Prijsvraag: Win kaarten voor Buma Rotterdam Beats Festival

Het is bijna zover, op 17, 18 en 19 november vindt de tweede editie van Buma Rotterdam Beats festival plaats in Rotterdam. Op diverse plekken in de stad zullen talentvolle muziekacts optreden, ook is Buma Rotterdam Beats de netwerkplek bij uitstek waar boekers, managers en DJ’s elkaar ontmoeten om nieuw talent op te sporen voor hun podia, labels en studio’s. Eerder spraken we al met Erik zwennes, Gaetan v/d Sande en Roger Brouwn over het festival.

Wij mogen van Buma Rotterdam Beats 2×2 passe partouts weggeven voor het festival in de Maasstad. Met de Passe partouts kun je samen met een vriend of vriendin naar onder andere de State Awards op donderdag, de conferenties op vrijdag en zaterdag (Next Beats) en naar alle andere festival evenementen. Het enige wat jij hoeft te doen is in een comment te laten weten waarom jij het verdient om deze vrijkaarten te winnen.

11 November

28 comments

Leave a Reply

28 Comments Aan "Prijsvraag: Win kaarten voor Buma Rotterdam Beats Festival"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
Meggie
Gast

ik verdien ze omdat ik de eerste ben die een comment geeft.. en natuurlijk omdat ik graag wil gaan! Sowieso Beat Battle 19e

Elise
Gast

Because HIPHOP is a (my) way of life, not just a genre of music. Super vet om de tweede editie van Buma Beats mee te maken, ik ben super benieuwd naar nieuw talent en de manier hoe Buma het aangepakt.

en gewoon tof gezellig toch, om er bij te zijn, muziek te luisteren en te zijn.

Saybeats
Gast
Saybeats

Ik ben vorig jaar geweest en vond het een groot succes op de nextbeats editie. Ook won ik vorig jaar de beatbattle van BeatMUP die dag! Ik zou er graag weer heen gaan dit jaar maar ben deze keer te broke voor een kaartje…

Nick
Gast
Nick

Ik verdien de passe partouts omdat ik echt graag een keer aanwezig wil zijn bij de state awards. Het is gewoon HET award event van de Nederlandse hiphop scene, waar alle toffe mc’s van dit moment bij elkaar komen.. gewoon iedereen is daar. + over buma rotterdam beats hoor ik ook dope verhalen en zie ik dope filmpjes hell yeah ik wil er f*****cking graag heen!

Abel
Gast
Abel

Ik wil ze heel graag hebben, omdat na 6 jaar produceren ik met een vriend heb besloten dat we eindelijk wat willen uitbrengen.
Nu studeren wij aan de HKU en zoals iedereen weet. Studeren is duur, dus arm leven. Als ik het geld had was ik gegaan. Maar de huur is killing.
Jullie worden bedankt met een flesje goedkope vino!

LazaMusic
Gast

Ik had heel graag me homey MelleBEATS willen supporten bij zijn battle, maar dit kan niet omdat ik broke als fuck ben! Ik ben zelf producer en heb ook al meegedaan aan verschillende battles en vind het altijd heel dope om mee te maken. Vooral nu het een internationale battle zal zijn (tenminste, dat is een onderdeel) zou ik het erg vet vinden hier alsnog bij te kunnen zijn!

Jereezy
Gast

Ik verdien de Passe partouts omdat ik zelf vind dat ik een opkomend talent ben! Al een tijd druk bezig ben met beats maken en zou er graag nog meer over wil leren. Dit lijkt mij de perfecte mogelijkheid om dat te doen.
Het is gewoon wreed dat dit er is, ik zou dit daarom niet willen missen.

Esinam
Gast
Esinam

Omdat mijn relatie van 10 jaar over is en naar rotterdam ga verhuizen. Het is dan een goed begin om mijn nieuwe leven in te wijden…

knwldg
Gast
knwldg

Ik verdien ze omdat ik dan mijn hopelijk aanstaande vriendin het enige cadeau kan geven wat ze wil voor haar verjaardag. Ze wil namelijk niets liever als naar dit festival, maar helaas kan ik het haar om financiele redenen niet kado doen.

Ellroy
Gast
Ellroy

Ik wil heel graag naar Buma R’dam beats omdat, Ik nog nooit de kans heb gehad om mijn eigen werk te laten beoordelen door mensen die op dit vakgebied proffesioneel bezig zijn. Ik ben elke dag heel gemotiveerd bezig met muziek, en een dag als dit zou mij zeker stimuleren dit vol te houden. het is in mijn ogen een must om heen te gaan voor een goed vervolg in mijn muzikale carriere.

