Prijsvraag: Win kaarten voor TopNotch 15 jarig bestaan

[jwplayer mediaid=”19135″]

In december bestaat Top Notch 15 jaar, en zullen ze dit middels een groot feestje op 29 dec. en 30 dec. in de Melkweg vieren. Speciaal voor dit heugelijke feit, reist Top Notch heel Nederland af om mensen die dicht bij het label staan, te vragen wat hun favoriete Top Notch moment is. Dit keer is voetballer Leroy Fer aan de beurt.

Speciaal op Puna.nl geeft Top Notch 5 x 2 kaarten weg voor een van de twee avonden in de Melkweg! Dus wil jij kaarten voor 29 of 30 december winnen? Geef in een comment jouw eigen leukste Top Notch moment/release aan, en onderbouw waarom dat moment speciaal voor je is! De leukste inzendingen maken kans op twee kaarten voor 29 en 30 december.

ps. Geef ook aan welke dag je zou willen gaan!

13 December

94 comments

Leave a Reply

94 Comments Aan "Prijsvraag: Win kaarten voor TopNotch 15 jarig bestaan"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
MAXI
Member

Mijn allerleukste top-notch moment was op 21 Februari 2009! 3 weken voordat “Winne”, “Winne Zonder Strijd” uitbracht, was er een luistersessie! Ik was een van de gelukkige die bij de door top-notch georganiseerde luistersessie aanwezig mocht zijn. Het was een geweldige dag en naar mijn mening was dit ook de beste Nederlandse Hiphop album!

Ik hoop dat Top-Notch mij meer van zulke momenten geeft!

mathijs
Member

Mijn mooiste Top-Notch moment heeft mij doen verhuizen vanuit de Achterhoek in Gelderland naar de hip-hop hoofdstad van Nederland Rotterdam. Het moment dat het album “Rotterdam” van U-niq uitkwam heeft me laten zien hoe dope Nederlandse hip-hop kan zijn. Toen vervolgens ook Winne opkwam in de scene ben ik deze shit zwaar gaan supporten. Top-notch en Rotterdam: onafscheidelijk. Ik en Top-notch: onafscheidelijk. Ik zou me vereerd voelen naar mijn mannen te mogen luisteren op de 30e!

Mathijs

cartograaf
Member
“In december bestaat Top Notch 15 jaar, en zullen ze dit middels een groot feestje op 29 dec. en 30 dec. in de Melkweg vieren.” “De leukste inzendingen maken kans op twee kaarten voor 28 of 29 december.” Ik wil dus kaartjes voor 28 december xD sta ik lekker rustig in m’n eentje 😀 mijn beste/ leukste/ best onthouden Top Notch moment, is het uitkomen van de Track ” Kees ” van Fresku, omdat dit de eerste rapper was die de Nederlandse Rap scene aan de kaak stelde en kees er op wees dat het niet allemaal over geld sex… Read more »
cartograaf
Member

oja,, en als de 28ste niet lukt (A) dan zeker de 30ste..

love(L)

rinze
Gast
rinze

ik kan alleen maar zeggen BUITENWESTEN!

sdede
Gast
sdede

Mijn favo top-notch moment is de 101barz sessie van Winne waarin hij zn Feyenoord shirt draagt! Roffa 010 Feyenoord all lobi

