Prijsvraag: Win kaarten voor Top Notch in de Melkweg!!

topnotchmelkweg

Hiphop label Top Notch presenteert op vrijdag 2 oktober in de Melkweg (Amsterdam) wederom een concert met hiphopmuziek van eigen bodem. Niet zo lang geleden organiseerde Top Notch op 11 juni van dit jaar een uitverkocht Paradiso, met de line-up van Fakkelbrigade, Zwart Licht, Winne en Zo Moeilijk.

Voor vrijdag 2 oktober hebben ze weer een leuke line-up voor jullie klaar met dit keer Kempi, Flinke Namen, The Opposites en Dio. W I dubbel N E zal dit keer jullie host zijn en de avond aan elkaar praten, met DJ Flexican die de crowd in de rustmomenten van de avond van muziek zal voorzien. Nu mogen wij van Puna.nl van Top Notch 3 x 2 kaarten weggeven voor deze bijzondere avond. Het enige wat je hoeft te doen is, de volgende vraag beantwoorden;

Leg in het kort uit, wie je favoriete act van de avond is en waarom?

Natuurlijk moet dit in een comment, waarin je een mailadres achterlaat die je werkelijk gebruikt.

escx65wdbr

topnotch_2okt

24 September

139 comments

Leave a Reply

139 Comments Aan "Prijsvraag: Win kaarten voor Top Notch in de Melkweg!!"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
RyanV
Gast
RyanV

Als ik daar heen zou mogen, zou ik gaan voor winne ook al is ie host, je kan mij niet vertellen dat hij geen nummertje gaat spitten. die man is de beste en vooral slimste rapper van nederland zijn lyrics zijn altijd dope omdat het een denker is. kempi klinkt altijd wel lekker maar hij heeft geen hoogbegaafde lines als winne.
Onelove
RV

Stanneman
Gast
Stanneman

Ik zou graag naar een TopNotch feest gaan met zwart licht want akwasi is gewoon de beste maar als ik hier zou moeten kiezen zou ik toch w i dubbel n e kiezen.
winne is gewoon zo chill, alles wat ik wil! is daar naartoe

djoey
Gast
djoey

als ik ga,dan ga ik voor the opposites,
die mannen zijn gewoon master, ondaknks die schijtlijst haters, en ondanks dat hun album al twee jaar geleden is uitgekomen,
hun zijn master!
en b.t.w ik denk dat hun nieuwe album voor die datum uitkomt, en die word master

Rens
Gast
Rens

Waarom altijd een comment achterlaten met waarom je hem wil/erheen wil/hem goed vind.
Word het niet een keer tijd voor wat anders?

Semmie
Gast
Semmie

Ik zou er graag heen willen omdat ik alles van de artiesten heb gekocht! 2 cds, 1 Mixtape en 2 Singles van Opposites, Limited van Flinke Namen, Cd van Zwart Licht en 1 cd, 1 mixtape en 4 singles en een vinyl van Dio!!

Dus ik heb veel geld aan ze gegeven dus zal ik graag een optreden van ze willen zien!! Want ze zijn gewn Dope!

Ik heb zelfs de CD van Winne die alleen maar Host is! Van DJ Flexican heb ik ook zijn Mixtape.

Semmie
Gast
Semmie
Ik zou er graag heen willen omdat ik alles van de artiesten heb gekocht! 2 cds, 1 Mixtape en 2 Singles van Opposites, Limited van Flinke Namen, Cd van Zwart Licht en 1 cd, 1 mixtape en 4 singles en een vinyl van Dio!! Dus ik heb veel geld aan ze gegeven dus zal ik graag een optreden van ze willen zien!! Want ze zijn gewn Dope! Ik heb zelfs de CD van Winne die alleen maar Host is! Van DJ Flexican heb ik ook zijn Mixtape. Zwart Licht vind ik het beste want ze brengen die Rauwe stuff en… Read more »
e-l mc
Gast
e-l mc

zowiezo kempi g
ik ben al eerder naar zijn shows geweest
en hij rockt
als hij begint gaat heel de publiek uit ze dak
thats what i love men

wosz
Gast
wosz

Als Flexican de rustmomenten gaat vullen, zal het een héle onrustige avond worden dus die wil ik absoluut niet missen. Groetjes uit Brussel

HiphopNL
Gast
HiphopNL

Als ik zou gaan, ga ik voor de Fakkelbrigade!
Rico en Sticks zijn de rede dat ik Nederlandse Rap ben gaan luisteren,
De mc’s van Fakkelbrigade zijn lyricaal de beste van Nederland vind ik!
Ook is het natuurlijk leip dat W.I.N.N.E. host is!

