Prijsvraag: Win album Sef De Leven en kaarten voor de releaseparty

Op 25 november komt het debuut solo album van Sef genaamd ‘de Leven’ uit. ‘De Leven’ bevat producties van onder meer Reverse, Big2, Benny Sings, Soulsearchin’, SirOJ, FS Green, Bart B More en Snelle Jelle. Behalve Sef zijn ook Willie Wartaal, MC Fit, Dio, Adje en Faberyayo op het album te horen.

Ter promotie van Sef’s debuutalbum ‘De Leven’ maakte Jeroen Houben een promo, die ons terugneemt naar de schoonheid van CD commercials uit de jaren ’90. ‘De Leven’ gaat de 25e van deze maand gevierd worden tijdens een special editie van the DirtyDirtyDirty in de Paradiso te Amsterdam. Behalve een showcase van Sef en zijn band zal de muziek verzorgd worden door de DJ’s the Flexican, Vic Crezée, Cinnaman en Mr Wix.

Wij geven 3×2 kaartjes weg voor de releaseparty in de Paradiso en 3 exemplaren van ‘De Leven’. Het enige wat jij hoeft te doen is in een comment te laten weten waarom jij het verdient om deze prijzen te winnen.

22 November

123 comments

Leave a Reply

123 Comments Aan "Prijsvraag: Win album Sef De Leven en kaarten voor de releaseparty"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
hmmm
Gast
hmmm

Ik moet winnen omdat ik een pot Gel voor Sef heb die ze haar laat shinen als een diamond

bjrnnn
Gast
bjrnnn

Omdat DE LEVEN zo lekker werd gespeeld in Albufeira als laatste plaat op de Flexican avond in club Kiss! meest LEGENDARY AVOND ever. Het album gaat over deze zomer voor mij. Sef for president

martijn
Gast
martijn

omdat sef gwn een baas is!
en ik helemaal uit nijmegen moet komen voor de party en me werk moet skippe ;p

tico
Gast
tico

omdat het winnen voor mij de leven is

goonie
Gast
goonie

iedereen hier word opgelicht puna komt prijsvragen nooit na kk lijers

Joey Farts
Gast
Joey Farts

Ik verdien het deze prijsvraag te winnen, omdat ik ook echt naar de releaseparty zal gaan als ik win en maanden wacht op de leven en het grote plaatje en het voor de eerste nu eindelijk zo ver is!!

#Fstreet
Gast

Ik moet winnen omdat ‘de leven’ echt sick is, en omdat ik Sef keertje live wil zien, plus het album wil hebben!!

Davy
Gast
Davy

Omdat Sef gewoon de beste rapper van Nederland, hij heeft inhoud en is goed met zijn lines

Stanley
Gast
Stanley

Goonie is moeilijk te overtreffen dus ik ga nu eens proberen. Oh maar er zijn 3×2 kaartjes. Hoewel ik denk dat goonie ze alle 6 krijgt doe mij er ook maar 2 dan kan ik zien hoe een pelekaan vliegt.

mike0165
Gast

omdat ik overweeg fan te worden van Sef.

kassoman
Member

Ik zou het innemende debuutalbum van SEF graag thuis op de open haard zetten, wegdromend en terugdenkend aan die onvergetelijke “release party”.

thijs
Gast
thijs

(winnende reactie)

Jesse
Gast
Jesse

Omdat ik een kansloze arme student ben, en het liever niet download!

sm1tje
Member

Ik moet niet winnen, maar het zou wel zo relaxed zijn aangezien ik geen geld heb.

Illis
Gast
Illis

Ik moet winnen omdat ik tijdens de release jarig ben! hoera!

Nicole
Gast
Nicole

Ik wil de kaarten graag winnen omdat:
Ik zou mijn leven geven om aanwezig te kunnen zijn op de releaseparty, dat is pas de leven!

Michaël Mersie
Gast
Michaël Mersie

Omdat ik “de leven” al ongeveer 100x heb gedraaid en het nummer nog steeds niet beu ben =)

Illis
Gast
Illis

Ik moet winnen omdat ik jarig ben tijdens de release!!!!!!

Domenico Casteleijn
Gast

omdat muziek voor me de leven is ,

het lijkt me geweldig om bij zoon releaseparty te zijn..

Miguel
Gast
Miguel

Ik vind dat ik moet winnen omdat ik de Rennaissance Kid ben

Leon
Gast
Leon

Omdat ik net na 4 maanden weer vrij ben en een hele zware tijd achter de rug heb. Toen ik vast zat kwam De Leven vaak langs op mtv en vind het daardoor een heel mooi nummer. Als ik er heen zou mogen zou ik het fantastisch vinden omdat het me aan een lange tijd herinnert.

Menno
Gast
Menno

Ik verdien het niet om te winnen, maar ga dit vast wel doen. Ik heb gewoon geluk in de leventje.

Milou
Gast
Milou

Omdat de leven van mij er zo uit ziet;
Nooit Okura, 8 gangen, Nooit tempura, Champagne, Nooit, Nooit Visvim, Nooit Gucci, Nooit Comme des Garçons, Nooit Louis, Nooit dansen, Nooit lichtjes, Nooit, Nooit drankjes, Nooit flitsen, Nooit 150 paar kicks, En altijd Helemaal Niks, Nooit New York, Nooit Londen, Nooit, Nooit high, stomdronken, Soms, soms Tokyo, Nooit Parijs,Nooit Puur,Nooit met ijs,Nooit shows,Nooit aandacht,Nooit, Nooit weekend vanaf maandag,Nooit, Nooit allemaal chicks,En altijd Helemaal Niks.

