een wrede exclusive voor me zijn. Onder, Onder bana o t-shirt'u gonder!! Hij weet wat ik bedoel als ie leest toch.

mike
Gast
mike

omdat ik een dopeboy ben en niks koop en graag dingen gratis krijg .
ik zie hier mensen met comments ja eerst kon ik hem nog niet maar ik ken hem na eigen zeggen al best wel lang

je moet me gunnen man!

samila
Gast
samila
De juf staat voor haar klasje en vraagt aan Rik Baert: "Er zitten 6 vogels op een hek, je schiet er 2 dood, hoeveel vogels blijven er dan nog over?" Rik antwoordt: " Geen enkele, juffrouw, want de andere vogels gaan vliegen van het verschieten" "Nee, Rikske, het antwoord is 4, maar je manier van denken bevalt me wel." Dan vraagt Rik: " Juf, ik heb ook en vraagje voor u: 3 vrouwen eten een ijsje, de eerste likt aan het ijsje, de tweede zuigt aan het ijsje en de derde bijt erin. Hoe kan je nu zien welke vrouw… Read more »
Meaystro
Gast
Meaystro

cuz me is a TURK myself en chicks zeggen dat ik op em lijk..
proud of that, proud of Önder abi for doing his thing.
jeej.

ps: beste ben je mn filmpje van youtube niet vergeten ma main, nalden exclusive haha

@Jappeee
Gast

Ik denk dat iedereen hem verdiend
Mar ik volg Önder al sinds 'the illest' ik was toen direct aan zijn stijl verkocht.
Ben hem blijven volgen en ik denk denk dat Önder vele jongens heeft gemotiveerd!!
Sevgi!

gangsterboy
Gast
gangsterboy

omdat ik geen monnie heb om hem te kopen. zeg jeej!

rarssrf
Gast
rarssrf

omdat ik gierig ben om te kopen ,en mensen te gierig zijn om mij ooit wat te laten winnen

pijn in me hart ,

Mas
Gast
Mas

Waarom niet?

Emin019
Gast
Emin019
Ik vind turk gewoon het meest succesvolle (nu al) en het meest potentie biedende rapper die nederlandse hiphop ook een gevestigde plaats in de hiphop scene kan geven (netals frankrijk die heeft) hij heeft de image en de lyrics die de meeste mensenwel dope vinden + hij is tot nu toe de enige turk die hoog is gekomen in de rapscene in nederland. Als ik de album krijg zal ik hem natuurlijk kappotdraaien overal wat natuurlijk ook gelijk reclame is voor hem en hem weer een beetje helpt tot nationale (mischien wel europese) bekendheid. Hij is gewoon kortweg gezegd voormij… Read more »
Jeeson
Gast
Jeeson

Omdat die tshirt een meerwaarde aan men swag zou toevoegen

@YOURI040
Gast

TO PAYTURK(RESPECT)BABY!

Burak la Koca Nostra
Gast
Burak la Koca Nostra

Omdat de rest van de reacties gwn TE slijmend zijn.

amina
Gast
amina

Want ik kan alleen maar winnen, kan alleen maar winne winnen!!!! Kan alleen maar winnen!

Daan.
Gast
Daan.

Ik zou het album moeten winnen omdat De Kassier straks de album hitlijsten binnenkomt en gelijk in de top 10 en dat album moet ik dan gewoon hebben.

@etienne12345
Gast

Ik zou het album moeten winnen omdat ik helemaal fan ben van önder Dogan en hij is gewoon de Gangster! De kassier lijkt me echt super vet en ik moet hem hebben.__Daarom!

wouter
Gast
wouter

let's get it in, önder is een baas. zijn teksten zijn te hard. ik kom uit tilburg en heb geen idee hoe ik anders aan die kaarten moet komen, ik moet erbij zijn!

Peppelini
Gast
Peppelini

Omdat mijn weg naar succes en diamanten ringen nog lang gaat duren heb ik alvast goeie inspiratie nodig van hoe het moet, Murdaaaaaaaaaaaaaaaaa.

ObiMax
Gast
ObiMax

Ik heb dat album nodig als handleiding om ook monnie te maken
Ik pay jullie terug
En dat shirt omdat dat perfecte reclame is cuz im a pretty mofo
Pretty bitch DoneKnow
En onder is gewoon murda
Dus gun me het hele pakket bitchniggas

Easy.

