Prijsvraag: Win kaarten voor Hiphop Vandaag in de Paradiso

Op woensdag 26 januari heten wij je graag welkom in de Amsterdamse Paradiso bij Hiphop Vandaag. Vanaf 19.00 uur vieren die avond Boef en de Gelogeerde Aap, Zo Moeilijk, Fresku, Kleine Viezerik, Sticks, Rico, Dret & Krulle, Typhoon, Tastic, M.O. & Brakko, Hef, Adje, Crooks en natuurlijk Kleine Jay & Cartes de opmars van hiphop, het nieuwe regime onder de hedendaagse jeugd. Kaarten zijn voor €15,- verkrijgbaar bij de bekende voorverkoopadressen of online te bestellen.

Wij vieren dit feest niet graag zonder de trouwe bezoekers van Puna.nl en geven 10 x 2 toegangskaarten voor Hiphop Vandaag weg. Wil je in aanmerking komen voor deze prijs? Vertel ons in een comment naar welke act jij die avond het meeste uitkijkt en waarom. De tien leukste comments vallen in de prijzen!

20 January

110 comments

Leave a Reply

110 Comments Aan "Prijsvraag: Win kaarten voor Hiphop Vandaag in de Paradiso"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
Robbin
Member

Sticks: De eerste zullen de laatste zijn als bijbelse verhalen, dus mijn laatste rijm neemt vandaag de eerste plaats in.

En Boef en de Gelogeerde Aap: Zoveel zout op je ei als ontbijt, lijkt vreemd. Als vreemde eend in de bijt, is het sowieso vreemd om te zien hoe een eend in de bijt, in beide benen bijt, en wegrijd in een eend die kevers vermijd

eindbaas
Member

Ik kijk het meest uit naar FTG. Ik heb ze nog niet als geheel gezien, en dit is deideale kans nu Wij Zijn bijna uit is. Verder kijk ik ook uit naar Kleine Jay & Cartes, boys uit mijn home town. Zij hebben misschien niet het beste album, maar zijn live wel altijd hard. Ik hoop dat Belly de hond ook komt.

yesmanyesja
Gast
yesmanyesja

De mannen uit Zwolle Sticks en Rico, met name door opgezwolle ben ik nederlandse hiphop gaan luisteren, heb ze al meerdere malen live gezien en het is gewoon een bepaalde stijl hiphop in NL waar weinig aan tippen.
ik mis in deze hiphopscene zeker nog de beats van delic, maar de fakkelteit groep is toch wel echt het dopeste, komen voor mij uit het Verre Oosten.
alle artiesten zijn voor de rest dope, zieke line-up, vooral fresku is naast de fakkelteit groep ook echt een naam waar ik voor zou gaan.

bless.

Remco
Member

Voor wij zal ik er niet naar toe gaan?
het meest kijk ik uit naar Boef en de Gelogeerde Aap. Een van de weinige artiesten die zo vernieuwend komen met iets wat niemand doet.
ben meer dan benieuwd!

Daan vd Berg Jeths
Member

Ik kijk ook het meest uit naar Boef en de Gelogeerde aap, waarom?
Omdat boef en de aap heel heel heel hard aan het werken zijn geweest de afgelopen maanden, ze komen met een album en hebben clips geschoten..
Ik vind dat ze erg tof omdat ze een eigen stijl ontwikkelen en niet meelopen met de kudde..
Dat beloont zich dan met een contract bij TopNotch, FTG en natuurlijk ook met een plaatsje tussen de andere grote namen die optreden bij Hiphop vandaag in de Paradiso!

afusensi
Member

Boyz In The Hood. Simpelweg een van de dopeste Hip Hop crews van Vandaag. Hoop dat er ooit nog een album van verschijnt. Zo niet hoop ik erbij te zijn! Peaceeeeeeeeeee

edwindv
Member

Fresku. Ik heb filmpjes gezien op internet van Twijfels live bij Definitie van Dopeheid en daar kreeg ik echt kippenvel van. Als ik dat in straks mee mag maken, dan lijkt het me echt tof! Verder vind ik fresku gewoon inspirerened, zijn teksten. Ik kan me erin vinden!

