Puna.nl | Hiphop Vandaag @ 3voor12 #9: Halve Finalisten GPVNL

De negende uitzending van Puna.nl Hiphop Vandaag staat helemaal in het teken van de Grote Prijs van Nederland. Na zes bloedstollend spannende kwartfinales maakt de jury vandaag bekend welke 12 acts uit de categorie Hiphop zich hebben geplaatst voor de halve finales. Sander belt tijdens de uitzending met Djef van Vliet, Rotjoch en Lee Stuart, drie prominente jury leden. Zij maken elk vier halve finalisten bekend en noemen enkele noemenswaardige gebeurtenissen uit het jury proces. Ook de wekelijkse gast, DJ Jane Doe, heeft genoeg te vertellen over de Grote Prijs… In 2008 was zij de DJ van M.O. & Brakko, de uiteindelijke winnaars. Haar GPVNL ervaringen deelt ze in een bomvolle en zeer spectaculaire uitzending van Hiphop Vandaag.

Hieronder vind je de laatste uitzending van Puna.nl Hiphop Vandaag van dit seizoen. Sander keert na de zomer terug en is ook dan iedere vrijdag te beluisteren op 3voor12 radio en Puna.nl.

Download de podcast van uur 1 hier en uur 2 hier… (Opslaan als…)

UUR 1:

UUR 2:

9 July

15 comments

Leave a Reply

15 Comments Aan "Puna.nl | Hiphop Vandaag @ 3voor12 #9: Halve Finalisten GPVNL"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
MAXI
Member

weer vette tracks

Right
Gast
Right

Vind de uitslag eerlijk gezegd best verassend ..

stamped
Gast
stamped

saaang what about amier papier?!

SATURAJA
Gast
SATURAJA

shitt mutiaratec door mooi die show gemist ben zoiezo bij de halve finale!

status
Gast
status

Sow… sommige namen zijn terecht, maar sorry geen haat naar bepaalde boys… maar als je de show van hun zag tegenover anderen die niet door zijn lijkt me dit toch erg veel op een doorgestoken kaart spelletje! Meer kan ik er niet over zeggen.

hoogvliet
Gast

ofniet is vriendjes shit

Messias
Gast
Messias

raar dat de dichter niet door is?

az
Gast
az

ik was bij de laatste kwartfinale in bitterzoet en ik vind het zeer terecht dat serrio en robian door zijn, maar mr polska was echt heel heel zuur. Die show sloeg helemaal nergens op. Amier papier kwam vele malen beter dus ik ben echt verbaast dat hij niet door is hoor. En ik ken hem verder niet ofzo, was de eerste x dat ik die man zag.

hans bouchanz
Member

ik zie geen tracklist, hoort dat?

vriendjes
Gast
vriendjes

Vriendjes politiek …. rotjoch moeten kappen met die jury shit. Hij heeft veel te veel belangen. Rascel was bv echt niet goed maar wel door. Rip gpvnl

1115
Gast
1115

gaarste uitslag ever
alpha beta moest door, zijn show was het best
grote doorgestoken kaart van nederland

lee stuart rotjoch en jeff moeten zich schamen voor het door laten van hun vriendjes

TeeZee
Gast
TeeZee

vriendjes: Vriendjes politiek …. rotjoch moeten kappen met die jury shit. Hij heeft veel te veel belangen. Rascel was bv echt niet goed maar wel door. Rip gpvnl

Inderdaad hun show kwam absoluut niet aan bij het publiek. Later hoorde ik iemand van de organisatie hun excuses voor het publiek aanbieden aan die boys. Was niks met het publiek kijk de beelden maar terug van de rest van de avond. Van de andere kwartfinales kan ik niks zeggen omdat ik er niet was maar als Dubbel N & Rascal doorzijn hadden Van Kwaad Tot Erger en Scherpzinnig zeker door moeten gaan

sta stil
Gast
sta stil
TeeZee: Inderdaad hun show kwam absoluut niet aan bij het publiek. Later hoorde ik iemand van de organisatie hun excuses voor het publiek aanbieden aan die boys. Was niks met het publiek kijk de beelden maar terug van de rest van de avond. Van de andere kwartfinales kan ik niks zeggen omdat ik er niet was maar als Dubbel N & Rascal doorzijn hadden Van Kwaad Tot Erger en Scherpzinnig zeker door moeten gaan Je hebt gelijk man dat voorop! Maar we kunnen er zoveel over zeggen als we willen… dit is so played out! Rotjoch heeft zich dubbel en… Read more »
Anonymous
Gast
Anonymous

waar is de tracklist???

waanzin
Gast
waanzin

Bende Van Ellende verdiende om door te gaan.

wpDiscuz