Prijsvraag: Win kaarten voor de releaseparty van Rico’s Irie op 19 april

RICO.DETEST2
Het Hedon te Zwolle presenteert op 19 april de releaseparty van het langverwachte reggaealbum ‘Irie’ van Rico en A.R.T. Ben jij al fan van Rico en A.R.T. sinds de classics van Opgezwolle en kan jij niet wachten om dit album te horen? Dan is dit je kans, want we mogen namelijk 10×2 kaartjes weggeven voor de releaseparty!

Het enige wat je moet doen is in de comments laten weten, waarom jij 2 kaartjes verdiend! De meest originele comments komen in aanmerking voor kaartjes.

Het album is nu te pre-orderen via iTunes en kaartjes voor de releaseparty zijn natuurlijk ook hier te verkrijgen.

10 April

66 comments

Leave a Reply

66 Comments Aan "Prijsvraag: Win kaarten voor de releaseparty van Rico’s Irie op 19 april"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
Mems
Gast
Mems

Altijd een grote fan van Opgezwolle geweest, 1 van de redenen dat ik Nederhop ben gaan luisteren.
Ik kan niet wachten op ze album en heb em al gepre-ordert..

Jitze Oosterhof
Gast
Jitze Oosterhof

Ik maak kans op deze kaarten omdat ik in Zwolle woon en ik dan zelf niet van de bank af hoef te komen om kaarten te halen bij Hedon…

robin torsius
Gast
robin torsius

Nog nooit van hem gehoord, dus misschien moet ik het juist daarom wel horen

pat
Gast
pat

omdat ik zwollenaar ben natuurlijk

Martijn
Gast
Martijn

Als ik Rico hoor moet ik er bij zijn,daarbij luister ik al lang naar opgezwolle !
En ik wil graag die 2 kaarten winnen voor de release party ! 🙂

Garduna
Gast
Garduna

Reden waarom ik erbij wil zijn? Is toch vanzelfsprekend?!

Xander
Gast
Xander

Ik en een vriend zorgen ervoor dat het dak bij deze releaseparty er af gaat, wij zorgen ervoor dat hedon dakloos wordt zoals een NAAKTSLAK!

Nacho
Gast
Nacho
Waarom ik 2 kaartjes zou moeten winnen? Iedereen kent Rico natuurlijk en iedereen is hier ook een fan van hem en opgezwolle. Wat een toeval. Ik heb alleen toen ik naar mijn computer rende om deze comment te schrijven van alles meegemaakt. Naast dat ik de 10 km binnen het hele uur heb gelopen, heb ik ook mijn billen in 1 keer afgeveegd met mijn verkeerde hand. Wat voor de echte kenners natuurlijk een hele prestatie is. Naast het achterna gezeten te worden gezeten door 10 honden en 12 gillende teven. Ben ik een breakdance battle terecht gekomen die ik… Read more »
NoWomanEnikbenzaterdagvrij
Gast
NoWomanEnikbenzaterdagvrij

Omdat ik misschien één van de blankste personen ben die naar hiphop EN reggae luistert.

BasBuis
Gast

Ter intro niet zeuren het is mea culpa dat ik kalm als een opa positieve vibes over geld van een man en vrouw breng als laatste zoals omega maar we komen terug. Je weet, graag wil ik die kaarten

Tobias
Gast
Tobias

Omdat ik rico er even op wil wijzen dat hij een jokkebrok is, in gebleven van opgezwolle zegt ie letterlijk: ‘We cruisen niet in een BMW maar op een BMX fiets’, maar ik zag met dat interview van jullie wel dat hij een BMW rijd.

to1234
Gast
to1234

Van Freako rico naar I-rico I like it!!!

Mensus
Gast
Mensus
Vroeger, toen Opgezwolle nog de standaard was en mensen je uitlachte als je vroeg: ‘hee ken je Opgezwolle?’ Goddomme. Hoe kon je van hiphop houden en Opgezwolle niet kennen? Dat waren de tijden, alles was simpel, alles cool, geen stress. Shit was Irie knawmean. Ik was vrij als een vogel, dus regelmatig was ik die duif die Ricohhh Ricohhh riep. Hedendaags zit ik zo laag op de piramide van maslow dat een avondje hiphop in Zwolle (wat vroeger vanzelfsprekend was) nu in twijfel getrokken wordt vanwege financiële hetzes. Waar ik voorheen elektrostress als een wezenlijk probleem zag noem ik het… Read more »
Vinny
Gast
Vinny

Omdat ik het zelfde heb meegemaakt en mijn lasten zijn verminderd naar het horen van Naaktslak

Remy
Gast
Remy

*verdient. Daarom!

m.b.g.
Gast
m.b.g.