Meaystro
Gast

cuz me is a TURK myself en chicks zeggen dat ik op em lijk..
proud of that, proud of Önder abi for doing his thing.
jeej.

ps: beste ben je mn filmpje van youtube niet vergeten ma main, nalden exclusive haha

Peppelini
Gast
Peppelini

Omdat mijn weg naar succes en de diamanten ringen nog lang gaat duren heb ik goeie inspiratie nodig van hoe het moet, MURDAAAAA.

nino
Gast
nino

Omdat ik liefde aan truk geef en graag liefd terug wil man!

liefde

woudie
Gast
woudie

Omdat het toch wel een speciaal album is! Hoevaak brengt een upcomming filmster nou een album uit? Ik bedoel maar. Het shirt heb ik nodig want die moet ik aandoen naar BangBros in Watt. En ik wacht echt al lang op het album van Önder aka Murda Turk aka zeg jeej als je ziet hem, word zeker een classic! Jeeej

Christiaan
Gast
Christiaan

Omdat De Kassier 's ochtends mijn wekker is, ik Turkse Pizza EP + Be On De Kijkuit de hele dag door draai en ik van Önder droom (no homo).

+ het feit dat FS Green die Outlawz remix heeft gemurderd!

JEE!

Tom
Gast
Tom

Ik zou hem wel graag willen winnen De Kassier, maar zo niet koop ik hem toch gewoon, want ik steun die man. en dat zou iedereen moeten doen. Want hij is samen met Hef de beste in de Scene! Respect aan Önder!

Dit is de monnie album, zijn plaat voor de straten!

Mertcan
Gast
Mertcan

Omdat Onder mijn inspiratie bron is in het nederlandse hiphop, omdat ik zijn nummer 1 ben, omdat het jaar 2010 van hem word. Zijn film gangsterboys die ik al 5 keer hebt bezocht en overal uitverkocht is. IN 1 WOORD : LIEFDE

JE BENT un WANGSTER
Gast
JE BENT un WANGSTER

broer je hebt hem 1 keer gezien

Christiaan
Gast
Christiaan

Omdat De Kassier 's ochtends mijn wekker is, ik Turkse Pizza EP + Be On De Kijkuit nog steeds de hele dag door draai en ik van Önder droom (no homo).

BigPoppa
Gast
BigPoppa

Ik wil dat album winnen omdat ik Turk één van de meest overschatte rappers vindt van Nederland. Eigenlijk zijn er maar twee meer overschat en dat zijn Kempi en Hef. Dus.

Huge
Gast
Huge

Bedoel je niet dat ze onderschat zijn?

Akkie
Gast
Akkie

Omdat ik nog niks van 'm heb, behalve alles wat te downloaden viel of op youtube was (ben een Turk namelijk) zou een wrede exclusive voor me zijn.
Önder, Önder bana o t-shirt'u gönder! =D hij weet wel wat ik bedoel als hij leest…

Akkie
Gast
Akkie

Omdat ik nog niks van 'm heb, behalve alles wat te downloaden viel of op youtube was (ben een Turk namelijk) zou een wrede exclusive voor me zijn.

Meaystro
Gast
Meaystro

cuz me is a TURK myself en chicks zeggen dat ik op em lijk..
and im proud of it, net zoals ik trots ben op Önder abi.
ps: beste ben je me niet vergeten van mn filmpje op youtube, nalden exclusive haha ik ben je kloon a brada.
jeej.

Akkie
Gast
Akkie

Omdat ik nog niks van 'm heb, behalve alles wat te downloaden viel of op youtube was (ben een Turk namelijk) zou een wrede exclusive voor me zijn. Onder, Onder bana o t-shirt'u gonder!! Hij weet wat ik bedoel als ie leest toch.

