Prijsvraag: WIN Kaarten voor Slaughterhouse in de Melkweg!!

Melkweg presenteert op woensdag 20 januari 2010 een exclusief concert van Slaughterhouse! Ben jij al jaren fan van Joe Budden, Royce Da 5’9, Crooked I en Joell Ortiz? En wil je ze graag een keer Live meemaken? Dan is dit je kans! Wij van PUNA.NL mogen namelijk van de Melkweg 2×2 kaarten weggeven.

Wil jij ook een prijs winnen, drop dan een comment waarin jij uitleg geeft op de volgende vraag;

Waarom zou jij aanwezig moeten zijn bij Slaughterhouse in de Melkweg?

De meest originele comments winnen een prijs!! Dus drop een comment en maak kans op 2 kaarten…

Ps. Je echte e-mailadres invullen bij de comment, anders kom je niet in aanmerking voor een prijs!!

5 January

144 comments

Leave a Reply

144 Comments Aan "Prijsvraag: WIN Kaarten voor Slaughterhouse in de Melkweg!!"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
Whatitdo
Gast
Whatitdo

Joel ortiz is f*cking vet "my fat belly still jiggles when i laugh n*gga" xD

kamemako
Gast
kamemako

geen daden hiero, maar woorden door 4-o!

tobias
Gast
tobias

omdat ik tot nu toe bij alle amerikaanse hiphop acts in nl ben geweest en nu graag ook deze wil zien, Ik heb altijd veel joel ortizz, en royce da 5'9 geluisterd en wil nu graag ook zien of ze ook zo goed zijn live.

Jaap
Gast
Jaap

Ik heb altijd al in een slachthuis willen werken, dus moet ik hier bij zijn om ze de kunst af te kijken.

SGrin
Gast
SGrin

hahahahahahahaha, goede comment

Whatitdo
Gast
Whatitdo

Omdat ik niet een fucking harde gebeurtenis in de rap historie wil missen.
win nooit wat 😐

Olaf Himsesh
Gast
Olaf Himsesh

No maar even serieus toch, als ik hier niet bij ben dan ga ik drie onschuldige burgerslachtoffers maken. Het is voor jullie eigen bestwil Puna. Jullie willen dat niet op jullie geweten hebben.

ps:
ik gooi shit tegen jullie kantoorraam. wattisserrrrr

Whatitdo
Gast
Whatitdo

Omdat ik niet een van de vetste optredens in de Nederlandse hip hop historie wil missen.
Win nooit wat 😐

Hip-hop
Gast
Hip-hop

Ik ben geen rapper, ben dus niet creatief en origineel. I just want some free f*cking tickets cause i’m broke…

Baas
Gast
Baas

ehm omdat ik de eerste hyves over slaughterhouse heb gemaakt…

Christian van Duyn
Gast
Christian van Duyn

omdat ik gewoon ge-slaughterd wil worden maaaan! 😀

gunther
Gast
gunther
ik had vorig jaar kaartjes gekocht voor d12 die in eerste instantie met royce zou optreden helaas viel royce (en obie trice) toen af..maar zelf volg ik royce al jaren . en joe budden heb zelf veel mixtapes van hem heb hem nooit gezien. en crooked i zat bij deathrow records en ook nooit gezien..joe ortizz ken ik eerlijk gezegd niet. maar heb zoveel redenen om erheen te gaan ook bijvoorbeeld waa rhet gehouden word iedereen die mij kent weet dat DE MELKWEG mijn favoriete tent is.. iedereen kan zeggen dat ze hierbij willen zijn maar ik koop hun cd's!… Read more »
035
Gast
035

Ik slacht iedereen af met deze comment, en er loopt vreselijk lekkere puna rond bij dat concert! For sureee!

peaceee

flatwijk-g
Gast
flatwijk-g

ik ben 26 januarie jaarig word ik 19 en ik heb nog nooit echt naar een consert kunnen gaan heb het moelijkt thuis vader is erg ziek en kan amper nog loopen ik moet zorgen voor me famillie nu snapje lang verhaal het zou leuk zijn als ik een keer naar zo een constert kon gaan en ff los kan gaan ff weg van al die stres en shizel. en slaughterhouse ik vint hun wel harrde real rappers

Délano
Gast
Délano

wtf 😛 op woensdag? als het zaterdag was geweest zou ik mischien een lieve comment schrijven maar helaas ik gun het iemand anders 😀

0458
Gast
0458

Gewoon, omdat het kan!