VanBronckhorst
Gast
Ik heb heel wat top-notch momenten meegemaakt, maar ik kan niet zeggen dat dit mooiste was, maar wel 1 van de mooiste: Al langer dan 5 jaar, ga ik regelmatig naar optredens of evenementen waar The Opposites bij afwezig zijn, dat was hun ook opgevallen, waardoor ik in Juni in Vlissingen een x het podium ben opgeroepen, en nummers met ze mocht doen! Dat geeft echt aan, dat The Opposites een warm hart hebben, en ook gewone mensen zijn! Top-Notch, ga zo door, en wens jullie nog vele jaren! Mocht ik geen kaarten winnen, dan ga ik alsnog natuurlijk 😉… Read more »
OverLeef
Gast
Mijn favoriete topnotch moment beleefde ik op 30 november 2007 toen Opgezwolle de show in de weadse tempel rockte. Dit gebeurde op het einde van de show toen Sticks tegen het publiek zei: NOG 1X LOS WANT DIT IS 1 VAN DE LAATSTE SHOWS DIE VAN JE OPGEZWOLLE GAAT NIET, WE STOPPEN ER MEE! Iedereen was in geschokt, maar des te meer reden was er om nog 1x helemaal los te gaan voor deze legendes. Toen even later Typhoon, Blaxtar, Rico, Delic tijdens het nummer het publiek in sprongen voor een crowdsurf ging Sticks als laatste. Dit heb ik geweten… Read more »
sizzurp
Member

mijn mooiste top-notch moment is het ontdekken van fresku en het droppen van zijn album,hij heeft de hele nederlandse hiphopscene omhooggekrikt en er voor gezorgt dat ik weer eens een album koop !

sizzurp
Member

sizzurp: mijn mooiste top-notch moment is het ontdekken van fresku en het droppen van zijn album,hij heeft de hele nederlandse hiphopscene omhooggekrikt en er voor gezorgt dat ik weer eens een album koop !

alle 2 de dagen zouden btw kunnen..

Almajor7
Gast
Almajor7

Mijn favo Topnotchmoment is wanneer een vriend van me voor het eerst Vloeistof van Opgezwolle opzette.
Er was drank, wiet gezelligheid en keiharde muziek van de mannen van zwolle.
De sfeer was zooo goed en voelde me mede door de muziek zoooo goed.
Die avond zal ik nooit vergeten.
Sindsdien ben ik ook NLse hiphop gaan waarderen.

MAXI
Member

@messias ik zou graag 29 december willen gaan!

Luuk
Member

Ik had het album van Fresku gekocht via Itunes en heb toen op de Top-Notch hyves gezien dat als je de bon naar hun toe zou sturen je kans zou kunnen maken op de limited editie cd van Fresku en dan ook nog eens gesigneerd.
Dus ik stuurde direct de bon op naar Top-Notch en een paar weken later kreeg ik te horen dat ik had gewonnen!
Nog een weekje later en toen kwam die binnen en ik heb hem helemaal grijs gedraaid.
Dat was mijn Top-Notch moment!
Als ik zou winnen zou ik graag op 28 december willen.

Robbin
Member

Mijn mooiste Top-Notch moment was de luistersessie van Sticks.
Sticks is gewoon een held en om hem een keer te ontmoeten naast alle optredens was gewoon geweldig!
Hij komt gewoon over hoe dat hij is en vertelde nummer na nummer heel de achterliggende gedachte van Alledaagse Waanzin.

Gewoonweg briljant en daarom wil ik graag de 29e weer naar de Melkweg en dan uiteraard weer naar Junte Uiterwijk!

Robbin
Member

Puna: is het niet 29 en 30 dec? Dan wil ik uiteraard kaarten winnen voor 30 dec. Mijn excusses!

Luuk
Member
volgens mij is het trouwens 29 en de 30 dec, dan zou ik 29 december willen. luukkk94: Ik had het album van Fresku gekocht via Itunes en heb toen op de Top-Notch hyves gezien dat als je de bon naar hun toe zou sturen je kans zou kunnen maken op de limited editie cd van Fresku en dan ook nog eens gesigneerd. Dus ik stuurde direct de bon op naar Top-Notch en een paar weken later kreeg ik te horen dat ik had gewonnen! Nog een weekje later en toen kwam die binnen en ik heb hem helemaal grijs gedraaid.… Read more »
sebas075
Member

Mijn mooiste topnotch moment was toen we aant chillen waren gezellig wiet drank etc. en een vriend van me zet extravaganza mixtape 5 op. hiervoor wist ik niet zoveel van topnotch en z’n artiesten maar sinds die dag dat we die mixtape geluisterd hebben ben ik groot topnotch fan.