Heb rico altijd al een baas gevonden, toen ik hoorde van zijn reggea album kon ik niet wachten.. het duurde helaas een tijdje, maar ik weet zeker dat het de moeite waard is geweest. Ik ben erg benieuwd en hoop de 19e met het gevoel van vrijheid de nummers tot mij te nemen 🙂

Alleen Maar
Gast
Alleen Maar

Omdat ik sinds de dag van de pre-order al it te wachten op Irie. Omdat ik Ooit, Je Weet en Naaktslak nu al constant op repeat heb staan en omdat ik de man Rico nog nooit live heb gezien. FTG funk

marco
Gast
marco

Omdat rico the shit is en hedon zwolle ook, en ben mega benieuwd naar zijn nieuwe plaat, ook erg blij dat hij zijn cd release in de hedon houdt waar anders ook 😉

Alleen Maar
Gast
Alleen Maar

@ Mensus +1 man! Hard

Ra
Gast
Ra

Want…. ik ben niet je alfa-man, niet je werkgever, niet je directeur, ik ben Omega!
Dus heb niet zo veel Geld, dat is gedeeltelijk wel Mea Culpa omdat ik vaak Irie ben maar ik ga Niet Zeuren, ik blijf Kalm als een Zombie of een Naaktslak en breng Positieve Vibes mee!
Misschien dat dat Ooit verandert maar Je Weet, waarschijnlijk ben ik zo totdat ik een Opa ben.

Timo
Gast
Timo

Omdat ik graaaag wil chille op ze nieuwe vibe! 18april komt een goede vriend terug uit jordanie hij is daar een jaar geweest. 19 april zou perfect zijn om zijn terugkomst te vieren met irie! Zijn nummers die tot nu toe te beluisteren zijn klinken relaxt chill vernieuwend! Lets partyyyyy

niggi
Gast
niggi

rico heeft de moeilijkste teksten in de game die alleen geschoolde junkies begrijpen

Michelle
Gast
Michelle

Ik een blauwvinger (zwollenaar) ben, fan van Rico (in eerste instantie niet heel enthousiast over zijn reggae plan, maar na het luisteren van naaktslak helemaal verkocht) en ik graag in Hedon kom, maar er helaas nog niet ben geweest vanwege de verbouwing van ons net gekochte huis! Deze release is een hele goede reden om alsnog snel Hedon weer onveilig te maken!!! : )

Nicole
Gast
Nicole

Omdat ik nog een goed excuus nodig heb om onder een suf verjaardagsfeest uit te komen. Help me out here!

Menno
Gast
Menno

Omdat mijn homie Benjamin groot fan is en ik hem dit gun

Maarten Ij
Gast
Maarten Ij

Omdat Rico toch eigenlijk wel mij wijze levenslessen heeft geleerd. Zo sprak de oude wijze man ooit; ”En mocht er iets zijn, vertel m’n voicemail
Want ik chill, zet m’n mobiele telefoon op tril”. Mijn leeftijdsgenoten (ik 17 jaar) zitten alleen maar op hun mobiel, zij volgens de levenslessen van een andere wijze man die ooit op een internethit zei: ”Stay connected”. Maar dan zit ik glimlachend te chillen, zonder de druk te voelen om always connected te zijn. I-RIE

Cross
Gast
Cross

Om Rico+ART te prijzen, reggae opnieuw herrijzen en ritme te bewijzen

Sjan
Gast

Ik koop mijn eigen kaartje, maar ik wil graag mijn vrienden ook laten genieten van de flexe zwolle vibes van Rico.
Gastvrij Zwolle in een term uit een VVV folder, maar ik win graag 2 vrijkaartje en neem wat randstad tuig mee om te laten zien hoe we het hier doen!

SV
Gast
SV

omdat ik alles van Rico luister van opgezwollen tot opgeduveld alles wat hij aanraakt veranderd in goud voor mij en na naaktslak en je weet
ben ervan overtuigt dat het zelfde gaat gebeuren met dit album van Rico + ART

Jasper
Gast
Jasper

Rico kan wel wat energie en support gebruiken op t podium, vandaar dat ik ‘m dat 19 april tijdens het optreden zal geven doormiddel van een pakje fruitella; z’n dagelijkse portie fruit. Ik die kaarten niet winnen = fruitloze-Rico op ‘t podium van Hedon. Dat wil toch niemand?!