Larsson
Gast
Larsson

omdat ik binnekort verhuis naar curacaou en zou graag nog een keer deze mannen willen meemaken in ons eigen kleine landje, dat steeds groter begint te worden

ValerieVoice
Gast

groter wordt het zeker

Jozeph Black
Gast
Jozeph Black

kijk ik win never wat en ik werk in een Slaughterhouse (kinderdagverblijf) dus ben toe aan een brake man

eyeyey
Gast
eyeyey

Ja ik hoorde de woorden gratis , kaarten , winnen en melk ja dan doe ik wel mee.

toob
Gast
toob

omdat slaughterhouse slacht als ze in the house zijn

Mohammed.Ali
Gast
Mohammed.Ali

Nou Puna.nl omdat ik 1januari 22jaar ben geworden en het een leuke verjaardagscadeau is
natuurlijk ben ik zoals andere fan van ze.
Puna.nl zou je heel erg dankbaar zijn als jullie mij er na toe laten gaan.
big Up

Mohammed.Ali
Gast
Mohammed.Ali

Nou Puna.nl omdat ik 1januari 22jaar ben geworden en het een leuke verjaardagscadeau is.
Natuurlijk ben ik fan ze zoals andere .
Duz Puna.nl zou jullie erg dankbaar zijn als ik er naar toe zou mogen.
big up

S.Bird
Gast
S.Bird

omdat er in melkweg dit jaar weinig echte hiphop(USA) shows zijn gepland(tot nu toe,vorig jaar was ook niet echt denderend)
das wel jammer…en ik zie het ook niet echt goedmaken met NL hiphop.. of slaap ik ?

ValerieVoice
Gast

nee hoor je moet engelstalige hip hop van nederland zoeken

S.Bird
Gast
S.Bird

mag namelijk altijd meer…jatoch

Jesper
Gast
Jesper

Omdat ik de cd thuis helemaal grijs gedraaid heb en de nieuwe cd van Royce ook.
En omdat Joell Ortiz mijn favoriete rapper is. En omdat je binnenkort een recensie van dit album op het net vind die ik geschreven heb.

knobbie
Gast
knobbie

of je koopt een kaartje op http://www.metropool.nl en gaat de dag erop in hengelo

Money
Gast

yoh give me those tickets
let the rest of those niggaz play cricket
because I need to see those niggaz
to increase inspirations for
elimination, evolution, adaptation
exploration and sum education
to do this collaborations with Crooked I,
Joe Budden, Royce da fifty nine!
Joell Ortiz told me! Those tickets are mine!
don’t Puna.nl wanted to see SLAUGHTERHOUSE Rhyme!
or must I drop two-hundred other lines
In my spare time, creating these nuclear Rhymes!

12 bar rhyme for yours and my

one Love Money

ValerieVoice
Gast

Echt cool van Puna. Free tickets
Ik vind dat meneer money het verdiend.
Hij drop als eerst zijn raps

Jammer dat die ander rappers nu pas komen

X Valerie

Jantje
Gast
Jantje

Omdat de vakantie net is afgelopen, het nieuwe studiejaar weer begint, en dit de perfecte afleiding is om dit jaar weer te gaan knallen. Ik heb het Slaughterhouse album op repeat gezet afgelopen jaar, en draai hem nog steeds regelmatig. Ik zou er heen gaan met mijn vriendin, ik hoop dat ze mag van haar ouders, omdat we over 2 weken 6 maanden samen zijn. Wie wil nou een cliché kettinkje of oorbellen voor anniversary? Ik zeg Slaughterhouse tickets! Jaaaooooowwaaaaa

J. den H.
Gast
J. den H.

Ik Wil daar heen omdat het aan must see slacht huis wordt. ik wil die spetters bloed proeven. Cuz I'm empty, nothings inside me but Rock 'N' Roll. "the" One Bless!