sebas075
Member

28 december 🙂

cartograaf
Member

nice… :D:D:D jij zag ook 28 staan xD

Mohamed
Gast
Mohamed

mijn leukste topnotch moment was toen zo moeilijk getekend werd bij de label top notch voor mij is het een leuke moment omdat hun uit nijmegen komen zelfde plaats als mij en niemand kende toen zo moeilijk zo goed tot dat kees hun tekende

Rafael
Gast
Rafael
het mooiste moment was toen Sticks, Rico en typhoon een sessie dropte. het was de beste sessie die er ooit was geweest op 101BARZ, en dat is het nog steeds.. ik luister al sinds mn 10e naar Opgezwolle, en het is altijd de allerbeste rapformatie gebleven.. Je zou ze kunnen vergelijken met J-dilla, Mos def en Mobb deep in 1 rapgroep. Zwart licht maakte ook een grote inpact op me, omdat Nederland nu eindelijk weer een beetje grimey Hip-Hop binnenkreeg.. Het begon met Vanaf Nu, een heerlijk nummer nog steeds, en het breidde zich snel uit! Dubtrip met FSgreen, zorgde… Read more »
Earvin
Gast
Earvin

Mijn mooiste top notch moment was def rhymes. Nu gaan we roddellen!!!!!!!!!

oh en 28 december

Arnout
Member
Mijn mooiste TopNotch moment was de release van Kempi’s album Du Zoon. Ik ben een groot Kempi fan en heb de 12e september (toen kwam het album uit in de winkels) gelijk dit album gekocht. Ik moest die dag naar school en ben 3 keer bij de Free Record Shop geweest om te vragen of het album er al was. Na de 3e keer vragen die dag had de man zijn bestellingen binnen. Met de bon kon je toen naar een live optreden, maar ik was wat te jong om helemaal naar het zuiden van t land te reizen. Toch… Read more »
Arnout
Member

29 december 🙂

Arnout
Member

kuuut en nu pas zie ik in het filmpje dat Leroy ook een groot Kempi fan is.
haha, maar kempi’s album release du zoon is dus echt mijn mooiste TopNotch moment.

Sam Remmers
Member
Ik heb meerdere prachtige momenten maar waarschijnlijk wel de mooiste is toen de mixtape “du gangsta tape” uitkwam. Ik kocht hem uiteraard meteen zoals ik eigenlijk alle top-notch cd’s meteen koop en zette hem meteen op. En op een gegeven moment hoor ik een heel herkenbaar geluid voor mij, en bleek dat Kempi een beat van mij, die ik hem had gegeven, had gebruikt voor de track “Breng Mu Naar Zn Huis”. Dit was voor mij natuurlijk geweldig omdat dit een flinke groei voor mij was in mijn beatcarrière. Nog een paar mooie Top-Notch momenten: – De Winne luistersessie –… Read more »
Anonymous
Gast
Anonymous

zag ik het toch goed, dat het lerra was!

Huge
Gast
Huge
Top Notch… Geen enkel organisatie/instelling/bedrijf/label of hoe je het wil noemen is zo belangrijk geweest in mijn leven. ik luister nog steeds dagelijks naar legendes zoals Extince, Raymzter, Sticks, Rico (en dus ook opgezwolle), Kempi, ZL, Winne, Uniq, Fresku en Duvel. Maar het meest memorable moment is toch niet een concert of albumrelease. Toch was het een heel mooi (opgezwolle) moment. Naar aanleiding van de release van FBs “Colucci Era” was er nog een exclusieve Luistersessie (nee dat was niet hét moment). Ik was één van de uitverkorenen. Ik kom uit Utrecht en ging met de trein naar Zwolle. In… Read more »
Huge
Gast
Huge

Sorry, mijn excuses, ikbedoelde de 30e, niet de 29e!

