Prijsvraag: Win VIP Pakket voor de finale van de GPVNL

Op zaterdag 10 december presenteren ‘s lands meest veelbelovende muzikanten zich in de finales van de Grote Prijs van Nederland 2011, de grootste competitie voor livemuziek. 1Duidig, Fly-Bro, Makkie & KrankJoram, Mulu, Ogri Ai en Zanillya zijn de finalisten van de Grote Prijs in de categorie HipHop. De finalisten nemen het zaterdag 10 december vanaf 20.00 tegen elkaar op in de Paradiso.

De finalisten maken kans op een prijzen pakket dat onder meer bestaat uit: € 5.000, een videoclip, studiotijd, festival optredens en professionele coaching. Daarnaast worden de Xite Publieksprijs en de MCN Beste Muzikant Prijs uitgereikt, beide t.w.v. € 1.000. Tijdens de finale zal ook de grote prijs winnaar van 2010 ‘KaliBwoy’ een optreden geven.

Wij geven 2 VIP pakketten weg voor de finale van de Grote Prijs van Nederland. Met het VIP pakket mag je gratis naar de Grote Prijs, gratis drinken, backstage access en je krijgt een exclusieve Grote Prijs T-shirt. Het enige wat jij hoeft te doen is in een comment te laten weten waarom jij het verdient om dit prijzenpakket te winnen.

6 December

33 comments

Leave a Reply

33 Comments Aan "Prijsvraag: Win VIP Pakket voor de finale van de GPVNL"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
Sam
Gast
Sam

Omdat ik cool ben.

ticoafca
Gast
ticoafca

Omdat ik na vrijdag (5 jaar noah’s ark) nog een keer los wil gaan in paradiso

Kaffa_Namek
Gast
Kaffa_Namek

Aaaaah!!! dat is een “Makkie” want ik ben “1duidig” en “Krankjoram” aka een “Fly-Bro” met een “Ogri Ai” maar toch denk ik dat “Mulu” of “Zanillya” die Grote Prijs van Nederland 2011 gaat pakken. #BANG

JOnko
Gast
JOnko

Jo , mc hier uit Antwerpen en kwil die fucking shit live zien , eender wie hier nog wat zegt maar niemand wilt deze shit zo graag live zien als mij ouweeeeeee!

Peace Hollandhomies !

G.P.V.N.L. Kouwenberg
Gast
G.P.V.N.L. Kouwenberg

Omdat het toevallig ook mijn voorletters zijn! Zo toevallig!

Bob Verheij
Member

Ik verdien het niet, maar het gaat geloof ik toch random; dus bij deze.

BRAP
Gast
BRAP

Omdat ik van gratis hou. Zowel van gratis hiphop als van gratis bier. Misschien een beetje meer van gratis bier dan van gratis hiphop, maar dat komt door de gratis. Daar kan ik niks aan doen.

lorenzo
Gast
lorenzo

Ik wil alvast zien hoe het is om die prijs te winnen, ik ga het ook winnen in de toekomst!

Bob
Gast
Bob

Omdat ik bij de finale van de GPVNL was met kleine jay en cartes, mo en brakko en dret en krulle en nu wil ik er weer zijn!!

Scar
Gast
Scar

ehmm simpel ik verdien het gewoon jwz!
Beetje backstage broodje ete en chille met mense van de grote prijs..

Kimberlo
Gast
Kimberlo

Omdat ik die dag al tot 5 uur gewerkt heb.

A' LL
Gast
A' LL

Omdat deze feesten nooit in het Oosten van NL zijn, en ik graag keihard los wil gaan in de Paradiso!

Zef mertens
Gast
Zef mertens

Omdat mijn neef (de drummer van Sparrow Falls) Youri Linskens in de finale staat en ik er graag bij wil zijn om te zien hoe zij een fantastisch optreden gaan geven

Sallahtje
Gast
Sallahtje

omdak ik un bosschenaar ben en er te lang geen bosschenaren hebben gestaan

Bas Dekker
Gast
Bas Dekker

Nou, omdat ik wel een grote prijs verdien.
En ik al heel wat jaartjes al nederhop luister terwijl bijna iedereen om me heen het k*t vind, toch blijf ik een echte fan. Dus doe me eens een plezier puna, en geef mij de VIP tickets. Jullie weten dat ik t verdien.