OmeOmar
Gast
OmeOmar

Kempi want hij is getekend bij Topnotch

yOUR-IT
Gast
yOUR-IT

Als ik erheen mag gaan. D an is het voor kempi. Die man heeft veel in z’n leven moeten meemaken. En heeft altijd zijn best gedaan en zijn hart voor muziek gevolgd en hij staat er! Daar heb ik respect voor, en wil hem graag live zien knallen!! De andere artiesten zijn ook dik! Probs voor dit feest en naar TOPNOTCH!

Bas Dekker
Gast
Bas Dekker

Kempi, ik volg hem al sinds zijn eerste mixtape en heb zijn cd’s ook gekocht, ik heb alleen nooit de kans gekregen om hem live te zien, en dat wil ik heel graag eens meemaken.

Rick
Gast
Rick

Kempi Natuurlijk volg hem al van het begin was stond op de gastenlijst voor zijn concert met du zoon toen maar kon helaas niet, dus wil hem nu wel een keertje live zien. vooral nu hij hard blijft komen zonder gangsterdingen omdat hij uit het criminele circuit is gestapt en nu jongeren probeert te helpen er niet in te stappen of er juist uit te stappen

KEREM
Gast
KEREM

Ik maak geen onderscheid tussen de rappers. Als ik zou gaan, zou ik met twee redenen gaan, namelijk:

1. Het liefst support ik al die mannen (en niet alleen financieel).
2. Ik ga er heen om te laten zien dat ik van hun muziek houd.

SoSo Lobi.

Ceddd
Gast
Ceddd

natuurlijk als ik ga, ga ik voor kempi
deze man is gewoon baas.
Hoe hij het geflikt heeft om van een hosselaar op de hoek van de straat naar de top van de nederlandse hip hop is gewoon geweldig en ik zou graag een paar nummer van zijn nieuwe mixtape life willen horen.

Ikke
Gast
Ikke

Kijk het zijn natuurlijk allemaal bazen, maar ik ga toch echt voor Akwasi; Zwart licht.
Ik weet niet wat het is ik ga zo lekker op Zwart Licht.
Nu wil ik zo ook in het echt zien!

Jay'Ac
Gast
Jay'Ac

mij favoriete act van de avond is Winne omdat ik hem zo graag wil zien live on stage en ook omdat hij komt van rotterdam “mij stad dus” en ik heb zelf de album van hem ik wil graag voor de stage, in de eerst rij staan zijn en een aanteking van hem vragen op de album

Mc-foo
Gast
Mc-foo

Ik zou voor kempi gaan, die man heeft zo hard gewerkt. Getekend in de gevangenis en nu in staat ie in de melkweg. Ze mixtape is gewoon te hard. Hij leeft voor muziek en dat legt hij in al zn lyrics uit. Iedereen voelt hem.

One

Bart
Gast
Bart

Ik kan nu wel gaan zeggen dat iedereen dope vind, maarja als ik echt moet kiezen:

The opposites, deze mannen staan al lang aan de top ook al hoor je soms misschien niet zoveel van ze. Ze blijven hard en vullen elkaar aan als sjonnie & anita.
Live heb ik ze nooit gehoord, dus ik hoop nu eindelijk een keer terug naar begin twintig te gaan om het te checken.

Bigup voor alle mc’s

Sven
Gast
Sven

ik zou er graag heen willen voor Dio. want die #@$% 😛 heeft mij en de rest van Leiden voor niets buiten laten wachten op hem bij summerjam 2009 omdat die een schorre stem had. Gelukkig kwamen toen wel Keizer en Negativ.