Omar
Gast
Omar

Heerlijk! Ik heb het zelf gedaan met Licor 43 in ptlaas van sinaasappellikeur. Daarvan wordt het een beetje een sinas-split. Leuk idee het crushed ice met kruiden, alleen moet het bakje waarin je het presenteert wel een cooler zijn, anders is het visuele effect zomaar verdwenen. Wat ook leuk werkt is kruidenzout of fijn Himalaya zout (roze van kleur) presenteren in zo’n leuk mandje met boter en ciabatta.Nogmaals bedankt voor de leuke tips!

Huge
Gast
Huge
Huge: Top Notch…Geen enkel organisatie/instelling/bedrijf/label of hoe je het wil noemen is zo belangrijk geweest in mijn leven. ik luister nog steeds dagelijks naar legendes zoals Extince, Raymzter, Sticks, Rico (en dus ook opgezwolle), Kempi, ZL, Winne, Uniq, Fresku en Duvel.Maar het meest memorable moment is toch niet een concert of albumrelease. Toch was het een heel mooi (opgezwolle) moment.Naar aanleiding van de release van FBs “Colucci Era” was er nog een exclusieve Luistersessie (nee dat was niet hét moment). Ik was één van de uitverkorenen. Ik kom uit Utrecht en ging met de trein naar Zwolle.In de trein zat… Read more »
Niels
Gast
Niels

Mijn favoriete Top-Notch moment is het moment waarop de Jeugd van Tegenwoordig 3 maal hun album releasde. Vandaar wil ik ook de 29ste naar de show toe.

Young-K
Gast
Young-K

Mijn favoriete Top-Notch moment , is het moment waarop Kempi bij Top-Notch getekend werd. Dit heeft voor een facking hard album gezorgd. Hij heeft op dit album de andere kant van de Kemper laten zien. Probs voor die man! Dus dat. Daarom wil ik naar de show van 29 december toe. Rustig

Eline
Gast
Eline

Mijn allermooiste top notch moment was toen no juju van zwart licht uitkwam, dit album vond ik echt hard
en niet vergeten het moment dat fresku bij topnotch kwam
Ik heb al veel mogen genieten van zwart licht en van fresku en ik zou erg graag meer van ze willen genieten
daarom zou ik graag kaartjes willen winnen voor 30 december

Chefcock
Gast
Chefcock
Ik was buiten westen…. Do I need to say more? Ok… Een korte toelichting dan. Mijn eerste buiten westen was op lowlands in 2005. Ik wist niet wat ik meemaakte. Een jaar daarvoor zag ik de mannen van opgezwolle voor het eerst op datzelfde Lowlands optreden. Als fan zijn zat ik dus ook vooral op het laatste optreden van de buiten westen show te wachten. Eerst dus de show van Typhoon….. Wacht us even! WOW dit is ook VET. Dus ik ging los. Helaas was daarna JAWAT, daar was ik nog niet zo’n fan van, maar hé wacht! Damn die… Read more »
Bob Verheij
Member
Mijn Favo TN-moment: Ik las een post van Boef (boef en de gelogeerde aap) op topnotch (begin november?!?) met alleen maar ‘TN’! Ik was meteen razend enthousiast en ik moest reageren. Iets in de zin van: ‘Het moest gebeuren jullie verdienen het. TopNotch is klaar voor jullie.’ Een paar minuten later was de post weg en stuurde ik de beste man een DM met daarin de vraag of ze daadwerkelijk getekend waren. Zijn reactie was vaagjes maar dat was al voldoende voor mij. Topnotch was weer 2 goede artiesten rijker. Verder is het wel jammer dat ik niet naar de… Read more »
lijnen
Gast
lijnen

Re-release van Opgeduveld en de Buitenwesten tour.