Jasper
Gast
Jasper

Phreako Rico, deze man is zo onvolgbaar, dat het weer geniaal is, die man heeft zo’n vage vocabalaire in z’n kop zitten, té dope. Ik durf nu al te zeggen dat het solo album, hét album van 2011 wordt. FTG, kunnen zij komen, ik zeg nee. Big up Puna!

John Karton
Gast
John Karton

M O en Brakko want die zorgen voor een onvergetelijke avond! En bij zieke zuiden waren ze ook al zo hard en dope. wil die mannen zeker nog een keer live zien

Melina
Gast
Melina

Zo Moeilijk!!
want stiekem hoop ik dat Kabel er ook bij is en dan gaat de dak er sowieso vanaf^^

en niet vergeten,

alleen maar FTG alleen maar FTG

katjang
Gast

Ik ga niet kiezen.
Want als ik er heen ga ik ook voor alle acts want dit zijn natuurlijk top acts.
Graag zou ik er dan ook bij willen zijn zodat het een geweldige avond word.
En om een geweldige avond te krijgen hoor ik er natuurlijk bij haha.

Murrayz
Member
Welke de beste act wordt? Niet om te slijmen, maar jullie hebben de top van Nederland daar staan. Zowel opkomend talent als Boef en de Gelogeerde Aap en Tastic, als middenmoter (Kleine Jay & Cartes, Hef, Adje en Crooks), als hardcore Nederhoppers: Zo Moeilijk, Fresku, Sticks, Rico enTyphoon. Last but not least is de echte echte hiphop uit de Bijlmer aanwezig vertegenwoordigt door M.O. & Brakko en Dret & Krulle. Moet ik toch een keuze maken dan ga ik voor Dret & Krulle, zij maken er een beestenboel van en breken de hele tent af. Mochten zij samen met hun… Read more »
Brian van dijk
Gast
Brian van dijk

Boef en de gelogeerde aap: ik en een vriend hadden kaarten gewonnen voor wij zijn release party en ik was helemaal kapot blij, maar het was helemaal in Tilburg en mocht ik er niet heen… Dit zou het weer helemaal goedmaken! Ik baal zo facking hard,

En natuurlijk de rest van de fakkelteitgroep niet te vergeten!

BiggieFatBoy
Gast
BiggieFatBoy

Tastic , Als hij een show geeft knikken de meesten oke. Ik wil daar ook bij horen

jappie
Gast
jappie

Fresku! ik woon net als hem in eindhoven hopelijk ken ik met hem meerijden naar paradiso!
Hij is de beste rapper naar mijn mening en dopste live act!

Panna
Gast
Panna

Ik kijk het meeste uit naar een optreden van SamenSterk. Zij zijn één van de nieuwe pioniers in de Nederlandse rapscene met veel upcoming artiesten, maar ook MCs met ervaring zoals MO en Brakko. Ze hebben de laatste jaren hun stempel gedrukt op bijv de grote prijs van Nederland.. Ik wil zien hoe deze mannen zich staande kunnen houden tussen de meest toonaangevende rappers van dit moment dus wil ik graag naar Hiphop Vandaag!

Blunt_Trauma
Gast
Blunt_Trauma

Ik kijk het meest uit naar Kleine Jay omdat hij ook een passie voor blowen heeft

Marc
Gast
Marc

Ik wil graag de volgende artiesten zien:

Sticks: de meeste beschouwen hem als een rapper, ik beschouw hem als een filosoof.
Rico: Tja, altijd zijn eigen stijl en komt gewoon keihard op die beats.
Boef en de aap: Aap heeft zeker harde lines op zijn eigen manier, en dan komt Boef er nog eens overheen met die keiharde dubstep beats.
Ongelovelijk gewoon.