Baas
Gast
Baas
4 real ik zou er naar toe gaan voor iedereen man. Lobi voor winne, kemp, flinke namen, opposites & dio al die boys zijn dope man. Ik weet van flinke namen en van kempi dat ze rocken on stage. van opposites en dio weet ik nog niet. Dus ik zou dit graag zien als een kans om er naar toe te gaan. Ik wil trouwens ook kempi ze nieuwe mixtape horen bossen, die mixtape is dik man. Grote winne fan btw, heb ze cd heb kemp ze cd. Alleen maar liefde man. Als ik word gekozen ga ik los man… Read more »
yesmanyesja
Gast
yesmanyesja

Ik zou voor de host gaan die vind ik lyricaal het sterkst, aangezien winne niet optreed is het kempi waarvoor ik erheen zou gaan, omdat Du Zoon mij sterk verraste na de mixtape series.
Hij is lyricaal heel sterk geworden en is toch een onderschat talent, sommigen vinden hem juist misschien overschat, maar die hebben er dan een andere visie op hip-hop.
Aangezien hij ook de naam is die je leest( voor de flinke namen en the opposites, die toch ook best groot zijn in de scene) zegt dat veel over deze rapper, smaakmaker van die avond naar mijn mening!

low
Gast
low

Kijk Het is gewoon geweldig om te zien hoeveel passie er uitstraalt als kempi optreed. Iedereen gooit dan ze handen in de lucht en begint te springen.
Dat is zo fantastich.
ik zou het zo graag nog een keer meemaken dus ik hoop dat ik de kans krijg:D
in iedergeval tof dat puna dit soort acties houd.
big puna en kempi ga zo door niet stoppen.

Mwinoow
Gast
Mwinoow

mijn favoriete act wordt het publiek dat weer het podium gaat af breken biatch!

kemon
Gast

favo act is ………………sorry maar de host winne hoop dat hij ook een track gaat doen

ricardo
Gast
ricardo

als ik zou kunne gaan zou ik voor allemaal gaan maar voor een rapper special namelijk:
kempi omdat deze nigga gwn van een straat tuig naar bijna zkr de top van de nederlandse rapscene is geklommen en tuurlijk omdat deze man altijd met harde beat en dope lines komt

Daan.
Gast
Daan.
The Opposites Door The Opposites ben ik naar rapmuziek gaan luisteren. Toen ik het voor het eerst hoorde, nadat iemand mij de straatremixes 2 tipte, was ik gelijk verkocht, toen ging ik de andere artiesten van de tape luisteren zoals Lange Frans & Baas B en nog veel meer andere hip hop luisteren, zoals DAC en later Jiggy, maar alles begon echt bij The Opposites. Ik heb ook de albums De Fik Erin en Begin 20. best wel triest eigenlijk, want ik heb mijn helden nog nooit zien optreden, terwijl ze heel goed bekent staan als live act, terwijl ik… Read more »
Quinn
Gast
Quinn

Winne
ik ben jong en ik rap zelf ook maar ik heb de inspiratie’s en invloeden van winne nodig.
ik moet gewoon geschold worden door de meester.

peace

Aris
Gast
Aris

ik zou erg graag naar dit concert gaan omdat kempi de beste rapper van nederland is hij heeft me erg geholpen met zijn teksten ik kan eigelijk wel zeggen dat ie me leven beter heeft gemaakt. maar wij hebben het thuis niet breed dus ik ben nog nooit naar een concert van de beste rapper van nederland geweest. ik hoop dat ik die 2 kaartjes krijg ik zou graag met me broer hier naartoe gaan. Alvast bedankt…

adnan
Gast
adnan

Kempi Zou Ik Gewoon Los Gaan
Door Hem Luister Ik Tot De Dag Van Vandaag Na Hip-hop
The Opposites Vindt Ik Snik Heet
Hun Album Begin Twintig Is De Enige Cd Samen Met Dio Die Ik Heb
Dio Vindt Ik Dope Door Zijn Lekkere Flow
En Akwasi Ken Ik Persoonlijk Door Hem Ben Ik Bezig Met Mijn Eigen Teksten
Aan Het Schrijven Op Beats Van Hayzee
En Flinke Namen Is Gewoon Next Level Meer Hoef Ik Nix Te Seggen
Winne De Ekte Ekte Is Gewoon Hard Ookal Is Hij De Host
En Dj Flex Draait De Fissa Door & Door
Big Up Top-notch

JOO
Gast
JOO

gruwelijke combinatie jonge!!
zowiezoo gaan kempi en winne wel ff nummertje doen hoor als ik voor iemand zou moeten kiezen is het toch wel winne maar kempi is ook echt lauw sinds me 13e ofso luister ik er al na en zun liedjes vervelen nooit!!
dj flex maakt het feestje compleet samen met dio en flinke namen
maar opposites komen altijd hard dus ik wil zeker aanwezig zijn!

