Puff Daddy & The Family – Finna get loose ft. Pharrell

finna-get-loose

Tijdens het BET spektakel van afgelopen nacht gaf Puffy samen met Badboy stal al een voorproefje van hun nieuwe single ‘Finna get loose’. De track in samenwerking met Pharrell en is zojuist online verschenen, beluister de track hieronder.

29 June

3 comments

Leave a Reply

3 Comments Aan "Puff Daddy & The Family – Finna get loose ft. Pharrell"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
cassie
Gast
cassie

Graag geen Audiomack meer gebruiken.. Ik moet mijn Adblocker uitschakelen om de track te beluisteren.

kaugomballe bende de koot
Gast
kaugomballe bende de koot

Mensen met een alcoholprobleem hebben bijna twee keer zo vaak een psychiatrische stoornis. Veertig procent van alle alcoholisten voldoet aan de criteria voor één of meer persoonlijkheidsstoornissen. Omgekeerd blijkt bij de groep met een chronische psychiatrische stoornis er in bijna een derde van de gevallen sprake te zijn van alcoholafhankelijkheid.

kaugomballe bende de koot
Gast
kaugomballe bende de koot
Wernicke-Korsakov-syndroom Het Wernicke-Korsakov-syndroom is de meest extreme vorm van hersenbeschadiging als gevolg van alcohol. Het syndroom lijkt veel op dementie en is een ernstige geestelijke aandoening. Overmatig alcoholgebruik heeft de hersenen dusdanig aangetast dat normaal functioneren niet meer mogelijk is. De volgende afwijkingen kunnen optreden: gedesoriënteerd en in de war zijn, geheugenverlies, familie en vrienden niet meer kunnen herkennen, angst- en paniekaanvallen en depressie. Gaten in het geheugen worden opgevuld met fantasieën. Vooral het korte termijn geheugen werkt niet goed meer. Meestal weten mensen met het Korsakov-syndroom dingen van vroeger nog wel goed te herinneren. Het Korsakov-syndroom is een ongeneeslijke… Read more »
wpDiscuz