Paulo
Gast
Paulo
Omdat ik net als bij alle andere edities aanwezig moet zijn, De grote prijs weet altijd veel los te maken in mij, afgelopen jaar had ik bijna die mafkees bij boef en de aap van het podium getrokken, En als ik VIP ben ga ik dit jaar helemaal in een klippende fase, Dan ga ik in eerste instantie voor de muziek en de uitslag en in tweede instantie neem ik een chikkie mee die overrompeld zal worden door het feit dat ik gewoon madderfakking VIP ben die avond, Duss een keiharde gratis avond plus de VIP gaat mij toegang verschaffen… Read more »
Michiel
Gast

Omdat ik helemaal uit België wil komen om die show te zien. Ik ben helemaal weg van de Nederlandse hiphop. Ik ben ook zelf een mc ik zou zo ook contacten kunnen leggen. S/O naar Stateawards & Puna

WobbleKid
Gast
WobbleKid

Omdat ik DEZE Grote Prijs wil winnen en op de Grote Prijs Van Nederland de finalisten wil aanmoedigen. En omdat ik bij elke winactie naast de prijzen grijp!

Jeremy
Gast
Jeremy

Met Hip-Hop kun je niks kopen!

kassoman
Member

De Grote Prijs is een goed initiatief dat artiesten van alle soorten en maten stimuleert. Daarom zou ik het ook leuk vinden om bij de finale aanwezig te zijn!

Kimpéman
Gast
Kimpéman

gewoon, omdat ik een djoeka ben…

Bananenmelk
Gast
Bananenmelk

Omdat ik 10 december helemaal niet kan, dan vier ik namelijk Sinterklaas met mijn buurman en zijn vriendin. Ik vind het vet leuk om iets te winnen en dan niet heen gaan omdat ik er toch niet voor hoefde te betalen. Daarom vind ik dat ik moet winnen.

ruba
Gast
ruba

Cuz im a winner

jan
Gast
jan

goede avond ,leuke prijsvraag trouwens! ik zou het leuk vinden om te winnen om dat ik een hiphopfan ben en alle kunstvormen ervan kan waarderen en het me leuk lijkt om nieuw talent te zien en te steunen

Amin
Gast
Amin

Als je me gelukkig wilt maken voor een dag geef me dan die vip

IKLEEF
Gast
IKLEEF

damn, dit zou ik wel willen winnen, maar waarom ik? waarom niet eigenlijk. #1

Hassib
Gast

Waarom ik deze vip kaartjes verdien :

Hiphop isn’t dead in the Netherlands, thats what i’m believing !
Support jouw favoriete artiesten en andere door hun CD’s te kopen en te supporten, want anders krijgen we elke jaar een landing hondere rappers waar we toch altijd over zeiken op youtube, twitter etc. etc. etc.

Hiphop is een sound, laat het ook een sound blijven.

Love!

maxvd
Member

Ik zou ontzettend graag zo’n VIP pakket winnen, omdat mijn maat al weken roept dat hij daarheen zou willen gaan, maar hij kan het financieel niet rond krijgen heb ik het idee. Hoe onwijs vet zou het nou dus zijn als ik hem kan verblijden met uitgerekend een VIP pakket voor de finale van de grote prijs!

Andere bijkomende reden is dat mijn maat dan zijn grote liefde mee kan nemen, producer in spe. Zij zou helemaal een gat in de lucht springen als zij hier mee naartoe mag.

Kortom genoeg reden om die twee naar Paradiso te sturen

Sem
Gast
Sem

Hiphop, bier, GPVNL en dan missen we nog iets…
En dat ben ik :+)

dino
Gast
dino

Doe mij die maar omdat: Ik volg die groteprijs al jaren,ook verschillende keren al geweest en heb nog nooit iets gewonnen aangaande prijsvraag voor tickets ervan.
En natuurlijk voor die GPNL shirt, en benieuwd wie die mensen nou zijn achter de GPNL enzo,handje schudden,lachen,slap ouwehoeren,je kent t wel.
Tot zaterdag mensen.

Pau038
Gast
Pau038

Omdat ik never Paradiso heb gestaan en het een tijdje geleden is dat ik goed los ben gegaan!

Dobbeltje
Gast
Dobbeltje

waarom niet?

Yayz
Gast
Yayz

Ik ben het zat dat ik zover hier vandaan woon!
& 9 van de 10 dope feesten moet missen omdat alleen de reis en verblijf al duur is!

wpDiscuz