JJ
Gast
JJ
Als ik 2 oktober de kaarten zou winnen voor Top Notch in de Melkweg zou ik voor Kempi gaan. Aangezien Winne de host is. Winne is de allerbeste rapper op dit moment, en dat zal hij denk ik ook nog wel blijven. Hij weet hoe het leven in elkaar zit, en hij ziet zijn leven niet als een thug maar gewoon nuchter als een Nederlander dat hoort te doen. Maar ik zal toch graag komen voor Kempi, omdat je ziet dat hij stappen maakt. Sinds zijn album ‘Du Zoon’ en daarna zijn laatste mixtape 3.2 heeft hij laten zien dat… Read more »
maxi
Gast
maxi

Flinke Namen.. Erge Teksten… en Flexican erge beats. Sef Heeft Swagger!

belal
Gast
belal

kempi want ik digg hem al heelang al voor dat hij bekend was
en heb geen enkele optreden van hem kunnen bijwonen/losgaan
nu moet je me die kaartje wel geven he?

moesmoes
Gast
moesmoes

Kempi Zou Ik Gewoon Los Gaan
Door Hem Luister Ik Tot De Dag Van Vandaag Na Hip-hop
The Opposites Vindt Ik Snik Heet
Hun Album Begin Twintig Is De Enige Cd Samen Met Dio Die Ik Heb
Dio Vindt Ik Dope Door Zijn Lekkere Flow
En Akwasi Ken Ik Persoonlijk Door Hem Ben Ik Bezig Met Mijn Eigen Teksten
Aan Het Schrijven Op Beats Van Hayzee
En Flinke Namen Is Gewoon Next Level Meer Hoef Ik Nix Te Seggen
Winne De Ekte Ekte Is Gewoon Hard Ookal Is Hij De Host
En Dj Flex Draait De Fissa Door & Door
Big Up Top-notch

edje-101
Gast
edje-101

Kempi is mijn favoriete omdat ik al veel optredes heb gezien en hij doet het nog steeds gwn hij blijf verrassen

moesmoes
Gast
moesmoes
The Opposites Door The Opposites ben ik naar rapmuziek gaan luisteren. Toen ik het voor het eerst hoorde, nadat iemand mij de straatremixes 2 tipte, was ik gelijk verkocht, toen ging ik de andere artiesten van de tape luisteren zoals Lange Frans & Baas B en nog veel meer andere hip hop luisteren, zoals DAC en later Jiggy, maar alles begon echt bij The Opposites. Ik heb ook de albums De Fik Erin en Begin 20. best wel triest eigenlijk, want ik heb mijn helden nog nooit zien optreden, terwijl ze heel goed bekent staan als live act, terwijl ik… Read more »
moesmoes
Gast
moesmoes

Ik zou er graag heen willen omdat ik alles van de artiesten heb gekocht! 2 cds, 1 Mixtape en 2 Singles van Opposites, Limited van Flinke Namen, Cd van Zwart Licht en 1 cd, 1 mixtape en 4 singles en een vinyl van Dio!!

Dus ik heb veel geld aan ze gegeven dus zal ik graag een optreden van ze willen zien!! Want ze zijn gewn Dope!

Ik heb zelfs de CD van Winne die alleen maar Host is! Van DJ Flexican heb ik ook zijn Mixtape.

Vifit
Gast
Vifit

OPPOSITES, OPPOSITES, OPPOSITES!
Willy en Big2, allebei gruwelijk.
Ook al hebben ze tijdje niks meer gedropt,
die mannen blijven gruwelijk!
Kempi, Flinke Namen en Dio zijn ook zeker hard,
maar Oppo’s gaan toch voor!
En ik wil daar naar toe, omdat ik de vorige topnotch avond in paradiso een kaartje had gekocht, maar ziek was en er daardoor niet naartoe kon.
Veel mensen vinden die vorige line-up dikker, maar ik houd meer van die Op Volle Toeren click. En dan de kemperveen er nog bij, Zieke Shit!
Kom, Kom, Kom, Kom Niet Hier!

moesmoes
Gast
moesmoes

IK MOET MOET MOET MOET MOET MOET MOET MOET DAAR ZIJN ,
IK MOET KEES DE KONING OP DE FOTO HEBBEN ALS HIJ DAAR OOK IS. IK MOET MET HEM OP DE FOTO HIJ IS EEN VOORBEELD VOOR MIJ. VOOR DE RAP HIP-HOP INDUSTRIE. KEES JOU VERGETEN ZE DOOR AL DIE RAPPERS OP TE NOEMEN. MAAR DOOR KEES ZIJN HUN OOK WAT TALENTVOLLER GEWORDEN DUS EEN DIKKE DIKKE RESPECT NAAR KEES DE KONING.!