Liefde.

realist
Gast
realist

Ik zou hem graag willen winnen, omdat ik egt grote fan ben van önder, ga naar heel veel optredens van hem en ik vind dat ik die shit wel heb verdient,
ik wil het shirt ook heel graag man, want ga zeker naar een paar tours van de bang bro's! shit word eng,

gun mij die prijs

JeWeetzeluf MC Chris
Gast
JeWeetzeluf MC Chris

Noah's ark heeft altijd dope shit man
Maar ook nog van Murda dat is gewoon de bom
Ik wachten en wachten voor dat dope album man
Gun mijn gewoon die hele pakket
Als je aan mijn dat shirt geeft dan is de reclame te erg man
ze komen rennend naar de winkel toe bitch!

JuWeetZeluf

Michelle Lo
Gast
Michelle Lo
Beste, Ik zou graag ‘De Kassier: Een Monnie Album’ willen winnen, waarom? Eerst kende ik Murda Turk nog niet, hij was al best lang getekend bij Noah's Ark, bij Jiggy Dje. Ik kende Jiggy Dje wel van tv, zijn clips. Pas toen de film 'Gangsterboys' kwam en iedereen daarover begon te praten, had ik meer opgelet op die film, omdat Yes-R (hoofdrolspeler) erin speelt en ik fan van hem ben. Naast de rapper Yes-R kwam een andere rapper die ook tevens hoofdrolspeler was van de film en dat was MurdaTurk. Ik had gezien dat er een 'Gangsterboys On Tour' was,… Read more »
ggg
Gast
ggg

echt fac king dom ben jij

Mems
Gast
Mems

Beetje vaag dat je pas met Turk komt wanneer Gangsterboys kwam, en volgens mij ben je geen turk dus snap je niks van het geval : Yuh!

Akkie
Gast
Akkie

Omdat ik nog niks van 'm heb, behalve alles wat te downloaden viel of op youtube was (ben een Turk namelijk) zou een wrede exclusive voor me zijn. Onder, Onder bana o t-shirt'u gonder!! Hij weet wat ik bedoel.

Akkie
Gast
Akkie

Omdat ik nog niks van 'm heb, behalve alles wat te downloaden viel of op youtube was (ben een Turk namelijk) zou een wrede exclusive voor me zijn. Onder, Onder bana o t-shirt'u gonder!! Hij weet.

kevss
Gast
kevss
omdat turk progressie boekt, hij wordt steeds beter en beter, net als hef krijgt hij steeds meer fans.Ik ken turk al heel lang toen had hij nog maar een paar views op youtube weinig fans.En waarom ik het moet winnen,omdat ik turk altijd heb gerepresent bij me vrienden ze vonden hem nep dit en dat, ik zei altijd wacht maar af.Tot vandaag luisteren ze zelf turk en vinden ze hem 1 van de beste rappers,Ookal win ik deze prijsvraag niet maar ik ga nog steeds de album kopen speciaal liefde voor turk(maar het liefst win ik hem en de shirt… Read more »
murdamurk
Gast
murdamurk

Cuz I'm all about my money!

Akkie
Gast
Akkie

Omdat ik nog niks van 'm heb, behalve alles wat te downloaden viel of op youtube was (ben een Turk namelijk) zou een wrede exclusive voor me zijn. Onder, Onder bana o t-shirt'u gonder!!

Akkie
Gast
Akkie

Omdat ik fan ben

Akkie
Gast
Akkie

Omdat ik nog niks van 'm heb, behalve alles wat te downloaden viel of op youtube was (ben een Turk namelijk). Onder, Onder bana o t-shirt'u gonder!! Hij weet wat ik bedoel als ie leest toch.

Casanova
Gast
Casanova

Eey Luister jullie hoeven niet te slijmen van MurdaTurk/Turk dit en Murda,Het is een Facking Feit Dat Turk De Beste Turkse Rapper is! Snapjee? Hij praat over Real!!,het heeft geen zin Om Kaka te praten Achter je Mic/Microfoon – en hij met zijn Telefoon Freestyles met Hef Gewoon GeMurdard en je wait Hij Murderd Harder Want hij is Murda Turk:D

Akkie
Gast
Akkie

Onder, Onder bana o t-shirt'u gonder!!

Akkie
Gast
Akkie

Omdat ik nog niks van 'm heb, behalve alles wat te downloaden viel of op youtube was. Onder, Onder bana o t-shirt'u gonder!!

rbnnd
Gast
rbnnd

Ik hoef niet eens iets te zeggen.

wpDiscuz