Luc
Gast
HALLO! Een vriend van mij is letterlijk naaktslak, als ik hem een avond je een huisje kan geven, of een verbouwde zaal waar het dak afgaat, dan vind hij ooit wel weer iets moois, zoals geld bijvoorbeeld. Maar ach, mijn opa zei ooit: blijf kalm en niet zo zeuren. Zoals je weet brengt Rico positieve vibes, daar houd ik wel van en daarnaast loop ik de laatste tijd door mijn stad als een zombie, dus ik zou het fijn vinden om er even uit te kunnen naar een goed feestje met rico & A.R.T en daarna komen we terug in… Read more »
Carl Gustav Jung
Gast
Carl Gustav Jung

Haha, normaal zegt bijna niemand wat en nu in één keer beginnen ze allemaal te antwoorden.

Danny Broer
Gast
Danny Broer

Omdat ik wel met regelmaat comment en al sinds Spuugdingen op de Mic fanboy ben van de man in kwestie. Zou met veel plezier nieuw materiaal live willen aanhoren. Kom maar op met die ticket(s).

NVE
Gast
NVE

R – Rico
I – Irie
C – Classic
O – Opgezwolle

Zonder mij is die release party gewoon niet compleet, dus lijkt me heel simpel, toch?!
en ik heb geen money voor die shit G

Shakira
Gast
Shakira

Dat is ff balen, met al die geposte quotes ga ik het definately al niet halen. Met een dik verhaal zal ik hier de show ook niet stelen, want, I must admit, dat doen er hier al velen. De handdoek gooi ik echter niet in de ring, muziek van o.a. Sticks, Ty en Rico zijn toch echt mijn ding. Met de tickets maak je me heel blij, soooo… hep ie er twee voor mij?

Wouter
Gast
Wouter

Zodat ik daarvoor eerst naar plato in Zwolle kan gaan om die fucking harde 7″ te halen! Ik kom uit Groningen dus als ik dan terug kom kan ik mensen hier ook een beetje enthousiast maken voor die shit.

Johannes Gerardus Teunissen
Gast

omdat ik veel moeite heb om in slaap te vallen, en een live concert van Rico zal me iets geven om over te dromen.

Jason Muilerman
Gast
Jason Muilerman

Omdat ondanks de rivaliteit van de Deventerse en de Zwolse voetbalclubs hip-hop de mensen samenbrengt!
Ik ben onwijs fan van de Zwolse mannen, en bij uitstek van Phreako Rico.
Door de hip-hop ben ik weinig meer gaan geven om het feit dat ik een Deventernaar ben en andere mensen misschien wel uit Zwolle ( of ergens anders natuurlijk! ).
Dat vind ik prachtig, en het feit dat ik Rico nog nooit live heb gezien maakt mijn wil om bij deze release party aanwezig te zijn alleen maar groter!

Patrick
Gast
Patrick

ik kom vanuit het verre oosten (drenthe, tegen duitse grens) naar het echte verre oosten!!!! Zwolle

Thijs
Gast
Thijs

Omdat ik uit Groningen kom en met alle liefde naar Zwolle reis om iemand te horen die twintig maal zo hard komt als Kraantje Pappie en consorten.

Quintero
Gast
Quintero

Op dat moment 8 tentamens achter de rug, wat zou het mooi zijn om dat te beeindigen met beats van Rico & ART, hoog in de zone main, op zn snoopies.

freakdeflow
Gast
freakdeflow

Omdat ik mijn laatste zakcentjes al gebost heb op een abbonementje voor het buitenbad. Daarnaast kan ik me geen betere plek voorstellen om klokslag twaalf 420 mee in te luiden!

Jeremy
Gast
Jeremy

omdat ik vroeger samen met mijn moeder naar de winkel ging om een fysiek exemplaar te kopen van het album

Jurre Henni
Gast
Jurre Henni

Omdat ik met alle plezier vanuit amsterdam naar zwolle af zou reizen voor deze gelegenheid

Shanita
Gast
Shanita

Omdat rico motherfucking awesome is en omdat je reggae met “ae” schrijft.

Jesse De Jager
Gast

Al jaren word ik geinspireerd door rico en de rest, of ik nou met een fakkel in de shop opgezwolle door me headphones pomp of over straat loop met de heerlijke instrumentale muziek van het album ftg volume 4.5 altijd weten ze me te inspireren en ben ik onder de indruk! Alleen maar ftg!

Niels Pijp
Gast
Niels Pijp

Yes yes! Hard gaan op de beats van A.R.T. en de teksten van Rico met mijn maatje! Kan niet wachten op het album

Jelke
Gast
Jelke

Omdat ik met liefde m’n veters strik om buitenwesten te raken in het verre Oosten!

Willem
Gast
Willem

Snoop Dogg of moet ik zeggen Lion, kan pikken, maar Rico kan Spitten.

ENGELHART
Gast
ENGELHART

sms snotaap.

wpDiscuz