LUID EN DUIDELIJK
Gast
LUID EN DUIDELIJK

PUNA,PUNA,PUNA…
WAT FLIKKEN JULLIE ME NOU..?! HUH!!
SLAUGHTERHOUSE IN DE NL EN JULLIE LATEN ME HET NU PAS WETEN !! AI NOH!!
DANK JULLIE,
KON GEEN VERVOER MEER REGELEN DUS BEN NU AL AAN HET LOPEN !!!
JULLIE HEBBEN ME TELEURGESTELD BOY'S,
MAAR TOCH SO SO LOBI VOOR DE KAARTJES,
IK HAAL ZE ONDERWEG WEL ERGENS OP, KOM GENOEG TEGEN..
P'Z HIPHOPHEADS DORDRECHT

Geurt Lapswans
Gast
Geurt Lapswans
hallo, ik ben geurt lapswans. en ja, dat mijn ouders mij deze naam hebben gegeven valt onder het kopje ''kindermishandeling vanaf de geboorte''. ik wordt er erg mee gepest en kan me ook nergens in blote barst vertonen, omdat mijn ouders mijn naam op mijn rug hebben getatooeerd. lekker kut voor mij. nu zijn mijn ouders oko nog eens zo erg om al mijn kleding te verstoppen zodat ik altijd in mijn blote barst loop! ik word dan ook wel Jennifer Loopneus genoemd. toen op een dag, naja het was gewoon vandaag, sterker nog 2 minuten geleden, zag ik op… Read more »
Victorious
Gast
Victorious

Omdat;
Royce Da 5'9 The most underrated is,
Joe Budden The rapper you love to hate is,
Joel Ortiz gedropt is door Dre, die man heeft een beetje liefde nodig (no-homo)
Crooked I, represent me old home town..BK-AllDay..

WhatMoreCanISay?

Victorious…

Ryan
Gast
Ryan

Fan van deze mannen als individuele artiesten. Royce Da 5’9 sinds de album Rockcity 2.0, Joe Budden sinds de album Joe Budden, Joel Ortiz sinds de album The Brick Bodega Chronicels, Crooked i sinds The Death Row. Kortom ik ben een fan ze allemaal voor de The Slaughterhouse. En sinds hun album yawwwwwwwwwwl ik moet erbij zijn. We goin right into it, you're no good I have to cut you loooooose. Slaughterhouse in the place to be, i have to see how they rock the mic. I’m not gonna loose this time nah not this time!!!

J. de R.
Gast
J. de R.

SLAUGHTERHOUSE!!!!!!!!!!!! WHAAT:O??? Damage!!! daar moet ik bij zijn! gun mij die kaartje want ik slaughter mensen die onverdiend winnen of ik blijf gewoon thuis dat weet ik nog niet niet.. besides als je wilt dat de melkweg nog melkweg heet. Gun Me; anders is hun melk weg.. NO OFFENSE!! Niets meer dan Liefde!!!!
I'm the One

Hollaaa

C.S.
Gast
C.S.

altijd al een keer een reis naar de ruimte willen maken dus throw me the tickets please to the universe! one love

Victorious
Gast
Victorious

Omdat:
Royce Da 5'9, de most underrated is,
Joe Budden, de rappers u luv to hate is,
Joel Ortiz gedropt is door Dre, Die man heeft liefde nodig (no-homo)
Crooked I, represent me old hometown..BK All Day!

What more can i say?

singa
Gast
singa

Ik heb die boys al maanden op repeat, slaughterhouse is aan, zeker erg dat ze eindelijk naar Nederland komen, ik hoop echt op die tickets daar wil ik zeker school voor skipen!
Big up Puna voor de tickets, Big up Slaughterhouse

skim
Gast
skim
als eerst omdat royce een monster is in rap en ook nog respect heeft voor andere rappers. Daarnaast ben ik een groot fan van hun en luister ik elke dag naar hun tracks en zoek ik filmpjes van hun op, op hiphopsites. Deze groep heeft meer in zich dan een aanslag op WTC of whatever. En natuurlijk omdat ik beetje bij hun wil slijmen zodat ik geen beef met hun krijg. Dan hoef ik niet bang te zijn dat royce mn huis en auto afknalt met zn rocket launcher terwijl hij dronken is. Natuurlijk zou ik als CROOKED GO HARD… Read more »
illheffe
Gast
illheffe

ik wil gewoon zo graag
eens een prijs winnen

en ik HOU van Joebudden sirieus zijn album
heb ik zoo vaak geluisterd (solo album)
Sloughterhouse met iedereen Joel ortiz
GRUWELIJK!!!

