Prijsvraag: Win kaarten voor de film In Time

In de nieuwe bioscoopfilm ‘In Time‘ is tijd letterlijk geld. Op je 25ste stopt het fysieke ouderdomsproces en om in leven te blijven moeten mensen tijd vergaren. Tijd wordt uitgekeerd in minuten en je kunt het verdienen door te stelen of te erven. Het systeem is simpel: de rijken blijven leven en de armen gaan dood.

Op 3 november gaat In Time in premiere en jij kan hier gratis naar toe. Puna geeft 3×2 vrijkaarten weg voor de nieuwe actiethriller. Het enige wat jij hoeft te doen is in een comment te laten weten waarom jij deze vrijkaarten verdient. Kaarten kunnen in elke bioscoop in Nederland op 3 november gebruikt worden. Bekijk de trailer van ‘In Time’ op de vervolgpagina…

27 October

30 comments

Leave a Reply

30 Comments Aan "Prijsvraag: Win kaarten voor de film In Time"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
Jurr
Gast

ik vind dat ik de kaarten verdien omdat ik in mijn spontaniteit de eerste ben die hier een comment neerzet om te laten weten waarom ik die kaarten verdien haha, en natuurlijk omdat het me een keiharde film lijkt!

jod
Gast
jod

Ik moet die film gewoon zien dus ik wil die kaarten

Internet gangster
Gast
Internet gangster

Het zou toch absurd zijn om geen kijkje in de tijd te nemen in een wereld, waar je langer blijft leven door jezelf levens te kopen? Lijkt net video game en de high rollers winnen.

Jerry
Gast

ik vedien een kaartje waarom: ik kijk vaker naar puna.nl dan wie dan ook op deze site en hij staat altijd aan als ik even weg ben zodat ik daarna gelijk de updates kan volgens en wil deze film zoieso niet missen

sandertj
Member

Ik ben arm dus ik ga dood! Maar jullie kunnen m’n arme leventje wel veraangenamen door me naar die film te laten gaan! #dusdat

Jiri
Gast
Jiri

Ik verdien deze kaarten omdat ik al die romantische meuk in de bioscoop zat ben. Die films kijken slomer weg als twee neukende schildpadden die wiet hebben gerookt. It’s time for some action. It’s time for In Time!

Ronald
Gast
Ronald

Omdat ik 5 minuten van m’n leven spendeer aan deze comment, wil ik er graag (in) time voor terug.

KoenV
Gast
KoenV

Omdat ik weinig geld heb en dus niet lang meer te leven heb. De vrijkaarten zouden een waardig afscheid zijn van mijn bestaan.

Quentin
Gast

Time is ticking! dus die film moet ik zien!

Sergio
Gast
Sergio

Tijd is geld, tijd is leven, ik heb zeker tijd in mijn leven om de film te kijken, maar helaas geen geld, dus heb ik nou wel tijd om te leven? Ik verdien die kaarten, omdat de film dan antwoord geeft op de vraag die mij mijn leven lang bezig houdt. Het zou toch zonde zijn als ik in tijdnood kwam?

Henny
Gast
Henny

Ik zou graag kaarten willen winnen om te zien wat nu een minuuut van je leven kost!

Sander Kruis
Gast
Sander Kruis

Ik wil er graag heen om dat ik figurant in de film ben :-P!

Heleen Haarsma
Gast
Heleen Haarsma

Gewoon omdat Justin zo lekker is, it’s as simple as that!

T
Gast
T

Ik wil ze gewoon hebben omdat het kan, sorry omdat het zomaar zou kunnen !

zielig
Gast
zielig

Ik wil ze NIET omdat ik ze niet krijg!

justin!
Gast
justin!

Ik moet er heen omdat ik altijd te laat ben.

Sander Potstra
Gast
Sander Potstra

Om mijn relatie met mijn huidige vriendin te behouden….

Jouke Wijnstra
Gast
Jouke Wijnstra

Dan kan ik eindelijk eens uit dit gat weg om gratis een film te kijken, hij wordt hier niet eens gedraaid…..:S

DeLastigste
Gast
DeLastigste

Ik ben ondertussen al 27 maar mijn werkelijke leeftijd is 25, ik probeer te surviven en bega een misdaad door tijd weg te geven aan jullie. Elke minuut telt en ik probeer wat tijd terug te verdienen. De corrupte politie wil me zeker in de kraag vatten omdat ik wat extra tijd wil pakken van het systeem. De rijken hebben alle luxe en ik heb? Juist … Niks … Want ik moet het allemaal verdienen net als die bioscoopkaartjes. Tijd is geld! Hope to stay alive and this comment is ‘In Time’.

Ropa
Gast
Ropa

Ik hoop dat ik nog In Time ben met mijn comment.

maleeq
Gast
maleeq

ik vindt dat ik de kaartjes moet hebben zo dat ik kan zien hoe ik tijd moet doven na me 25ste en heb een meid beloofd om naar de film te gaan en ze zei dat ze naar in time wou dus komt ook nog eens goed uit

in time!
Gast
in time!

kijk naar me naam, dat zegt genoeg…

goonie
Gast
goonie

omdat ik die pro evolution prijsvraag waarschijnlijk niet win

Ella
Gast

Ben ik nog op tijd?!…

Jasper
Gast
Jasper

Omdat ik dagelijks vele uren spendeer met het kijken van de trailer. Ik ben zelfs zo verslaafd eraan geworden dat ik mijn school ervoor op heb moeten zeggen, mijn vriendin me heeft gedumpt, en mijn eigen moeder me niet meer wil kennen. En dat terwijl mijn toekomst nog zo goed bleek te zijn.. Maar ik kan me gewoon niet bedwingen! IK MOET DIE FILM GEWOON ZIEN!

Kimberlo
Gast
Kimberlo

Tijd is geen geld, tijd is leven. Come on man, kan niet lang wachten!

Twenty4seven
Gast
Twenty4seven

Ik zou graag tickets winnen omdat ik wel tijd maar geen geld heb om te gaan!

R.S
Gast
R.S

Because Time is Money and i don’t have Time

Remco
Gast
Remco

Ik verdien deze vrijkaarten omdat ik wel benieuwd ben of ik in zo’n wereld wel langer zou willen leven, of je nog wel kunt genieten van het leven. Je bent je leven niet zeker. Als je probeert te stelen van iemand kun je worden neergestoken etc. door diegene die zichzelf en zijn bezittingen probeert te beschermen en zelf kun je ook constant het slachtoffer van een (dodelijke) roofoverval worden.

Madieke
Gast
Madieke

ik heb de trailer gezien en wil de film echt zien, hij lijkt me super, net als justin timberlake….

wpDiscuz