Kortom: Sticks, Rico Boef en de aap is gewoon keihard knallen in Amsterdam.

R.P.B.
Gast
R.P.B.

Cartes! ”Een allochtoon blijft bestaan bij het verbieden van zijn naam..” Zomaar een voorbeeld van de vele hele dope teksten van deze man. Het is weinigen gegeven technisch goed te rappen met doordachte teksten en waarbij de flow lijkt op een drumsolo over de beats! DAT is wat ik support! DAT is waarom ik die kaarten wil! Nu maar hopen dat Fresku niet meeleest, want eigenlijk gaat dit commentaar ook 1op1 voor hem op!

WouterTBLM
Gast
WouterTBLM

Boef en de gelogeerde aap, hoop dat er dan weer zo’n kerel als een maniak het podium op komt rennen.
Boef en de aap al tijden gereed, paradiso gaan ze zoiezo ook dit keer opnieuw rocken met hun dampende beats en de verse lyrics van de gelogeerde aap.
Of hij nou helemaal bij de apen gelogeerd heeft weet ik niet maar hij is wel crazy op stage maing.

robert043
Gast
robert043

Fresku!
Hij is gewoon zichzelf, dat vind ik superdope! Heb Fresku nog nooit zien optreden, lijkt me geweldig! Verder zou ik er gewoon heel graag bij zijn, de line-up is TOP!

Baas
Gast
Baas
Iedereen. Come on man, Boyz In De Hood omdat Hef weg is van Street Knowledge, omdat Crooks te lang niks van zich heeft laten horen (alleen Ring om je vinger) en omdat Donis z’n freestyles HEEL hard gaan. Fresku en Fakkelteitgroep zijn gewoon classic rappers, daar hoef ik niet eens woorden over vuil te praten. KV, nog nooit op stage gezien, ik denk dat hij wel rockt.. KV is de toekomst man, met een paar hits heeft hij de game bijna al op slot. Ik kijk er gewoon heel erg naar uit, en ik kan niet wachten tot dat ik… Read more »
oswa
Gast
oswa

allus je weet toch allemaal leipe shit ouwe ze flowe allemaal wel weetje. Ze zijn stuk voor stuk allemaal aan anders konden ze ding nooit doen toch? word leipe torrie gezet noh?!

patrick
Gast
patrick

boyz in de hood moet ik sowieso nog een keer samen gezien hebben.

tastic van samensterk is de hardste nieuwkomer (had ook de prijs rookie of the year van state awards moeten winnen)

de mannen van fakkelteitgroep zijn gewoon bazen, zijn ze ook altijd al geweest

Fresku is qua lyrics een van de hardste van Nederland (de hele line up trouwens)

Kleine viezerik heb ik nooit echt gechekt en zie dit als een kans

en ik zag ook dat kleine jay & cartes aanwezig zijn, ook keihard

Thijs
Gast
Thijs

Kleine Jay en Cartes:

De energie die deze gasten brengen naar een podium is bijna niet te evenaren.
Ook zijn de tracks lyricaal erg sterk en komen live ook goed over op het publiek.
Laatste keer dat ik ze gezien heb was echt tijden geleden dus ik MOET hier gewoon heen, kan niet wachten om deze mannen weer eens live op te zien treden.

RobinS
Gast
RobinS

Typhoon.,.
Deze man.. lyrisch geniaal en ik voel dat hij het meent.
Als ik deze man luister, krijg ik spontaan energie, en dan zie ik hem nog niet eens live…Dit wordt Tijd!

JimboBeats
Gast

1+1=3 dus die kaarten zijn voor mij!

.......
Gast
.......

het gaat mij niet echt om de acts maar vooral om die eerste 5 jaar mooi af te sluiten.