Bob Verheij
Member
correctie: Topnotch = facebook.. natuurlijk bvcady: Mijn Favo TN-moment: Ik las een post van Boef (boef en de gelogeerde aap) op topnotch (begin november?!?) met alleen maar ‘TN’! Ik was meteen razend enthousiast en ik moest reageren. Iets in de zin van: ‘Het moest gebeuren jullie verdienen het. TopNotch is klaar voor jullie.’ Een paar minuten later was de post weg en stuurde ik de beste man een DM met daarin de vraag of ze daadwerkelijk getekend waren. Zijn reactie was vaagjes maar dat was al voldoende voor mij. Topnotch was weer 2 goede artiesten rijker.Verder is het wel jammer… Read more »
Unez d'anvers
Gast
Unez d'anvers

mijn top notch super moment was toen kempi same met winne en Rkay de tent rockte in petrol(Antwerpen), da was echt the shiiiiit !

john
Member
mijn mooiste topnotch moment was een iets meer dan een jaar geleden. ik won 2 kaartjes voor topnotch in de melkweg op 2 oktober 2009. er waren daar veel grote namen die topnotch representen.. ik ben iemand die heel breed luisterd naar de hiphop scene en toen de artiesten daar optreden voelde ik me echt vereerd. die lui gingen zo los. en het was zo intens dat ik er zowisoo naar toe moet. mijn broertje die woont nu al een tijdje in duitsland en komt volgende week weer voor een korte tijd in nederland. ik hoop hem mee te kunnen… Read more »
joel
Gast
joel

BUITENWESTEN Paradiso

wat was dat hard, en alweer zo lang terug
met name Duvel vond ik hard,en ‘t stagediven tot helemaal achterin de zaal van typhoon en het dak wat compleet eraf ging bij opgezwolle,mooie momenten
datum maakt niet uit, kan beide dagen , maar als t toch moet, de 30ste plz.

Rocc
Member

BUITENWESTEN Paradiso

wat was dat hard, en alweer zo lang terug
met name Duvel vond ik hard,en ‘t stagediven tot helemaal achterin de zaal van typhoon en het dak wat compleet eraf ging bij opgezwolle,mooie momenten
datum maakt niet uit, kan beide dagen , maar als t toch moet, de 30ste plz.

Max
Member

Mijn mooiste top-notch moment is de album release van Fresku, luisterde al sinds Twijfel al zijn nummers en volgde op de voet wat hij deed, het album is daarom door mij ook plat gedraaid. Het liefst ga ik dan ook op de 30ste.

Mr-Klojjo
Gast
Mr-Klojjo

Mijn beste top notch moment was toen KEMPI werd getekent in Jilla ,de eerste rapper getekent terwijl die vast zat, mensen zijn vergeten wie die shit begon! Kempi bracht met wat influence van andere rappers maar geheel op eigen stijl zijn ziel in de Nederlandse hip hop. Mixtape 2 “rap n borie” du 3.2 en DU ZOON. Zonder top-notch misten we deze KEMPI. Door de sign van kempi bij top notch ben ik hip hop gaan luisteren en is daarom ook mijn favoriete top notch moment. BIG UP KEMPERVELLI

29e

Afu Sensi
Gast
Afu Sensi

Mijn Favoriete Top Notch moment was toen ik Fresku hoorde met Lamballen hahah. Lekker rebels en schijt hahaha daarom wil ik op donderdag 30 december graag komen checkken

schizo
Gast
schizo

Mijn mooiste top-notch moment was …
Ach ik heb er zo veel ….

Kempi zn album heeft me door moeilijke tijden geholpen
Dio & The Opposites kwamen tog met wat club bangers
Winne & Salah Edin , Fresku zijn ook wel de rappers waar meer achter zit ..
Jayh heeft ook wel bewezen dat een goeie zanger tussen rappers past

Mijn Mooiste Top-notch Moment :
vindt ik zelf dat Kees De Koning Mee Ging Met Kempi Naar 101 barz
Dat was zeg maar de resultaat wat top-notch heeft gedaan met kempi als artiest .

29/12 please

ST|Steve
Gast

Mijn Top-notch momenten waren onder andere de luistersessie in yourspace Rotterdam. Ik denk toch wel lowlands 2009 met Winne, keihard. Eckte eckte.
Waanzinnig bruut. Verder ook de samenwerking onlangs van sticks en RBDjan. Hiphop moet groeien, ze moeten die koe melken.
Topnotch is hard & deze line up is ongekend.