Melad
Gast
Melad

Waarom zou jij aanwezig moeten zijn bij Slaughterhouse in de Melkweg?

Tja ik ken ze niet ….. dus om ze gelijk live te zien en gelijk hun talent horen zal de mensheid van mij kunnen redden. Lang geen nieuwe shit gehoord en van al dat slapen op school verdien ik ook wel wat rust. Ennuh ik moet daar een paar bitches zien te scoren of niet?

No spang

Joe Budden fan
Gast
Joe Budden fan

Omdat ik al meer dan 10x heb mee gedaan aan de prijsvragen en nog nooit wat heb gewonnen.

themenace
Gast
themenace

omdat ik het waard ben,u toch ook ?

Shortstack
Gast
Shortstack

Ik weet geen goede reden, ik weet alleen dat ik hun muziek vaak luister. Ik hoorde voor het eerst Crooked – If you ever here me van de mixtape op youtube, waarna ik gelijk de hele mixtape heb gedownload. Royce da 59 luisterde ik al vaker en is net zoals meerdere mijn favoriet. Ik zou hier graag heen willen gaan omdat ik nog nooit naar een internationale hiphop artiest ben geweest.

wez
Gast
wez

leuke comment allemaal de 1 is al jaren fan de ander heeft zogenaamd de eerste site gemaakt allemaal bull crap als je mij vraagt iedereen wil dr heen omdat ze nice zijn je moet hier gewoon lucky zijn en niet shit neer zette zoals sommige hier bove doen en of zegge ik win nooit wat das logiesch op zown manier peace!

en mijn rede ligt anders datk wil winne ben van plan mn vriendin die dag te gaan vrage om mn vrouwtje te worde zou een leuke afsluiter zijn om same los te gaan op die nice oldkool hiphop!

Lopi
Gast
Lopi

Ik heb geen goede reden, ik luister gewoon hun muziek vaak.
Ik hoorde voor het eerst Crooked – if you ever here me van de mixtape, waarna ik hem gelijk gedownload heb. Royce da 59 kende ik al langer, hij is ook net als meerdere hier mijn favoriet. Ik zou hier graag heen willen omdat ik nog nooit naar een internationale artiest ben geweest.Maar ik denk wel sowiso dat ze de melkweg op zijn kop gaan zetten.No Doubt.

Lopi
Gast
Lopi

Deze kan weg, dacht dat hij niet gepost was.

oliver
Gast
oliver

I'll trade em against nude pics of my girlfriend.

Youssef
Gast
Youssef

Ik kan zoveel onzin lullen als ik wil.

Maar ik wil gewoon die tickets.
That's it.

@BeauDorsman
Gast

weet niet zeker of ik me e-mail had toegevoegd, dus bij deze…

Ilias Bouaza
Gast
Ilias Bouaza

Ik werk in een slachthuis en slacht die rappers daaar, ik heb er nog 4 te gaan dus ik moet erbij zijn!!!

peacee

Beau
Gast
Beau
I 'pray' for these tickets but it's a 'shame' I can't go to the concert, and my wallet is to blame.. I just gotta go there and see those 4 'lyrical murderers' doin it Or else I 'cut em loose' like a 'microphone', and it's 'sound off' in this bitch Then you can put me in the 'padded room' next to Joe Budden Cuz if I can't be there I think I'mma go crazy and merk sumthin' I 'salute' to Puna for doing this contest If u give me the tickets you will bring peace to the 'in-the-mind-madness' Cuz I'm… Read more »
Nova's Alliance
Gast
Nova's Alliance

Simpel: Omdat zij de dopeste Hip Hop act uit de US (in Nederland) zijn sinds Blu in de KLEINE zaal van Paradiso stond!

wpDiscuz