Ik kijk toch het meest uit naar dret en krulle, dit komt door het intervieuw met 3 voor 12 🙂

kaptein
Member

Ik kijk het meest uit naar iedereen want dit is een uniek concert, met een unieke samestelling van meest veelzijdige hederhop artiesten,uit alle hoeken van het land.Van Zwolle naar Damsco tot D’Bosch, dit is precies waar ik van hou. Juist mijn fovorite top 3 van Nederland ( FTG, Samensterk, Cartes & Kleine Jay) en dan ook nog door PUNA gehost. Ik check jullie site elke dag, altijd vet, altijd vers, elke dag wat nieuws.Dus ik ga helemaal los als ik erbij ben word echt super avond!

JRY
Gast
JRY

Ik TWIJFEL er geen seconde aan naar welke act ik het meeste uitkijk, natuurlijk die van FRESKU! Dopeste rapper in de scene op dit moment, een van de weinige die realiteit brengt. En natuurlijk eindjûh dû gekstûh!

rikiano
Gast
rikiano

RICO,blijft de hardste rapper qua flow delivery en lyrics
groente de juiste brocolie die ik verkruimel in overmatig nicotine vitamine gebruik

RBN
Gast
RBN

ik kijk het meest uit naar kleine viezerik! hij is hard bezig de laatste tijd en ik kende eigenlijk alleen zijn muziek, maar niet hoe hij als persoon is.. nadat ik t filmpje heb gezien van abovt heb ik echt bewondering gekregen voor hem!
ik zou hem graag willen zien tijdens een optreden!

dubbeloo
Gast
dubbeloo

Hef. omdat ik dankzij hem gewoon opme slippers binnen kan komen.

alex verhoeve
Gast
alex verhoeve

tijdens 15 jaar topnotch ben ik de eerste avond helemaal losgegaan, gestagedived alles!! bij de 2de avond door me rug gegaan terwijl ik een beetje chill stond mee te bouncen op de fakkeltijdgroep! daarom kijk ik het meest uit naar FTG om daar ook nog is een keer helemaal los te gaan!

JS
Gast
JS

Tastic.

Van alle optredens heb ik alleen nog nooit een optreden van Tastic en van KV gezien. Naar die twee kijk ik daarom het meest uit.

Aangezien er gevraagd wordt naar een keuze, kies ik uiteindelijk voor Tastic, omdat ik vind dat hij een eigen style heeft. Als Zuid-Hollander geniet ik van zijn muziek en ik hoop dat het buiten de provincie ook gewaardeerd wordt. Ik ben benieuwd naar zijn optreden en naar de reactie van het publiek.

TheMosDefinite
Member

kon ik maar een comment plaatsen… jammer lukt niet

TheMosDefinite
Member

ze zijn allemaal top. Mo en brakko breken hun breins voor hun rijms en houden het simpel en plain. dret en krulle laten iedereen weten dat zuid oost niet geluidloos is. hef adje en crooks geven ons kennis van de streets. sticks rico typhoon en zo moeilijk gaan naar huis met een schatkist vol met chicks. kleine jay en cartes nemen de beker mee. kleine ice man vieze gaat natuurlijk los, n zie de boy. boef en aap halen de dak eraf. tastic brengt flavor, puna is de baas. ik wil graag 4 ticketz

KWOLD
Gast
KWOLD

Rico!!

deze man doet er gemiddeld meer dan een week over om één lijn op papier te zetten….PURE PERFECTIE

De rest is ook een zieke beestenboel, echt zwaar respect voor deze party!!

en ik moet er wel heen, zou de enige goede reden zijn om de volgende ochtend geen hertentamen spanish te maken!

Steff
Gast

ALLEMAAL

Hef,FTG boef en de aap.
grote inspiratiebronnen voor me, door deze bazen ben ik zelf gaan spitten.
Lijkt me echt aight om ze in het echt te zien performen.

daanaz
Member

KV, en dat behoeft geen uitleg.