MAS
Gast
MAS

Mijn Top-Notch moment is de aankondiging van de samenwerking met THC-Records. THC timmert al lang aan de weg en ze verdienen het om via Top-Notch een nog groter publiek te bereiken.

MAS
Gast
MAS

Oja ik zou de 30ste willen gaan.

culemborg
Member

Tussen al mijn favoriete top-notch momenten kan ik niet kiezen.. vandaar dat ik erg graag donderdag de 30ste van December in de melkweg wil staan. Om dit jaar bangend af te sluiten met de mannen van top-notch en hun natuurlijk met zijn allen te bedanken voor de afgelopen 15 jaar!

lekkergaan
Member
Mijn mooiste Top-Notch moment is het moment dat ik voor het eerst met dit label in aanraking kwam. voorheen was luisterde ik voornamelijk naar± hardstyle, jumpstyle en hardcore. Todat ik naar het nummer `net als ik` luisterde van Winne, sinds dat nummer is mijn muziek voorkeur totaal veranderd. Van gabberen naar chillen op rauwe betas van het nummer 1 hip hop label van Nederland. sindsdiien is top notch niet meer uit mijn leven te denken. De enige cd´s die ik vanaf toen heb gekocht waren van top notch artieste, denk aan: Dio met Rock ´n roll, flinke namen met superstuntwerk,… Read more »
lekkergaan
Member

mijn voorkeur gaat trouwens naar de tweede avond…

lekkergaan
Member
lekkergaan: Mijn mooiste Top-Notch moment is het moment dat ik voor het eerst met dit label in aanraking kwam. voorheen was luisterde ik voornamelijk naar± hardstyle, jumpstyle en hardcore. Todat ik naar het nummer `net als ik` luisterde van Winne, sinds dat nummer is mijn muziek voorkeur totaal veranderd. Van gabberen naar chillen op rauwe betas van het nummer 1 hip hop label van Nederland. sindsdiien is top notch niet meer uit mijn leven te denken. De enige cd´s die ik vanaf toen heb gekocht waren van top notch artieste, denk aan: Dio met Rock ´n roll, flinke namen met… Read more »
steeds
Member

Mijn top-notch moment:
Def Rhymz brengt “Doekoe” uit op single en heeft als eerste een “nederpop” nummer 1 hit. Mensen weten niet half hoeveel dit heeft betekend voor de hedendaagse “scene”. Of je het wilt of niet, je kent de tekst en ontken het maar niet.
29 december

steeds
Member

nederpop =nederhop
obv

Thomas
Gast
Thomas
Mijn favoriete TopNotch moment was de release van Eigen Wereld in 2006. Niet dat ik erbij was, maar daardoor ben ik alles gaan checken. Eerst alle oude Opgezwolle albums, toen Extince, Duvel, Typhoon, Winne enzovoort. Ik heb niet alle albums van elke artiest geluisterd maar toch zeker wel het merendeel. En altijd met plezier. De laatste tijd ben ik een beetje afgestapt van die zogenaamde ‘conscious’ hiphop en ben ik een beetje in het oeuvre van De Jeugd Van Tegenwoordig gedoken. Niet dat ik de serieuzere dingen nu minder vindt, maar ik heb er echt heel lang naar geluisterd dus… Read more »
Fiften
Gast
Mijn top notch moment is toch wel dat een vriend van mij hadgewonnen met een actie zodat hij kaarten kreeg om bij de luistersessie van fresku aanwezig te kunnen zijn en hij mij meenam. Via deze vriend ben ik ook beter in contact gekomen met top notch en daar ben ik hem nog steeds dankbaar voor. Vervolgens ben ik met dezelfde vriend naar Utrecht afgereisd om bij de top notch extravaganza 5 te kunnen zijn, dat was op 22 april, om 00.00 werd ook fresku’s album gereleased. Het was een onvergetelijk moment. Ik zou het liefst deze kaarten winnen om… Read more »
Fiften
Gast

En het liefst zou ik kaarten krijgen op de dag dat fresku optreedt.

wpDiscuz