Martin Marsoeki jr.
Gast

Ik ben toch GE-BLOCK-ED!

Martin Marsoeki jr.
Gast

GR2GR

http://www.puna.nl/members/thetunnel/

( Weet je wel… )

Elisia da Silva
Gast
Elisia da Silva

Sinds vorig jaar proberen ik naar state awards te gaan samen met een vriendin helaas hebben wij nog nooit de kans gekregen om daar bij te zijn en we wonen zelfs in rotterdam. Aangezien we grote liefde voor nederhop hebben en niks liever willen dan dit live te kunnen meemaken met alle hiphop liefhebbers in hartje rotterdam.

Kimberlo
Gast
Kimberlo

Ik ben er nog nooit bij geweest, maar zou graag een keer willen gaan.
Kwou het wel kopen maar ik heb geen geld en geen baan.
Dus BAM gun me die kaarten en laat me ook een keertje genieten!

smells
Gast
smells

ik verdien de passe partouts, omdat ik er in de 1e plaats nog nooit bij ben geweest. Daarnaast wil ik de conferenties, de beatbattle en natuurlijk de optredens niet missen omdat ik er zeker van ben dat ik veel ga leren in die dagen op het gebied van muziek en de muziekwereld.

just gimme those cards!!

Snoekmsh
Gast
Snoekmsh
Ik verdien het om deze kaartjes te krijgen omdat, ik echt toe ben aan iets leuks doen! Maar eigenlijk omdat ik iemand er heel erg blij mee kan maken. Ik wil ze graag cadeau doen aan iemand die heel erg veel en lang met hiphop bezig is. Hij is nu 21 en heeft een ingeving gekregen om nu serieus aan het werk te gaan met produceren. Hij is slechts een arme student en kan het zich niet veroorloven om de kaartjes te kopen. Ik houd zelf ook van hiphop. Laten we een deal sluiten. Jullie geven mij die kaartjes, en… Read more »
cherry
Gast
cherry

ik verdien deze kaartjes omdat ik de energie in mijn muziek op de juiste manier wil leren overbrengen. Gaan jullie me helpen?

Mr.HopsC
Gast

Ik verdien die kaarten omdat ik door alle school drukte in tijden geen goede muziek in real life heb gezien!

Stanley
Gast
Stanley

gewoom daarom.

Stanley
Gast
Stanley

*gewoon

Dina
Gast
Dina

Ik ben woensdag jarig en zou het GEWELDIG vinden als ik 3 dagen daarna nog mag door feesten op de Buma Rotterdam Beats festival!!!! <=)

Keke
Gast
Keke

Ik wil heel graag naar Buma Beats R’dam omdat ik graag weer iets qua muziek wil bezoeken na 3 maanden herstellende van een voorste kruisband operatie.

Neeltje
Gast
Neeltje

Ik wil heel graag naar de State-awards omdat ik kleine viezerik wil zien winnen. Wat een super toffe opkomende artiest is hij, zo eerlijk en oprecht.. Het zou een geweldig verjaardagscadeau zijn als ik daar donderdag heen kan 🙂

Kevin
Gast
Kevin

Ik wil graag met me broertje erheen. Hij is blind, en rapt sinds kort.. Hij is er erg trots op en zou graag conferenties en workshops volgen en mensen uit het vakgebied spreken om nog hogerop te komen. Ik steun hem hierin omdat ik merk dat hij heel erg uit zijn schulp kruipt hierdoor, en dat is heel mooi om te zien!

Martin
Gast
Martin

Omdat ik als twee druppels water op Action Bronson lijk (maar dan zwart en mager)

patrick nortier
Gast
patrick nortier

Ik verdien ze eigenlijk niet.ben best wel stout geweest dit jaar.maar ik zou ze toch graag willen hebben.alvast niet bedankt…

patrick nortier
Gast
patrick nortier

Ik verdien ze eigenlijk niet.ben best wel stout geweest dit jaar.maar ik zou ze toch graag willen hebben.alvast niet bedankt…

Suze
Gast
Suze

Geen sentimenteel verhaal van mij. Ik houd van hip hop en wil los gaan met mijn girls dit weekend

wpDiscuz