Heav94
Gast
Heav94

Ik Kijk het meeste uit naar Boef & De Gelogeerde Aap, omdat de combi van Dubstep en Hiphop bij hun zo hard is. Daarom.

Randystyle
Gast
Randystyle

Hef,Adje,Crooks hun zijn die vieze shit
toen hef in tilburg was brak hij af man , wil die shit een keer meemaken met 2 broeders erbij. Boys In The Hood

RaisedOpgezwolle
Gast
RaisedOpgezwolle

ik kijk het meeste uit naar sticks/rico: ik luister sinds 3 á 4 jaar naar nederlandse hiphop. puur door 1 filmpje van de buitenwesten tour (met name opgezwolle) ben ik van de muziek gaan houden. ik ben 1 keer bij een optreden van fakkelbrigade geweest . . en die mannen ROCKEN de stage letterlijk. conclusie: sticks/rico hebben mij overgehaald tot de hiphop.

ook verheug ik me op boef en gelogeerde aap: dubstepp > gruwelijk.
dubstepp als beat (en daar ook nog eens goeie teksten overheen: onbeschrijvelijk.

(fresku is natuurlijk ook een baas)

peace.

IDC
Gast
IDC

Fresku: omdat ie zo ver vooruit is gekomen qua muziek de laatste tijd wil ik ‘m graag eens live zien

Jack
Gast

Ik kijk het meeste uit naar Boyz in the hood.
Waarom? omdat het viessss gaat worden!

ewaass
Gast
ewaass

Fresku meannn, omdat die spiits gewoon niet normaal zijn en vind hem gewoon kkhard. Ik zou graag een keer met mijn vrienden naar een hiphop feest gaan en wil me verjaardag daar vieren.

swaggaboyham
Gast
swaggaboyham

fakka boyz wrm geen keizer ofzoo

D
Member
deze shit is gewoon knetterhard, in mijn ogen zijn dit alle artiesten wat met goeiie muziek naar voren komen in de NL hiphop, of beter gezegd, ze komen naar voren met de beste NL hiphop van nederland, zowiezo fakkelteitgroep, ik heb hun jammer genoeg nog nooit live gezien, maar dat komt ook omdat ze hier in limburg nooit zo iets groots organizeren, ze zijn zeker wel eens in limburg geweest, maar niet met samensterk+fresku+kleine viezerik en niet te vergeten cartes en kleine jay maar ja ik zou voor 100% voor dit dikke hiphop feest naar paradiso komen want volges mij… Read more »
stefan
Gast
ik kijk uit naar de fakkelteitgroep, puur omdat ik puna erg vet vind en ik vind fakkelteitgroep erg vet, gruwelijk dat die 2 samen komen. ik ben puna dankbaar voor het feit dat ze echte hiphop inzien en voor fakkelteitgroep als hoofdact gaan ipv een hiphopclownsact waar je er genoeg van hebt. Haten is makkelijk, liefde is moeilijker. Maar het is wel tijd voor wat liefde voor puna + ftg = liefde voor echte hiphop = ik wil liefde met jullie delen bij dat feest + helaas wil de bank minder liefde met mij delen = zou fijn zijn als… Read more »
leroy
Gast
leroy

boef en de gelogeerde aap en fresku (die ene gast uit oude bok Check it) zijn van mij betreft een act waar ik naar uitkijk daarnaast ook de hele set up van FTG en de totale line up want dan weet ik wanneer ik naar binnen moet crowdsurfen (maar ja dat kennen ze niet dat betekent dat je gerust op je bek gaat)

en niet te vergeten de reis naar paradiso en het ophalen van je spullen

Mustafa Arik
Gast
Mustafa Arik

Ik wil weten hoe vies HEF in het echt kan zijn, en als ik al die namen zie is dit zeker wel de beste nederlands talige hip hop feest aller tijden , IK moet er gewoon bij zijn

wpDiscuz