Dus je kan mij tenminste dit geven. FML.

NICKektuh
Gast
NICKektuh

omdat ik sef zn vader ben en ik wil me zoon checken

maxvd
Member

Ik zou heel graag kans willen maken op de oh zo fel begeerde kaartjes voor de releaseparty, ik wil graag kans maken, omdat ik ontzettend graag op deze manier een dierbaar persoon blij wil maken met kaartjes voor de releaseparty van haar lievelings Rapper, band en DJ’s.

Voor mij een blije party, voor haar een show van haar leven!

Dus een betere omschrijving van mijn reden om te winnen kan ik niet bedenken!

Let it be!

Kees
Gast

Dit album is echt baas en ben echt benieuwd hoe het live is.

elcapuccino
Member

Ik verdien het om de prijs te winnen, omdat ik naast eindeloos studeren ook wel een keertje wil leven.

Michiel
Gast
Michiel

Omdat ik als belg Sef zie als één van de grootste.
En omdat ik anders naar Nederland moet om hem te halen.
Echt een diamant dat album

MilouNG
Gast
MilouNG

Omdat ik Sef moet vertellen dat het ‘Het leven’ is ipv ‘De leven’.

Yassin
Gast
Yassin

Omdat sef mij de leven heeft laten zien

zja
Gast
zja

Ben eigenlijk toch wel heel erg benieuwd naar z’n debuutalbum. Ik was eerst nooit zo’n fan maar langzamerhand krijg ik steeds meer respect voor Sef. Als je hoort wat voor dingen hij allemaal al heeft gedaan terwijl hij voor het gevoel misschien nog niet zo lang in de game is krijg je wel respect voor ‘m. Ik heb ook al een heel klein beetje van andere mensen over het album gehoord en dat was allemaal bijzonder positief. Ik ga trouwens ook de dag erna naar de Jeugd in de Melkweg dus dat zou wel een topweekend worden dan!

Dahaaag

Jalb
Gast
Jalb

Omdat ik beheerder ben van de Hans de Booij fanhyve

sekaak
Gast
sekaak

Ik moet die kaarten zodat ik ze weer kan verkopen en dus dikke winst kan maken 🙂

Wizzzz
Gast
Wizzzz

omdat ik dan wiz khalifa meeneem naar de releaseparty!

Robin
Gast
Robin

Luister niet vaak Sef maar misschien kan dit verandering brengen

Gerben
Gast
Gerben

tja, waarom ik moet winnen? gewoon omdat het kan 🙂

pim molenaar
Gast
pim molenaar

sef is de gordon van de rap scene, shine voor je zelf dan. maar ik ben niet zo flahy als yousef. maar ik moet er bij zijn op zo’n “toppers” avond.
ciao

Monkeyz
Gast
Monkeyz

Ik moet winnen omdat sef gewoon de baas is die je graag keertje life wilt zien

Joris ZeroTen
Gast
Joris ZeroTen

Ik leef gewoon die leven en omdat ik die leven leef moet ik ‘de leven’ live beleven

polle
Gast
polle

omdat, de leven de meest levende wezens op het leven geschreven is

Ik weet het wel
Gast
Ik weet het wel

Omdat ik samen met Sef kan chillen op zijn album na de show, hij weet dat ik de leven ben, ik weet dat ik de leven ben, wij zijn de leven. Maar wij leven de leven alsof het de laatste dag is van ons leven, met dit album en kaartjes voor de show kan ik leven zoals de leven bedoelt is, levendig chillen op levendige muziek.

Sef
Gast
Sef

omdat mijn roepnaam ook sef is!

Leonardo
Gast
Leonardo

Omdat je Sef toch minimaal 1 keer live heb moeten mee maken in de leven! en dit album is onwijs flashy!

tee mong
Gast
tee mong

ik win omdat ik een baas ben, net als Sef en daarom win ik.
wat als ik deze cd heb kan ik er naar luisteren en dan hoef ik niet zo koulo lang te wachten tot ik de cd kan downloaden. voor de rest ga ik naar Sef in Januari en als ik dan deze cd heb dan kan ik me alvast inleven in de muziek van sef.
ook is sef een goede muzikant en een goede rapper.

johnney
Gast
johnney

omdat ik daar gewoon best wel wil
en mijn naam johnney is

Poeria
Gast
Poeria

Ik wil winnen omdat ik Sef een keertje live wil meemaken, en ik weet dat de leven een knaller gaat worden.

MrMinidek
Gast
MrMinidek

I would like to thank You for this good aclirte and please allow me to have the chance to show my satisfaction with Host Gator web hosting. They offer professional and express support and they also offer some HostGator discount coupons.

willie
Member

Omdat ik de leven van Sef wil meemmaken, ik zou graag ook van hem willen weten waarom hij het ‘de leven’ heeft genoemd en niet het leven.

Nikki
Gast
Nikki

Omdat ik kan niet het album in Amerika kopen en ik wil het zo erg!

kevin
Gast
kevin

Omdat sef mij de laatste paar jaren heeft laten zien/horen dat alles te bereiken is als je er maar voor werkt. Hij heeft alles meegemaakt, van laag naar de top, en daarom zou het een hele grote eer zijn om deze show mee te mogen maken. Naast grote artiesten zoals Eminem, Jiggy Dje, Wiz Khalifa etc. is dit een van mijn grootste inspiratie bronnen geweest in moeilijke tijden.

Zenne
Gast
Zenne

Ik wil winnen, omdat ik hou van de leven en al helemaal als ik dit win!

wpDiscuz