katjang
Gast

Kempi!… Want ik ben echt dikke fan van hem, want check hem sinds way back, rap n borie en shit, en ik zou hem echt keer live willen zien. Want ik zie en merk gewoon dat hij groeit met zijn raps en dat is waar ik van hou en 2 oktober zou ook helemaal geweldig zijn als ik daar heen kon gaan want dan ben ik ook namelijk jarig! en zou echt dope zijn om het daar te vieren! betere verjaardag kan ik dan ook niet wensen!

Mikeee
Gast
Mikeee

Niet opposites, kempi of dio zijn mijn favoriet maar DJ FLEXICAN a.k.a de Flexicano a.k.a de beste DJ van de wereld…

Nee nu even zonder grap maar die man spint hem te haaaardd..
Was er bij toen hij in Chersonissos draaide, en zelfs daar rockte hij de tent..

Big up naar Flinke namen ook trouwens

jaman
Gast
jaman
Sowiso FLINKE NAMEN, zij hebben met het album superstuntwerk echt een top album afgeleverd. Niet die standaard hiphop, geen dikke bass, maar wel echte hiphop met een gedachte erachter. de beats van the flexican zijn echt master en sef, fit en murth weten precies wat ze er mee moeten doen! Kempi en Dio zijn ook heel dope, maar de flinke namen zijn toch wel de gene die weer wat extra’s hebben. Ik zou deze mannen graag een keer live willen zien, het probleem is dat ze niet bij mij in de buurt komen optreden. dus dit leek mij de uitgewezen… Read more »
Lisse
Gast
Lisse

Als ik voor het eerst naar een groot hiphop evenement zou gaan, ga ik zoiezo voor the Opposites. Ik hoor vaak over optredens her en der, maar the Opposites heb ik nooit kunnen zien. Terwijl zij mij hiphop hebben leren waarderen en het tot misschien wel dé muziekstyle die ik het meest luister hebben gemaakt. Heb zelfs hun CD gekocht uit respect voor hun muziek & het ding dat zij doen. Het zou te gek zijn als ik er heen mocht, want financieel is het nu voor mij niet mogelijk er heen te gaan. Een avond om nooit te vergeten!

Frank Stockmann
Gast
Frank Stockmann
Alle eerst one love voor de Nederlandse hiphop in haar algemeen. Of zoals W I dubbel N E tijdens de opnames van de track Binnenvetter remix aangeeft: De Nederlandse hip hop zit in haar laatste jaar van haar pupertijd. Dit is een mooi bruggertje naar kempi. Kempi a.k.a. Mr. Kemperveen is uitgegroeid tot een cultheid voor de Nederlandse straten. Zijn debuutalbum Du Zoon is een instant klassieker: Feit, daar valt niet over te discussieren. Doorgaand naar de Flinke Namen die met hun debuutalbum Superstuntwerk de game qua creatieviteit naar een nieuw Next Level Shit brachten. Veel liefde gaat hier uit… Read more »
Ezra Soerioroseno
Gast
Ezra Soerioroseno

Ik vind Flinke Namen de beste omdat ze niet commercieel maar wel serieus zijn. Maar het is beste van ze is nog dat ze vernieuwend zijn.

elvar
Gast

Leg in het kort uit, wie je favoriete act van de avond is en waarom?

kempi, k wil hem wel een keertje live horen
zit nu internaat dus geen geld om de kaartjes te kopen
dus als ik ze zou winnen zou echt dope zijn

puna puna puna

HarryJames
Gast
HarryJames

buttkissin hierzo 😛

Gerano
Gast
Gerano

ik zou gaan voor kempi zowizo
ik vind wel lauw hoe die man uit de gevangenis komt een mixtape maakt en inziet dat hij foute dingen heeft gedaan en zo serieus verder gaat als vader en muzikant

en dope van puna.nl dat ze hem zo supporten
en veel nieuws van hem op de site droppen
dat winne host is is ook wel cool

emaster0070
Gast
emaster0070

Waarom…Omdat ik heel echt will en puna.nl is de shit en……* Slijm*

Maar Flinke namen zou die shit wel rippen daarzo…Die album was hard,,dus ik verwacht wel wat, anders ga ik me geld terug vragen 😉

wpDiscuz