Puna.nl viert 10-jarig jubileum op 6 november in de Melkweg

PUNA.10.POSTER.DIGI_lq

Dit jaar viert Puna.nl zijn 10e verjaardag. Een mooie prestatie voor wat ooit klein begon en uitgegroeid is tot het grootste platform op het gebied van Nederlandse hiphop. Om dit te vieren én te onderstrepen staat de Melkweg op 6 november vol met een prachtige lineup aan Nederlandse artiesten.

Al 10 jaar houdt Puna.nl Nederland op de hoogte van het laatste hiphop nieuws. Dit historische feit kan niet voorbij gaan zonder een goed feest! Op zondag 6 november organiseert Puna.nl in samenwerking met Melkweg en MOJO als jubileumfeest een indoor festival in de Melkweg te Amsterdam.

Tijdens het evenement zullen al je favoriete artiesten de revue passeren. Optredens zullen verspreid over 3 zalen verzorgd worden door meer dan 25 artiesten voor wie Puna.nl wat betekend heeft en andersom. De eerste namen die we bekend mogen maken zijn Ronnie Flex, Great Minds, Hef, Crooks, Zwart Licht, Donnie, Yung Internet, Josylvio, Adje, Def Major en Cho. We hebben nog veel meer voor jullie in petto, maar die namen volgen binnenkort.

Kaarten kosten 20 euro (plus lidmaatschap) en zijn te bestellen via deze link. Meer informatie de website van de Melkweg.

29 August

6 comments

Leave a Reply

6 Comments Aan "Puna.nl viert 10-jarig jubileum op 6 november in de Melkweg"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
roffa
Gast
roffa

geen dion mase?

Hangggggg
Gast
Hangggggg

Ik weet nog wel dat Brief aan Kees werd gelanceerd via Puna en kort daarna werd natuurlijk Twijfel de wereld in gekankerd wat gewoon een bom was. Fresku komt wel bedanken man. Ai props naar Puna, shout out naar Sontje, Dely en Pincho… Ik zie jullie boys, take care daar. Peace! One!

Roy bloksma
Gast
Roy bloksma

Dret en krulle, m.o. & brakko , gikkels , n7negen, jiggy dje, opgezwolle, winne, feis , kleine jay en cartes, killian, manu…. Noem de hele bende maar op… Allemaal namen die hier horen te zijn

Fjodor
Gast
Fjodor

Great minds = jiggy, sticks en winne

Bob
Gast
Bob

Altijd weer dezelfde namen…….

Luciano
Gast
Luciano

Als Kempi of Nino niet komen kan ik dit “feest” niet serieus nemen.

wpDiscuz